Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bede bede... tylko ja i ty... przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...:obrazic::bigcry:........................[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']kkkurde nie mam deski....:razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kupimy na allegro :evil_lol: a grób wykopiemy [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...:obrazic::bigcry:........................[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] bexa lala, bexa lala ...tralalala... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] bexa lala, bexa lala ...tralalala... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]już Was nie koffam ....oddawaj mojego mózga pójde se ...pójde do ....:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]już Was nie koffam ....oddawaj mojego mózga pójde se ...pójde do ....:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam ci musk nie potrzebny :diabloti: i tak nas nie opuścisz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tam ci musk nie potrzebny :diabloti: i tak nas nie opuścisz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....jak wygram dziś w lotto to wasz mózg chromole:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tam ci musk nie potrzebny :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]i tak nas nie opuścisz :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja to sie obawiam ze Ala nas nie ...dopusci...do tej wygranej w totka...:placz: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']ja to sie obawiam ze Ala nas nie ...dopusci...do tej wygranej w totka...:placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:paleś domyślna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:paleś domyślna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] przewidujaca....:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']ja to sie obawiam ze Ala nas nie ...dopusci...do tej wygranej w totka...:placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie no... przeca aż taka zołza nie bedzie:cool3: spadam dziewuszki... pappapapappapa[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie no... przeca aż taka zołza nie bedzie:cool3: spadam dziewuszki... pappapapappapa[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]będzie bedzie:eviltong:.......spadaj ...tylko uważaj na schody;) ...tak co by cie pan ochroniarz nie zrzucił:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bede bede... tylko ja i ty i ALA!!!!!! .[/B][/COLOR][/FONT]:loveu:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B].. przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:i tak KWM:eviltong: ....jakby co to mam deseczkę ....taką z klopika .....może być:razz::oops: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:i tak KWM:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]....jakby co to mam deseczkę ....taką z klopika .....może być:razz::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] jeno ja wyszoruj:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']jeno ja wyszoruj:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pdobrze Nasz Dilerko:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']jeno ja wyszoruj:diabloti:[/QUOTE] po co???nakrapiana jest ciekawsza:evil_lol: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Podpisuję listę obecności :p Chociaż tu dziś mało nagadane ;) Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']po co???nakrapiana jest ciekawsza:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:nie lubiam nakrapianych......:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='paula_z']Podpisuję listę obecności :p Chociaż tu dziś mało nagadane ;)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]rozpanosze się w naszym blogasku:pi cię powitam droga dogociółko...siem cieszkaj ze mało nagadane:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dlaczego ćwiartujecie mi Klocka??? są jeszcze jajka do podziału- sztuk 2[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] Bierem dwa, ni byndem siem dzielić:diabloti: Miałam napisać coś [B]mądrego[/B], ale takie rzeczy zazwyczaj szybko ulatniają się z mej głoweńki:siara::diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]tak se przeglądam po kolei zaprzyjaźnione blogaski:p....a tu znalazłam takie CUDEŃKO:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/49/019126632ed69d26.jpg[/IMG] [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Patka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Bardzo spodobała mi sie ta fotka - straszny słodziak, ale była koszmarnej jakości to troszkę ja poprawiłam :) [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9567/74f60c72f6f841a1vz8.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Patka']Bardzo spodobała mi sie ta fotka - straszny słodziak, ale była koszmarnej jakości to troszkę ja poprawiłam :) [CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9567/74f60c72f6f841a1vz8.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)coś nas Patuś wzięło na wspominki:evil_lol:...cudny:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Cześć Klockowa :multi: Żyję i pomioty Szatana mnie nie pozarły :multi: Jeszcze....Ballada i Behemot są u mnie nadal...Tak, że nie wiem co będzie dalej ze mną :diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Klockowa :multi: Żyję i pomioty Szatana mnie nie pozarły :multi: Jeszcze....Ballada i Behemot są u mnie nadal...Tak, że nie wiem co będzie dalej ze mną :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:o to zostały ci juz tylko pomioty ...janielskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:o to zostały ci juz tylko pomioty ...janielskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Mam problemy z moczem ale boję się wyjść o ONE tam sa :-o Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Pysia']Mam problemy z moczem ale boję się wyjść o ONE tam sa :-o[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:sikaj do kffiatka ......bedzie nawóz:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts