Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/132/48f8ef4b73df3bd3.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Nie dajcie się zwieźć pozorom!! To sama głowa a z reszty Klockowa robi smalec na Ali dolegliwości :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Nie dajcie się zwieźć pozorom!! To sama głowa a z reszty Klockowa robi smalec na Ali dolegliwości :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Woow:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale szał:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:o dżisys......gdzie:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Się witam z Tobą :p

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/60/e9cbd74aae99631f.jpg[/IMG][/URL]
:grin: :loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cieszę się że nie ma nagonki i za zachowanie psa winią właściciela- bo nie często się to słyszy [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
W "SE" też o tym pisali i było zdjęcie psiaka :placz: Niestety artykuł był w innym tonie :shake: w ostatnim zdaniu tylko wspomnieli, że właścicielka była pijana :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Dowody proszę :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Dowody proszę :mad:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:ni mom ...dzwoń do Klockowej to Ci Klocuś zaszczeka do telefona:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia']Nie dajcie się zwieźć pozorom!! To sama głowa a z reszty Klockowa robi smalec na Ali dolegliwości :diabloti:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak jak mówisz Pysiu... a miała to być nasza tajemnica :cool1: [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co ty wiesz o zabijaniu :roll: [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='madzia i medor']Woow:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale szał:diabloti:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tja.. szał pał :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='paula_z']Się witam z Tobą :p

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/60/e9cbd74aae99631f.jpg[/IMG][/URL]
:grin: :loveu:

W "SE" też o tym pisali i było zdjęcie psiaka :placz: Niestety artykuł był w innym tonie :shake: w ostatnim zdaniu tylko wspomnieli, że właścicielka była pijana :angryy:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co to SE??? policjanci oddali 13 strzałów do psa mordercy... masakra... dobrze że nie wezwali antyterrorystycznej :shake: strzelali do niego bo... nie dał im łapówki :-([/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Pysia']Dowody proszę :mad:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]o patrz... bedzie nas legitymować... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][SIZE=4]DOBRI!!!! :multi:[/SIZE] :multi: :multi: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak jak mówisz Pysiu... a miała to być nasza tajemnica :cool1: [/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:ja cie tu bronie a Ty wyklapałaś[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co ty wiesz o zabijaniu :roll:
[COLOR=Red][I]:diabloti:dużo .....wkrótce będę wiedzieć więcej:angryy:[/I][/COLOR]
[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][SIZE=4]DOBRI!!!! :multi:[/SIZE] :multi: :multi: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:BRY Marudo i Zołzo:eviltong:......wypłakalaś:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='maziak']witam witam.. jak tam clocwork?[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]witam witam.. jak tam :hmmmm: te... no ten twój... :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]klocek jak widać poćwiartowany- wedle zamówienia tu obecnych :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:BRY Marudo i Zołzo:eviltong:......wypłakalaś:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]kogo bedziesz mordować?? :cool3: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co wypłakałam... no co... przeca ani łezka minie polecieli :p[/COLOR][/FONT][/B]

P.S. ta pani już nie pije :eviltong:

Posted

[quote name='paula_z']Super Express :roll:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaaa...:splat: poczytam wersje Sjupier jexpresu ...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Paula... 2 dni :cool3: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]kogo bedziesz mordować?? :cool3: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]co wypłakałam... no co... przeca ani łezka minie polecieli :p[/COLOR][/FONT][/B]

P.S. ta pani już nie pije :eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:na FO nie napisze ...to niespodziewanka bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hi hi hi .............zachowam w archiwum :eviltong:

[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:na FO nie napisze ...to niespodziewanka bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]hi hi hi .............zachowam w archiwum :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]łał.. pakujesz mi blogasa?? :multi: :multi: KCM!!![/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]spadam sobie :eviltong: nie chce mi ise z wami gadać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]łał.. pakujesz mi blogasa?? :multi: :multi: KCM!!![/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]spadam sobie :eviltong: nie chce mi ise z wami gadać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:taaaa już
w archiwum SIM:eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]Paula... 2 dni :cool3: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:bigcool::sweetCyb::beerchug:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Paula... 2 dni :cool3: :cool3: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='paula_z']:bigcool::sweetCyb::beerchug:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:bosz .......i zaś pić:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:bosz .......i zaś pić:diabloti::diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:evil_lol: Gardziołka będziem leczyć :razz:

Posted

[quote name='paula_z']:evil_lol: Gardziołka będziem leczyć :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie muzyko...i hydroterapia:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie muzyko...i hydroterapia:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:D Tańce i swawole do białego rana :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:D Tańce i swawole do białego rana :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:i komisariat POLICJI nasz:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Poczekajcie babsztyle :cool1: Co ma być za 2 dni? :mad: Bo ja miałam zasrane zycie a teraz jestem zagryzana więc nie jestem w stanie za Wami nadarzyć.....

Posted

[quote name='Pysia']Poczekajcie babsztyle :cool1: Co ma być za 2 dni? :mad: Bo ja miałam zasrane zycie a teraz jestem zagryzana więc nie jestem w stanie za Wami nadarzyć.....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pza 2 dni ....coś się wydarzy ;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pza 2 dni ....coś się wydarzy ;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A mnie kuna??!! A mnie??!! Ja chcę poznać moją wyrodna córke!!!!!!!!!! I Paule tyż!!!!!!!
Nienawidze Was :placz::placz::placz: