clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:multi:[COLOR=Red]oj witaj zapracowana Ago;)...no ślicznie i ile fotosików:loveu::loveu::loveu: Witaj też Klocusiowa w Naszym Blogasku:diabloti:... [/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to fastastyczna fotka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://images11.fotosik.pl/82/424c885fcbb79b86.jpg[/IMG] [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] te slonskie psy jakos tak dziwnie sie kulajom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Aluchna... wiecej juz nic ci nie pisze bo przeca klikamy na gie :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 HELLoooo czy Klocuś jedzie z nami do Ustronia przez Tychy???? :razz: Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']te slonskie psy jakos tak dziwnie sie kulajom :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Aluchna... wiecej juz nic ci nie pisze bo przeca klikamy na gie :eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to tylko tak te śląskie psy potrafią ...specjalnie szkolone one są;) ha ha ...no własciwie :evil_lol:klikamy;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']HELLoooo czy Klocuś jedzie z nami do Ustronia przez Tychy???? :razz:[/quote] no wlasnie nie wiem.. Pawel chce go zabrac, ale ja nie bardzo... w razie jakis nieporozumien z psami nie chcialabym zrywac sie w srodku imprezy bo z psem do domu trza... slyszalam ze bedziesz... :multi: Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 będę będę :multi: ja Luny na takie impry nie mogę brać - bo to wieśniak i nieporozumienia by były bankowo :diabloti: Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']będę będę :multi: ja Luny na takie impry nie mogę brać - bo to wieśniak i nieporozumienia by były bankowo :diabloti:[/quote] ooooo.... luzik w takim razie nie biore spodni na zmiane... bede cie wypatrywac- ja bede w klatce z Dulka.. Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']ooooo.... luzik w takim razie nie biore spodni na zmiane... bede cie wypatrywac- ja bede w klatce z Dulka..[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol:ufff co za ulga ...bez bagaza pojade:eviltong:...tysz nie biore ...a jakby cós to mamy spisane numerki:eviltong:telefonu[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c3f022c17e35b1f.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/93/2c3f022c17e35b1f.jpg[/IMG][/URL] :D To co bandozie lubią najbardziej ;) Cześć Magda :p Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='paula_z']Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2c3f022c17e35b1f.html"][IMG]http://images12.fotosik.pl/93/2c3f022c17e35b1f.jpg[/IMG][/URL] :D To co bandozie lubią najbardziej ;) Cześć Magda :p[/quote] czesc Paula... tak zjezdzanie na pleckach z gorki:loveu::loveu: nudno mi.... Quote
malawaszka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='paula_z']Ale Wam zazdraszczam spotkania w Ustroniu :oops: Tyle dogociółek będzie :loveu: [/quote] przyjedź :razz: [quote name='clockwork'] nudno mi....[/quote] zrób coś!!! pobiegaj na przykład :p Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[COLOR=Red]melduję sie wieczorkiem:loveu:[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']przyjedź :razz: [B][SIZE=3][COLOR=Blue]tak!! CHO Paula do Ustronia!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] zrób coś!!! pobiegaj na przykład :p[/quote] no co ty ... jogging w moim wieku grozi zadyszka... potem bym dostala palpitacji serca, i przekrecilabym sie w meczarniach ale luzik- za oknem mamy cmentarz- zakopaliby mnie i po klopocie. Jest 1 swiezo usypana dziura ... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[COLOR=Red]melduję sie wieczorkiem:loveu:[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] wiedzialam ze bedziesz... nawrzeszczalam na Qbe... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']no co ty ... jogging w moim wieku grozi zadyszka... potem bym dostala palpitacji serca, i przekrecilabym sie w meczarniach ale luzik- za oknem mamy cmentarz- zakopaliby mnie i po klopocie. Jest 1 swiezo usypana dziura ... [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]wow jaki luxusik:cool1:...świeżutki grajdołek;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] wiedzialam ze bedziesz... nawrzeszczalam na Qbe...[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj musiałaś głośno wrzeszczeć , bo ucioknął do łazienki:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj musiałaś głośno wrzeszczeć , bo ucioknął do łazienki:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] tja... moim milym glosiczkiem... Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='clockwork']tja... moim milym glosiczkiem...[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]...ale jakze skutecznym;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Paula Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='malawaszka']przyjedź :razz: [B][SIZE=3][COLOR=Blue]tak!! CHO Paula do Ustronia!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [/quote] Przyjdę z buta ;) Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:ppobudkuje z samego ranka;):loveu: biegnę zaraz do pracki ...oj licze dzionki aż sie z wami w realu spotkam , bo mnie paluchi bolą od gadania:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [COLOR=DarkRed][B].weszłam do cie powitać Cie po angielku hałdujudu:diabloti::diabloti::diabloti: ba ja dujudu całkiem całkiem..............zapracowana ale szczęśliwa:cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork'] nudno mi....[/quote] [B]to sie rozbierz i popilnuj ubrania.....[/B] [B]bedziesz miec zajecie....dosc frapujace...:loveu: [/B] Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='paula_z']Przyjdę z buta ;) Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz:[/quote];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no to moja droga ...pepegi na nogi i ruszaj ...do 1 lipca dojdziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj marznąca:hand: Kiedy wracasz do ojczyzny:razz::razz::diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='paula_z']Przyjdę z buta ;) Nie mogę :placz: Ale Wy przyjedźcie do Wawki na wystawę w lipcu :razz:[/quote] dobsze....zabierz sie z pielgrzymkom do Czestochowy- stamtad juz tylko kawaleczek :p [quote name='dealer']butem w morde moja mila:diabloti: :loveu:[/quote] ooo w morde.. mila mla...:razz: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:ppobudkuje z samego ranka;):loveu: biegnę zaraz do pracki ...oj licze dzionki aż sie z wami w realu spotkam , bo mnie paluchi bolą od gadania:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] tja... bedziesz na urlopiku to sie umowimy w Realu, w Tesco, w ..innych marketach bedziem niebawem [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].weszłam do cie powitać Cie po angielku hałdujudu:diabloti::diabloti::diabloti: ba ja dujudu całkiem całkiem..............zapracowana ale szczęśliwa:cool3::cool3::cool3: [/B][/COLOR][/quote] ju tokin tu mi do mnie, czy ju tokin tu mi do niego ?? :evil_lol: czesc szczesliwa zapracowana [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to sie rozbierz i popilnuj ubrania.....[/B] [B]bedziesz miec zajecie....dosc frapujace...:loveu: [/B][/quote] :hmmmm: sprobuje... ide pilnowac ciuszkow papap HELL oooooo witojta, zdrawstwujtie, dobriden, good morning...... Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork'] tja... bedziesz na urlopiku to sie umowimy w Realu, w Tesco, w ..innych marketach bedziem niebawem HELL oooooo witojta, zdrawstwujtie, dobriden, good morning......[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:...możemy ....hmmm w Auchanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.. dobra ....to ja już wole na Harcerskiej;) widze żeś już wstanięta.... [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj marznąca:hand: Kiedy wracasz do ojczyzny:razz::razz::diabloti:[/quote] witaj... w nocy z poniedzialku na wtorek bede w domciu- w pracy dopiero w srode... trza dychanac po tym urlopie :diabloti: Quote
Recommended Posts