Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]................siedza po pólnocy potem wstać nie moga.do pracy nie chodzą czy co?????
witam sie clockowa z cią:razz:...........piekne foteczki masz...:razz:.nareszcie ...to do zobaczyska jutro....................
rur przygotowana??? na glanc ma się świecić:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:POBUDKA..............
Ale nagadały a teraz odsypiaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cze Klocusiowa ....jesteś już :razz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Agga'][IMG]http://images20.fotosik.pl/330/55a522786810e06d.jpg[/IMG]

[B][COLOR=DarkGreen]tak a później potrzebna RSPCA czy jak oni tam się nazywają.
Ostatnio widziałam na Animal Planet jak ratownicy ratowali GOlden retrivera uwięzionego w kanale deszczowym. KUrcze ale była radość jak go uwolnili.:multi: [/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tja... Klocek oglądał ten program... a potem poszedł szukac goldena :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']katorga.....galery.....ona cie nie kocha ta siostra??? skad ty ja wytrzasnelas te siostre?:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wszystko widze :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnes1'][B]NO WŁAŚNIE:angryy: , POWIEM WIĘCEJ ONA MNIE NIENAWIDZI:mad: I BĘDZIE NIENAWIDZIEĆ JESZCZE BARDZIEJ:loveu: BO ZAŚMIECIŁM BLOŻKA JAKIMIŚ FOTKAMI I JAK ZWYKLE WSZYSCY (PRAWIE WSZYSCY) WYSTRASZYLI SIĘ PSA MORDERCY I NIE CHCĄ TU ZAGLĄDAĆ:shake: . [/B]
[B]A SIOSTRE ZNALAZŁA MAMA NA SKŁADOWISKU METALI KOLOROWYCH. JESZCZE KILKA KAWŁKOW SIE JEJ TRZYMA :diabloti:[/B][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na złomie??? qrde.. a mi mówiła że w kapuście i temu taki głąb ze mnie :shake::shake: no teraz to już nic nie wiem :hmmmm:
kocham cie siostra!!!
a Was nie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................siedza po pólnocy potem wstać nie moga.do pracy nie chodzą czy co?????
witam sie clockowa z cią:razz:...........piekne foteczki masz....nareszcie ...to do zobaczyska jutro....................
rur przygotowana??? na glanc ma się świecić:eviltong:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hejka....
rurę sobie sama wypolerujesz jak bedziesz śmigać tańce przy niej... bedzie błyszczec jak ściekła
do juterka :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:POBUDKA..............
Ale nagadały a teraz odsypiaja :evil_lol:

Cze Klocusiowa ....jesteś już :razz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem... Pawcio mnie zasypuje fotami do skanowania :placz: i nie mam czasu na nic :placz: :placz: buuuu.. a tak pięknie było na chorobowym :-(

jak kogoś ominęłam z odpowiedzią to sorki- czmychłam tu ukradkiem jak nie widzi że nie skanuję :cool3: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Samturia']Klockowaa... a ja też mam skaneer... pomóc ci?
[COLOR=lightblue]ja sie chce wkoopić, żebyście mnie nie trymowały[/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka młoda i już sie łapówkarstwa uczy:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Samturia']Klockowaa... a ja też mam skaneer... pomóc ci?
[COLOR=lightblue]ja sie chce wkoopić, żebyście mnie nie trymowały[/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie... ja lubie 8 godzin pracy poświęcać na skanowanie, pomniejszanie, wycinanie, powiększanie, wyostrzanie, przerabianie.... zapisywanie... wrzucanie na stronke... i takie tam...

świetna robota... polecam wszystkim :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj Klockowa:p:p:p I ja tam skanowanie Ci idzie:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:
cześć kolejna kobieto o okrutnym imiu :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=5]PAWCIO!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2]...no co chciałam tylko się przywitać:diabloti:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:
Jak bym miała tak na imię jak Ty, to bym się pochlastała:siara::diabloti::diabloti:

Jazda skanować, a nie się obijać, zaraz sesemesa wyślę do Twojego Pawcia:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong::eviltong::eviltong:[SIZE=5]PAWCIO!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2]...no co chciałam tylko się przywitać:diabloti:[/SIZE][/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='madzia i medor']Jak bym miała tak na imię jak Ty, to bym się pochlastała:siara::diabloti::diabloti:

Jazda skanować, a nie się obijać, zaraz sesemesa wyślę do Twojego Pawcia:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
wredne babsztyle...:diabloti::angryy:
dzwoń dzwoń... nagadaj...
potem Pawcio przepyta mnie z boxu... i bedziesz miała mnie na sumieniu...:mad:
[SIZE=4]nie bede skanować!! O NIE!!!!!! [/SIZE]chyba mam tu coś do powiedzenia??? :hmmmm: :siara:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
wredne babsztyle...:diabloti::angryy:
[SIZE=4]nie bede skanować!! O NIE!!!!!! [/SIZE][COLOR=Magenta]chyba mam tu coś do powiedzenia???[/COLOR] :hmmmm: :siara:
Ja nie mam sumienia:diabloti: [COLOR=Magenta]Przestań, że się dziołcha okłamywać:siara::siara::diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SKONCZYŁAM SKANOWANIE!!! :multi::multi::multi::multi::multi: NA DZIŚ :cool1:

ide do domu :shake: :placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Gratluję:klacz::klacz::klacz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek przyszła mamo :diabloti: jeszcze ino 10 miesięcy i... mały dogomaniaczek sie wykluje :multi::multi:

kurfa :angryy: we no sie uspokój tak??!! :mad: sie uwzięły wrony jedne podłe babsztyle, wiedźmy i czarownice :-x:bad-word::madgo::motz:

Posted

[quote name='malawaszka']kurfa :angryy: we no sie uspokój tak??!! :mad: sie uwzięły wrony jedne podłe babsztyle, wiedźmy i czarownice :-x:bad-word::madgo::motz:[/quote]
Waszuniu nie denerwuj się ,teraz musisz dbac o siebie :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
[I][U] wredne babsztyle...:diabloti:[/U][/I]:angryy:
[SIZE=4]nie bede skanować!! O NIE!!!!!! [/SIZE]chyba mam tu coś do powiedzenia??? :hmmmm: :siara:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]i tak KCM;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti:haj li haj lo haj la... haj li haj lo haj la.... :beerchug:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zas sie nawalila....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti:haj li haj lo haj la... haj li haj lo haj la.... :beerchug:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nooooo co za śpiewy po 22.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]