Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']
wczoraj Pawcio dziaral portugalczyka, a ze koles potrafi troszke po polsku mowi-
zeby nie laua mi sie blood- i'm pedofil (a mial powiedziec hemofil- nie krzepnie mu krew) alem sie ubawila :evil_lol:[/quote]

hahahah dobre, ale kurde odważny koleś, że na tatoo sie zdecydował mając pedofilię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']som:diabloti:

masiakla bo tu jest wszystko TYLKO w rozu:placz: mus isc za modom.... HA! :placz:

apropos 37 nie 36 seria dla barbie:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:doopa ...to ja nie moge na zagrabanice ...ja mam 36 ...ja nie sce być Barbie:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:doopa ...to ja nie moge na zagrabanice ...ja mam 36 ...ja nie sce być Barbie:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Ja też mam 36 :placz: W dziecięcym muszę buty kupować :evil_lol:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek :multi::loveu::multi:Majne Klajne Klocusiowa w różowych:loveu::loveu::loveu:sandałkach ...pędzę do pracy:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Cze Klocusiowa
Jako me pikne oczęta czytaja to bendziesz pomykać w różowiutki sandałeczkach ze serii Barbie i do tego koszuleczka z różowymi czaszeczkami i brokacikiem i jak powiesz że Klocusiowi kupiłaś różowy komplecik z kryształkami swarowskiego to wymienkne:megagrin: :grins: :mdleje: :mdleje: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:
jestem meine liebe:loveu::loveu::loveu:
mam mam mam urlopik:multi::multi::multi:od 1 września do 30 czerwca:multi:
teraz mam urlopik od 27 czerwca do 16 sierpnia:multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']nie marudzić baby - wolałabym mieć 36 niż takie kajaki jak mam :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam wiosełka ...mogem ;)Ci pożyczyć:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahah dobre, ale kurde odważny koleś, że na tatoo sie zdecydował mając pedofilię :evil_lol:[/quote]
:cool1: a ja z nim mieszkam :crazyeye: obawaim sie o moje mlodociane cialko

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz:doopa ...to ja nie moge na zagrabanice ...ja mam 36 ...ja nie sce być Barbie:placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ja tez nie chce, ale co zrobic jak yu oprocz rozu nic nie ma...

[quote name='paula_z']Ja też mam 36 :placz: W dziecięcym muszę buty kupować :evil_lol:[/quote]
nie w dzieciecym tylko w zabawkowym

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Doberek :multi:Majne Klajne Klocusiowa w różowych:loveu:sandałkach ...pędzę do pracy:diabloti:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
przywitam cie, choc wroble doniosly ze wrocilas

[quote name='madzia i medor']Witaj kobiałko tuptająca w róziowych sandałeczkach:loveu::diabloti:[/quote]
witaj.... :diabloti:

[quote name='dealer']guten morgen szeriii....haldujudu?:diabloti:[/quote]
ja dujudu dobrze... juz nawet przyzwyczajam sie do deszczow z godzinna przerwa na slonce, po czy zas deszcz:angryy:

[quote name='malawaszka']nie marudzić baby - wolałabym mieć 36 niż takie kajaki jak mam :evil_lol:[/quote]
widzialam wiosla w promocji- dac ci namiary??:evil_lol:

[quote name='Anka12']Cze Klocusiowa
Jako me pikne oczęta czytaja to bendziesz pomykać w różowiutki sandałeczkach ze serii Barbie i do tego koszuleczka z różowymi czaszeczkami i brokacikiem i jak powiesz że Klocusiowi kupiłaś różowy komplecik z kryształkami swarowskiego to wymienkne:mdleje: [/quote]
no qrde nie... Klocusiowi kupilam czarna skorzana obroze z cwiekami:loveu: nie bylo innych do wybor... trudno- jakos to przezyje

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:
jestem meine liebe:loveu:
mam mam mam urlopik:multi:od 1 września do 30 czerwca:multi:
teraz mam urlopik od 27 czerwca do 16 sierpnia:multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:multi::multi::multi::loveu:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:my już po spacerku z Dulką :loveu:
są fotaski...tylko nie wiem czy dziś wstawie;)
A ha ....robiłam mielone ...i mi sie nie przypaliły:placz:fałszywe jakies były:shake:

A jak staffiorkowe spotkanko?
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]A ha ....robiłam mielone ...i mi sie nie przypaliły:placz:fałszywe jakies były:shake:

Haha, ja tez mam mielone, niektóre przypalone ;) ale ja takie lubię :p

Tyż jestem ciekawa spotkania z angielskim fafikiem :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:my już po spacerku z Dulką :loveu:
są fotaski...tylko nie wiem czy dziś wstawie;)
A ha ....robiłam mielone ...i mi sie nie przypaliły:placz:fałszywe jakies były:shake:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aaaa jaki pies!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
zajefajny!!! tylko ma chyba ADHD ale to chyba wada stafikow;);)

a to nie byl stafik angielski tylko stafik wegierski :evil_lol:
EGESZ SZMEGES to chyba znaczy zostan.... :evil_lol::evil_lol:
[quote name='paula_z']Haha, ja tez mam mielone, niektóre przypalone ;) ale ja takie lubię :p

Tyż jestem ciekawa spotkania z angielskim fafikiem :razz:[/quote]

:loveu::loveu::loveu: bedom foty po powrocie...
ehhh... uwielbiam to chrumkanie stafow chrum chrum....:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aaaa jaki pies!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
zajefajny!!! tylko ma chyba ADHD ale to chyba wada stafikow;);)

a to nie byl stafik angielski tylko stafik wegierski :evil_lol:
EGESZ SZMEGES to chyba znaczy zostan.... :evil_lol::evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: bedom foty po powrocie...
ehhh... uwielbiam to chrumkanie stafow chrum chrum....:loveu::loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę żeś wielce uradowana z wizyty czworonoga;).....fajny musiał być jak chrumkał po węgiersku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']:roflt: :roflt: :roflt:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale cię wzięło jakbyś zobaczyła nietoperza wpychającego się w szparkę:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale cię wzięło jakbyś zobaczyła nietoperza wpychającego się w szparkę:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
To by mi nie było do śmiechu :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']To by mi nie było do śmiechu :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:eviltong::eviltong::eviltong:

Cze Nasza Klocusiowa:loveu::loveu::loveu:...
Jestem wstanięta...Kuba ruszył na podbój Wrocka........panowie nadal naprawiają dach:razz: o tej porze:diabloti:...
:multi::multi::multi:jeszcze tylko 3 dzionki i wsiadasz to pięknego :loveu:różowego samolota i wracasz :multi:;)

[/B][/I][/FONT][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images25.fotosik.pl/4/9fe54332c8537ec4.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/4/9fe54332c8537ec4.jpg[/IMG][/URL][/URL]

Posted

[quote name='clockwork']
widzialam wiosla w promocji- dac ci namiary??:evil_lol:
[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam wiosełka ...mogem ;)Ci pożyczyć:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

noo wy naprawdę macie jeden musk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: