Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:multi:[COLOR=Red]oj witaj zapracowana Ago;)...no ślicznie i ile fotosików:loveu::loveu::loveu:
Witaj też Klocusiowa w Naszym Blogasku:diabloti:...
[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to fastastyczna fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://images11.fotosik.pl/82/424c885fcbb79b86.jpg[/IMG]
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

te slonskie psy jakos tak dziwnie sie kulajom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc Aluchna... wiecej juz nic ci nie pisze bo przeca klikamy na gie :eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']te slonskie psy jakos tak dziwnie sie kulajom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czesc Aluchna... wiecej juz nic ci nie pisze bo przeca klikamy na gie :eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to tylko tak te śląskie psy potrafią ...specjalnie szkolone one są;)
ha ha ...no własciwie :evil_lol:klikamy;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']HELLoooo czy Klocuś jedzie z nami do Ustronia przez Tychy???? :razz:[/quote]

no wlasnie nie wiem.. Pawel chce go zabrac, ale ja nie bardzo... w razie jakis nieporozumien z psami nie chcialabym zrywac sie w srodku imprezy bo z psem do domu trza...

slyszalam ze bedziesz... :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']będę będę :multi: ja Luny na takie impry nie mogę brać - bo to wieśniak i nieporozumienia by były bankowo :diabloti:[/quote]

ooooo.... luzik w takim razie nie biore spodni na zmiane...

bede cie wypatrywac- ja bede w klatce z Dulka..

Posted

[quote name='clockwork']ooooo.... luzik w takim razie nie biore spodni na zmiane...

bede cie wypatrywac- ja bede w klatce z Dulka..[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:ufff co za ulga ...bez bagaza pojade:eviltong:...tysz nie biore ...a jakby cós to mamy spisane numerki:eviltong:telefonu[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c3f022c17e35b1f.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/93/2c3f022c17e35b1f.jpg[/IMG][/URL]
:D To co bandozie lubią najbardziej ;)

Cześć Magda :p

Posted

[quote name='paula_z']Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c3f022c17e35b1f.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/93/2c3f022c17e35b1f.jpg[/IMG][/URL]
:D To co bandozie lubią najbardziej ;)

Cześć Magda :p[/quote]

czesc Paula... tak zjezdzanie na pleckach z gorki:loveu::loveu:

nudno mi....

Posted

[quote name='paula_z']Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu:
[/quote]

przyjedź :razz:

[quote name='clockwork']
nudno mi....[/quote]

zrób coś!!! pobiegaj na przykład :p

Posted

[quote name='malawaszka']przyjedź :razz:
[B][SIZE=3][COLOR=Blue]tak!!
CHO Paula do Ustronia!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]

zrób coś!!! pobiegaj na przykład :p[/quote]
no co ty ... jogging w moim wieku grozi zadyszka... potem bym dostala palpitacji serca, i przekrecilabym sie w meczarniach
ale luzik- za oknem mamy cmentarz- zakopaliby mnie i po klopocie. Jest 1 swiezo usypana dziura ...

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[COLOR=Red]melduję sie wieczorkiem:loveu:[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote]
wiedzialam ze bedziesz... nawrzeszczalam na Qbe...

Posted

[quote name='clockwork']no co ty ... jogging w moim wieku grozi zadyszka... potem bym dostala palpitacji serca, i przekrecilabym sie w meczarniach
ale luzik- za oknem mamy cmentarz- zakopaliby mnie i po klopocie. Jest 1 swiezo usypana dziura ... [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]wow jaki luxusik:cool1:...świeżutki grajdołek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

wiedzialam ze bedziesz... nawrzeszczalam na Qbe...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj musiałaś głośno wrzeszczeć , bo ucioknął do łazienki:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj musiałaś głośno wrzeszczeć , bo ucioknął do łazienki:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

tja... moim milym glosiczkiem...

Posted

[quote name='clockwork']tja... moim milym glosiczkiem...[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]...ale jakze skutecznym;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']przyjedź :razz:
[B][SIZE=3][COLOR=Blue]tak!!
CHO Paula do Ustronia!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [/quote]
Przyjdę z buta ;)
Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:ppobudkuje z samego ranka;):loveu:
biegnę zaraz do pracki ...oj licze dzionki aż sie z wami w realu spotkam , bo mnie paluchi bolą od gadania:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B].weszłam do cie powitać Cie po angielku
hałdujudu:diabloti::diabloti::diabloti:
ba ja dujudu całkiem całkiem..............zapracowana ale szczęśliwa:cool3::cool3::cool3:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Przyjdę z buta ;)
Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz:[/quote];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no to moja droga ...pepegi na nogi i ruszaj ...do 1 lipca dojdziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Przyjdę z buta ;)
Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz:[/quote]
dobsze....zabierz sie z pielgrzymkom do Czestochowy- stamtad juz tylko kawaleczek :p

[quote name='dealer']butem w morde moja mila:diabloti: :loveu:[/quote]
ooo w morde.. mila mla...:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:ppobudkuje z samego ranka;):loveu:
biegnę zaraz do pracki ...oj licze dzionki aż sie z wami w realu spotkam , bo mnie paluchi bolą od gadania:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
tja... bedziesz na urlopiku to sie umowimy w Realu, w Tesco, w ..innych marketach
bedziem niebawem
[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].weszłam do cie powitać Cie po angielku
hałdujudu:diabloti::diabloti::diabloti:
ba ja dujudu całkiem całkiem..............zapracowana ale szczęśliwa:cool3::cool3::cool3:
[/B][/COLOR][/quote]
ju tokin tu mi do mnie, czy ju tokin tu mi do niego ?? :evil_lol:
czesc szczesliwa zapracowana
[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to sie rozbierz i popilnuj ubrania.....[/B]
[B]bedziesz miec zajecie....dosc frapujace...:loveu: [/B][/quote]
:hmmmm: sprobuje... ide pilnowac ciuszkow papap

HELL oooooo witojta, zdrawstwujtie, dobriden, good morning......

Posted

[quote name='clockwork']
tja... bedziesz na urlopiku to sie umowimy w Realu, w Tesco, w ..innych marketach
bedziem niebawem

HELL oooooo witojta, zdrawstwujtie, dobriden, good morning......[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:...możemy ....hmmm w Auchanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..
dobra ....to ja już wole na Harcerskiej;)
widze żeś już wstanięta....
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj marznąca:hand:
Kiedy wracasz do ojczyzny:razz::razz::diabloti:[/quote]

witaj... w nocy z poniedzialku na wtorek bede w domciu- w pracy dopiero w srode... trza dychanac po tym urlopie :diabloti: