Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnes1'][B]:grins: W IMIENIU MOJEJ SISTERSJI ODPOWIEM:diabloti: , ŻE ONA W PRACY PO 17 JEST PRAWIE CODZIENNIE:cool3: JAKAŚ TAKA ZAPRACOWANA OSTATNIO:crazyeye: COŚ JĄ TAM TRZYMA:angryy: NIE WIEM CZY TO NIE CZASEM DOGO:evil_lol: :evil_lol: WAL DO NIEJ JUTRO;) NA PEWNO DO 18-TEJ JĄ ZATANIESZ:diabloti:[/B][/quote]
A dzięki :lol: Wczoraj trafiłam na Pawcia [B]:evil_lol:[/B] a dziś byłam późno :shake: Może jutro się uda :razz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnes1'][B]NO TO SIĘ WYDAŁO:angryy: JA TU NIAŃCZĘ, KARMIĘ, NA PSACERKI CHODZĘ A ONA ZAPISAŁA TOBIE:mad: . CO ZA WREDZIUSZEK:shake: . A LEGWANA MI ZAPISAŁA, CZY BĘDĘ SIĘ MUSIAŁA O NIEGO TEŻ BIĆ ?? :mad: :evil_lol: [/B]
[B] PACZKI NA RAZIE NIE WYSYŁAJ BO CHWILOWO NIE CHCIELI JEJ ZAMKNĄĆ:evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:paczki nie wysyłam tylko zbieram prowianta:eviltong:
nie no legwana możesz brać bez wojny ...ja nie mam miejsca w domu na terrarium:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A na spacerki z Klocusiem nie marudź ...też to dla zdrowia:p
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Dzięki :lol: Wczoraj trafiłam na Pawcia :razz: a dziś byłam późno :shake: Może jutro się uda :razz:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga cie wpuszcza w maliny ....5 po 17 będzie hasło POPSA :eviltong:....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial][COLOR=red][B][I]nie no legwana możesz brać bez wojny ...ja nie mam miejsca w domu na terrarium:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [/COLOR][COLOR=black][B]JA TEŻ NIE MAM MIEJSCA, ALE JAKBY CO TO ŁAZIENKĘ PRZEROBIĘ:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][I]A na spacerki z Klocusiem nie marudź ...też to dla zdrowia:p[/I] [COLOR=black]JASNE ŻE DLA ZDROWIA, POD WARUNKIEM, ŻE SEZON NA MIŁOŚĆ SIĘ SKOŃCZY[/COLOR][I]:evil_lol:[/I] [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga cie wpuszcza w maliny ....5 po 17 będzie hasło POPSA :eviltong:....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:angryy: :angryy: :angryy: [COLOR=black][B]TAK DŁUGO NIE BĘDĘ CZEKAĆ - 17.02 MA BYĆ U MNIE[/B][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']:angryy: :angryy: :angryy: [COLOR=black][B]TAK DŁUGO NIE BĘDĘ CZEKAĆ - 17.02 MA BYĆ U MNIE[/B][/COLOR]:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:ha ha ha ....wiedziałam ......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:ha ha ha ....wiedziałam ......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B]CIEKAWE SKĄD WIEDZIAŁAŚ:cool3: I TERAZ OKAŻE SIĘ , ŻE JA TEŻ MAM MUSK WSPÓLNIE Z WAMI:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]CIEKAWE SKĄD WIEDZIAŁAŚ:cool3: I TERAZ OKAŻE SIĘ , ŻE JA TEŻ MAM MUSK WSPÓLNIE Z WAMI:evil_lol:[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:nooo masakra...już wiem Klockowa zostawiła u Ciebie a ty go zabrałaś co by sie samotny nie marnował .......kkkurde jak ja jutro te 9 godzin bez mózga wyrobie ......wiesz co mam pomysła podwieź mi go do przedszkola;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:nooo masakra...już wiem Klockowa zostawiła u Ciebie a ty go zabrałaś co by sie samotny nie marnował .......kkkurde jak ja jutro te 9 godzin bez mózga wyrobie ......wiesz co mam pomysła podwieź mi go do przedszkola;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B]ALU WYBACZ:cool1: , ALE POZA TYM KIEDY MUSZĘ BARTKA ZAPROWADZIĆ I PRZYPROWADZIĆ Z PRZEDSZKOLA, TO JA TĘ INSTYTUCJĘ OMIJAM Z DALEKA:eviltong: CHYBA, ŻE CHCESZ ŻEBYM TAM RYKNĘŁA;) [/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]ALU WYBACZ:cool1: , ALE POZA TYM KIEDY MUSZĘ BARTKA ZAPROWADZIĆ I PRZYPROWADZIĆ Z PRZEDSZKOLA, TO JA TĘ INSTYTUCJĘ OMIJAM Z DALEKA:eviltong: CHYBA, ŻE CHCESZ ŻEBYM TAM RYKNĘŁA;) [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

a ty spac mialas isc:razz: gadulo:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B]NIE WIEM CZY U NIEJ BĘDZIE BEZPIECZNY:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]CO ZA SIOSTRA:angryy: NIC NIE WSPOMINAŁA O TESTAMENCIE:shake: JAK BYM WIEDZIAŁA TO BYM SIĘ TROSZKI PODLIZAŁA:ices_bla: I MOŻE MNIE TEŻ BY COSIK SKAPŁO:czytaj: [/B]
[B]SIOSTRA ŻYJE:lol: , MA SIĘ DOBRZE:bigcool: :bigcool: :bigcool: , PODOBNO NA RAZIE JEJ NIE ZAMKNELI:diabloti:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ....

STAN IDEALNY!!!!! [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='paula_z'] :cool3: Kiedy będziesz w pracy po 17, żebym mogła Cię złapać na gadulcu?

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]PAULA... MI TE NADGODZINY TO JAKOś TAK NIECHCąCY WYPADAJą- NIGDY NIE PLANUJę.... jak sie nie wyrobie z pracą ;) to musze zostać po godzinach :cool1:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Uff :multi: Co za jakiś :zly7: konfi na nią doniósł :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no takie mamy w bloku konfi-tury... w których drzemie ... wilk?? czy w konfiturach też są wilki?? :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:grins:trzeba wiedzieć gdzie uderzyć....psa też mi zapisała ....żebyś potem nie wołała za mna ......możesz wziąć legwana:megagrin:
no właśnie też uderzam z info ze klocusiowa narazie cała i zdrowa ....byłam na zakupach bo już szykuję prowiant do paczki jak do pierdla trafi:razz:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alu- wiedziałam że moge na cia liczyć... :loveu: nie spiesz sie z tym prowiantem... bede walczyc jak lwica ze strażnikami jastrzębia... i na koniec wpadne do nich z dżemem i poszczuje wilkiem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pysia']Klockowa...
Oglądałam kjujika i on taki jakiś do mnie podobny :crazyeye: Nie dość ze różowy to jeszcze bez twarzy :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buhahahhaha.... taka natura Bandogów... rzucić sie do twarzy i wyszarpać nos, wygryść oczy... język... ale że co??? niufy też z tych agresywnych?? [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Magdaleno....a TY gdzie????sie włóczysz???[/B]
[B]dzien dobry....[/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a siem spóźniłam do arbajtu- jakieś 2 godziny :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']Klockowa!!! gdzies ty?? no cho tuuuuuu....Ala kazala mi sie toba dzis opiekowac:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przeca jestem
MELDUJE SIE NA STANOWISKU!![/B][/COLOR][/FONT] :cool3:

