Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']kiedys na pewno....:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no to już coś .....kiedys trza zacząć;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)wpadnij do Dilerki na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...a J. o tym wie...:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie musi o wszystkim wiedzieć :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a wytrymować dasz? :cool1: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']nie musi o wszystkim wiedzieć :diabloti: a wytrymować dasz? :cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....z plecków:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:...z plecków:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 bhahahahah całe szczęście że z plecków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']mycie,jak mycie:lol: ,ale na maseczka zaoszczędzi;)[/QUOTE] Tak czy siak, ekonomia pełną gębą:diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)poznasz go niebawem:p[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :multi: :multi: :multi: I Klocusia poznam i tak mi będzie robił :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/47/f87a0ef3ec9c540f.jpg[/IMG][/URL] :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]słyszałam że zamierzasz poznać go osobiście ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']bhahahahah całe szczęście że z plecków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a z czego ty myślałaś ....he:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='madzia i medor']Tak czy siak, ekonomia pełną gębą:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a jak ...trzeba sie umieć urządzić ...ciepła woda mi nie leci to jade do Jastrzębia na SPA:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi: I Klocusia poznam i tak mi będzie robił :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/47/f87a0ef3ec9c540f.jpg[/IMG][/URL] :loveu: Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak se zasłużysz to Ci tak zrobi;) Hell.oł....Magdaleno .....moja prawie imienniczko;).....bądź powitana rankiem w Naszym Blożku:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Podpisuję listę obecności na blogasku , bo syskie śpią:grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)wpadnij do Dilerki na ananasa , truskawki , nalesniki i placki z pyrlandii;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]byłam... pocałowałam klamke- Dilerowej ni ma :niewiem: zostawiłam kartke w drzwiach [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='malawaszka']a wytrymować dasz? :cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co jeszcze... może na głowie go postawisz?? albo wywieziesz na działke żeby uciekł, albo wrzucisz do słoika do wilka?? pazerna ... pomiziać to już nie starczy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:jak się pospieszysz to zdążysz bo mu już skórka schodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....z plecków:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie tylko :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi: I Klocusia poznam i tak mi będzie robił :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images12.fotosik.pl/47/f87a0ef3ec9c540f.jpg[/IMG][/URL] :loveu: Zamierzam :grins: A cio, zazdrościsz :razz: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]współczuje Kłaniam się wszystkim nisko bardzo!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [B]czesc Magdalenooooooooo[/B] [B]jestem, czuwam i podpisuje spolecznie liste obecnosci......:loveu: [/B] Quote
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 cejść klockowa:grins: lubie cytać............................twoje mejle:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Magdalenooooooooo[/B] [B]jestem, czuwam i podpisuje spolecznie liste obecnosci......:loveu: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć cześć - odnotowano [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']cejść klockowa:grins: lubie cytać............................twoje mejle:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć Hakerze... ben hakerze... włamałaś sie do mojej skrzynki mailowej??? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]byłam... pocałowałam klamke- Dilerowej ni ma :niewiem: zostawiłam kartke w drzwiach [COLOR=Red][I]:razz:zaklinkaj ...ona siedzi przy kompku[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co jeszcze... może na głowie go postawisz?? albo wywieziesz na działke żeby uciekł, albo wrzucisz do słoika do wilka?? pazerna ... pomiziać to już nie starczy :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie tylko :p[COLOR=Red][I]...cichaj wsiego wiedzieć nie muszą:eviltong:[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]współczuje [COLOR=Red][I]........[/I][I]:crazyeye::crazyeye:a cóż ci...[/I][/COLOR] Kłaniam się wszystkim nisko bardzo!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]wstawaj ...cóż się tak płożysz:razz:;)[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][ [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i nie tylko :p[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] A skąd mu jeszzce skórka schodzi, bo ja się wogóle na gadach nie znam:niewiem::diabloti: Witaj mła tysowianko:multi::multi: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='madzia i medor']A skąd mu jeszzce skórka schodzi, bo ja się wogóle na gadach nie znam:niewiem::diabloti: Witaj mła tysowianko:multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]z ogona!!!! :diabloti: z nogów :diabloti: z brzycha............:diabloti: witanko krajanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]z ogona!!!! :diabloti: z nogów :diabloti: z brzycha............:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]witanko krajanko :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I];)[B]chłopak ma solare a ty mu zazdraszczasz:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I];)[B]chłopak ma solare a ty mu zazdraszczasz:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :mad:[B] ja mu zazdraszczam ja:mad: Już nie pamiętasz co solare potrafi uczynić ciałkowi:angryy: Klockowa raz wlazła i jej jogurt wiozłaś a ten borok cały czas mus tam siedzieć:diabloti: no chyba że se wyjdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1'][B]Wyłącz smokowi ta żarówe bo sie dzieciak spiekł:angryy: a ty sie jeszcze chwalisz:evil_lol: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzis z okazji dnia dziecka zostawiłam mu 2 załączone :diabloti: [SIZE=3]a tak wogóle to tępa jezdech... nie złożyłam Wam życzeń... na DZIEŃ dziecka i DZIEŃ-cioła :p wszystkiego dobrego !!! dzieciaczki!!!! [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']:mad:[B] ja mu zazdraszczam ja:mad: Już nie pamiętasz co solare potrafi uczynić ciałkowi:angryy: Klockowa raz wlazła i jej jogurt wiozłaś a ten borok cały czas mus tam siedzieć:diabloti: no chyba że se wyjdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie kracz.. jak wyjdzie to go wypatrosze :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts