Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork'] zaluje ze nie zabralam se sweterka z golfikiem, i wiecej cieplych ciuchow.. tylko 1 bluze :placz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...chciałam dać kożuszek:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] mucha mi lazi po laptopie... nie wierze ... to nie moze byc ta natretna co to mnie i klocka pokrywala:-o najechalam na nia kursorem i kliklam skasuj...a ona nadal jest:mad: niezniszczalna much!!!!:crazyeye::crazyeye:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i muche z Polski wywiozła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']czkam... panom na lotnisku wspomnialam ze bedziesz...zaopiekuja sie toba- taki mlody, mily i sympatyczny pan:lol: no przeca czemu mialam niedotrzec... co wam wszystkim po glowie chodzil?? katastrofy itp?? a propos... masakra...stojac na lotniscu zewszad bylo slychac dyskusje o terrorystach i rozbujajacych sie samolotach:-( buuhahhha... czy ci ludziska nie maja o czym gadac?? juz sierozbijalismy, spadalismy.. ale glupki sie nakrecaja zaluje ze nie zabralam se sweterka z golfikiem, i wiecej cieplych ciuchow.. tylko 1 bluze :placz: idem dzis na zakupy- kupie. mucha mi lazi po laptopie... nie wierze ... to nie moze byc ta natretna co to mnie i klocka pokrywala:-o najechalam na nia kursorem i kliklam skasuj...a ona nadal jest:mad: niezniszczalna much!!!!:crazyeye::crazyeye:[/quote] przemycilas muche:diabloti: Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]sam sie powiesił :evil_lol: zostawił tylko kartke "żegnam was- jesteście żenujacy"[/B][/COLOR][/FONT] :shake: [/quote] hahahhahahaah to ja dziękuje ja z Wami sie nie zadaje ;) hahahhahhaa Żegnaj moja Ślunzaczko ze Ślunzka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pa Pawcio :bye: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i muche z Polski wywiozła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] przemycilam [quote name='dealer']przemycilas muche:diabloti:[/quote] no przeca mowie:diabloti: [quote name='dbsst']hahahhahahaah to ja dziękuje ja z Wami sie nie zadaje ;) hahahhahhaa Żegnaj moja Ślunzaczko ze Ślunzka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pa Pawcio :bye:[/quote] sie nie zadawaj... tez mi cos.. pa debe, pa pawcio Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']nie... mojego kompka okupuje mla sister... ta co ma 0 postow:loveu: witaj w NASZYM blogasie[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no ...to przynajmniej kompek nie odwyknie;) ....WITAJ :loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 idem sobie bo sobie idem... jak mnie dopuszcza moze bede wieczorkiem.. ppaaap si ju Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']czekaj na mnie czekaj :multi::multi::multi: zrobimy se imprezke [COLOR=red]w Londku[/COLOR] :drinking: a potem w samolocie :diabloti:[/quote] [B][COLOR=red]ale nie ma takiego miasta...:diabloti: jest Lądek, Lądek zdrój...ale Londku nie ma:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']idem sobie bo sobie idem... jak mnie dopuszcza moze bede wieczorkiem.. ppaaap si ju[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)siem dopuść ..co to se myślą:diabloti: ....gość w dom ...komp dla niego;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no ...to przynajmniej kompek nie odwyknie;) ....WITAJ :loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie odwyknie... moja siostra sie nim opiekuje :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]ale nie ma takiego miasta...:diabloti: jest Lądek, Lądek zdrój...ale Londku nie ma:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] no i co ty gadasz... Londek jest.. wiem bo bylam... nawet dzis:eviltong: niech go zwa jak chca- londe, londek zdroj, ale londek.. [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)siem dopuść ..co to se myślą:diabloti: ....gość w dom ...komp dla niego;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] wiadomo... bede blagac, prosic, klenkac, rozplacze sie... wezme ich na litoche Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=xWJCZ8JVItk&mode=related&search=]czy mi sie wydaje czy to coś o Was, Pawcio jest na początku taki maluni w "wózmaluchu" nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/url] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='paula_z']Witaj zmarźluchu :p[/quote] witaj cieplokrwista [quote name='dbsst'][URL="http://www.youtube.com/watch?v=xWJCZ8JVItk&mode=related&search="]czy mi sie wydaje czy to coś o Was, Pawcio jest na początku taki maluni w "wózmaluchu" nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/URL][/quote] nie... to nie o nas... rocznik na tablicy rejestracyjnej zupelnie sie nie zgadza nie slyszam textu/ brak glosnikow Quote
dbsst Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dobra dobra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ;) Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork'] wiadomo... bede blagac, prosic, klenkac, rozplacze sie... wezme ich na litoche[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:łoj coś slabiuśko klinkałaś...płaczałaś...na litość nie wziełas specjal for YU będą dla Cie fotaski świnki;) KLOCUSIU :loveu:...psiaczku koffany trzymaj się cieplutko ...twoje pańciostwo niebawem :roll:wróci [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:łoj coś slabiuśko klinkałaś...płaczałaś...na litość nie wziełas specjal for YU będą dla Cie fotaski świnki;) KLOCUSIU :loveu:...psiaczku koffany trzymaj się cieplutko ...twoje pańciostwo niebawem :roll:wróci [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] klinczalam 3 godz,w koncu mnie dopuszczono:multi: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']klinczalam 3 godz,w koncu mnie dopuszczono:multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi::multi::multi:mam nadzieje ze na tace nie musiałaś dawać;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']klinczalam 3 godz,w koncu mnie dopuszczono:multi:[/quote] czujesz sie dopieszczona?.....tfu! dopuszczona:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przylozłom siem jeszcze zapytać, czy oby napewno nie pomóc pilnować Wam funtasków, bo tu u nos takich nima, a ciałabym je zobaczyć na żywoooo:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='madzia i medor']Przylozłom siem jeszcze zapytać, czy oby napewno nie pomóc pilnować Wam funtasków, bo tu u nos takich nima, a ciałabym je zobaczyć na żywoooo:diabloti::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:liczysz żę je zobaczysz ....przecie one na kasie śpią i wydawać nie moga bo nie mieliby gdzie spać.......wyczytałam w naszym Klocusiowym blogasku ...jak robiłam powtórke przed Armagedonem;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi::multi::multi:mam nadzieje ze na tace nie musiałaś dawać;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie dawalam:eviltong::eviltong: [quote name='dealer']czujesz sie dopieszczona?.....tfu! dopuszczona:diabloti:[/quote] czuje sie... ale jutro sobota bedzie kompiel:cool1: [quote name='madzia i medor']Przylozłom siem jeszcze zapytać, czy oby napewno nie pomóc pilnować Wam funtasków, bo tu u nos takich nima, a ciałabym je zobaczyć na żywoooo:diabloti::diabloti:[/quote] no qrde... jo tyz jeszcze nie widzialach... pilnuj mi blogasa [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:liczysz żę je zobaczysz ....przecie one na kasie śpią i wydawać nie moga bo nie mieliby gdzie spać.......wyczytałam w naszym Klocusiowym blogasku ...jak robiłam powtórke przed Armagedonem;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ooootoz to!!! Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to dziwnie wygląda ...Klocusiowa na dogo o tej porze;) widzisz jak ja dokładnie przeczytałam lekturkę:eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to dziwnie wygląda ...Klocusiowa na dogo o tej porze;) widzisz jak ja dokładnie przeczytałam lekturkę:eviltong: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] ladnie?? nie chcialabys mnie widziec live.... jak o tej porze?? 22:57 Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 klocusiowa ty sie zepsulas.....o tej porze na dogo??? :diabloti: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']klinczalam 3 godz,w koncu mnie dopuszczono:multi:[/quote] Dopuszczono Klockową :multi: Będą szczeniaki :multi: :diabloti::evil_lol: Quote
agnes1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']ladnie?? nie chcialabys mnie widziec live.... jak o tej porze?? 22:57[/quote] [B]Przestaw se zegarek:evil_lol:[/B] Quote
Recommended Posts