Posted

.[COLOR=DarkRed][B]...............no ładnie, ładnie..................niezłe masz konfitury w bloku:mad::mad::mad:................nie ma to jak miły, uprzejmy sąsiad:mad::mad::mad: co to naśle uprzejmych strażaków..................
witaj Clkoworkowa:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj mła, to kiedy będzie można do Cię paczuszki wysyłać:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p
żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'].[COLOR=DarkRed][B]...............no ładnie, ładnie..................niezłe masz konfitury w bloku:mad::mad::mad:................nie ma to jak miły, uprzejmy sąsiad:mad::mad::mad: co to naśle uprzejmych strażaków..................
witaj Clkoworkowa:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj Luśkowa :loveu:
no życie... ale nie poddam sie bez walki... skorumpowanym gnojom....
mam moja pozamiatała wczoraj panem strażnikiem wielkim jak małolatem... więc pójdziemy siedzieć obie :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześc Klocusiowa :hand: :hand:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek, doberek... kogóż ja tu widze.....
przyszłaś zaproponować w końcu ten termin spotkanka Klockowo-Dulkowego??? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ.... [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]STAN IDEALNY!!!!! [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B]:multi: :multi: :multi: A MNIE TU ALA DONIOSŁA, ŻE TY JEJ W TESTAMENCIE ZAPISAŁA:angryy: PRZED ODBIOREM SPRAWDZĘ CZY SĄ ŚRUBY W KOŁACH, BO PAN STRAŻNIK COSIK MI TU NADAWAŁ, ŻE POWYKRĘCAŁAŚ:evil_lol:[/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]witaneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B]MARZYCIELKA:evil_lol: :cool3: - NIE MA TAK DOBRZE, MUSISZ UKRAŚĆ BUŁKĘ TO CIE ZAMKNĄ;) [/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]witaj Luśkowa :loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no życie... ale nie poddam sie bez walki... skorumpowanym gnojom....[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]mam moja pozamiatała wczoraj panem strażnikiem wielkim jak małolatem... więc pójdziemy siedzieć obie :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

:evil_lol:[B] :evil_lol: :evil_lol: A MNIE, TWĄ NAJKOCHAŃSZĄ SIOSTRĘ SPISALI:angryy: :mad: PÓJDZIEMY SE SIEDZIEĆ WE TRZY:diabloti: SZYKUJCIE DUUUUŻO PROWIANTU:evil_lol:[/B] :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doberek, doberek... kogóż ja tu widze.....
przyszłaś zaproponować w końcu ten termin spotkanka Klockowo-Dulkowego??? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Odpisałam Ci:mad: :mad: :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaneczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p
żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: [/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

I jeszcze paczuszki będziesz dostawać:loveu: Żyć nie umierać;) ;) :diabloti:

Posted

[quote name='agnes1'][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ.... [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]STAN IDEALNY!!!!! [/COLOR][/FONT][/B]

[B]:multi: A MNIE TU ALA DONIOSŁA, ŻE TY JEJ W TESTAMENCIE ZAPISAŁA:angryy: PRZED ODBIOREM SPRAWDZĘ CZY SĄ ŚRUBY W KOŁACH, BO PAN STRAŻNIK COSIK MI TU NADAWAŁ, ŻE POWYKRĘCAŁAŚ:evil_lol:[/B]

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]śrubki to jemu sie poluzowały w tej głupiej główce... nie mojemu autu :mad::mad: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

:evil_lol:[B] A MNIE, TWĄ NAJKOCHAŃSZĄ SIOSTRĘ SPISALI:angryy: :mad: PÓJDZIEMY SE SIEDZIEĆ WE TRZY:diabloti: SZYKUJCIE DUUUUŻO PROWIANTU[/B] :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a pocoś sie dała spisać.... teraz nas mogą cmoknąć- bo ja o niczym nie wiem, a Ty nie masz auta... pomylił pan adresy ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']Odpisałam Ci :mad: :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem ... wiem... u Ciebie.. że jak Dulce minie ;) ale wiesz... ugadac można sie wcześniej :p i nie krzycz po mnie prosze :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']I jeszcze paczuszki będziesz dostawać:loveu: Żyć nie umierać;) ;) :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: ja to siem umiem ustawić we wżyciu... ha!!! całe życie na krzywy ryj!!! :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]a siem spóźniłam do arbajtu- jakieś 2 godziny :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]przeca jestem[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]MELDUJE SIE NA STANOWISKU!![/COLOR][/FONT][/B] :cool3:[/quote]

[B]a ładnie to tak???[/B]
[B]sie spozniac??? no dobra wcale sie nie dziwie.....[/B]