Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]legwan... zawsze my po nim- raz on po nas może :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:placz:[COLOR=Red]biedne zwierzątko zamęczają .....
Ufff to w sumie dobrze bo mnie minie sprzątanie po paskudach .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze masz tydzień urlopu
[/COLOR][/I][/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że u Klocków humorek jakiś jakby lepsiejszy :loveu: Miło to widzieć :loveu:

A myślisz, że legwan by posprzątał? :cool3: A może zrobiłby ścienne graffiti? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:[FONT=Arial][COLOR=Red]masz dzwoneczek.......:eviltong:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]
dzwoniłam w Klockowej dzwonka :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Ja to bym se z takiego legwana gustowne rękawiczki zrobiła :p[/quote]
a pomyśl jaki fajny by aport dla Sońki był :loveu: sam by się rzucał :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']dzwoniłam dzwonkiem :cool1:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kłamczuszkasz....:mad:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:placz:[COLOR=Red]biedne zwierzątko zamęczają .....
Ufff to w sumie dobrze bo mnie minie sprzątanie po paskudach .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze masz tydzień urlopu
[/COLOR][/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tja... sprzatanie nadal czeka na ciebie :angryy: ja tego nie ruszam [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']dzwoniłam w Klockowej dzwonka :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i zaś kłamczuszkasz :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']dzwoniłam w Klockowej dzwonka :diabloti:[/quote][B][I]:razz:[COLOR=Red]była ...widziałam ją ...ale nie widziałam dzwonka.....nie pokazała:shake:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']a pomyśl jaki fajny by aport dla Sońki był :loveu: sam by się rzucał :evil_lol:[/quote]

Może to i jest myśl.... on się szybko rzuca ten legwan?
Jacenty, weź no mi go podeślij przez umyślnego :p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kłamczuszkasz....:mad:[COLOR=Red][I]......ha ha ha aż jej sie z uszu dymi[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tja... sprzatanie nadal czeka na ciebie :angryy: ja tego nie ruszam [COLOR=Red][I]...a nie ruszaj ...tylko nie dosyfiać :mad:za tydzień wpadam na sprzątanko:evil_lol:[/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i zaś kłamczuszkasz :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]kłamczuszkuś recydywista:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia_Sz']Widzę, że u Klocków humorek jakiś jakby lepsiejszy :loveu: Miło to widzieć :loveu:

A myślisz, że legwan by posprzątał? :cool3: A może zrobiłby ścienne graffiti? :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]lepszy humorek... takie życie.. żyjemy żeby umrzeć... :mad:
a jak nie chcemy umrzeć to służba zdrowia dopomoże ... umrzeć. :mad:
legwana wylecze i ... WYPCHAM :diabloti: Wisiał ostatnio na ścianie... za szafą... musieliśmy odsuwać... :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Behemot']Ja to bym se z takiego legwana gustowne rękawiczki zrobiła :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: cześć ta bez jaj :evil_lol:
a jaki on tam gustowny :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Vectra']a pomyśl jaki fajny by aport dla Sońki był :loveu: sam by się rzucał :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]on nie głupi- dałby nura w błotnistą kałuże i amba.... po aporcie :eviltong:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]kłamczuszkuś recydywista:diabloti:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

żeby tak odrazu od recydywistów wyzywać :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']żeby tak odrazu od recydywistów wyzywać :shake: :evil_lol:[/quote][B][I]:razz:[COLOR=Red]nio cio ....2 razy wtopilaś na klamstwie[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Red]nio cio ....2 razy wtopilaś na klamstwie[/COLOR][/I][/B][/quote]
ja się nigdzie nie topiłam :cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to się zdecyduj czy kłamczyszkam czy zasiam :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łżesz jak... bies :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Behemot']Może to i jest myśl.... on się szybko rzuca ten legwan?
Jacenty, weź no mi go podeślij przez umyślnego :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale... jest niemrawy, anemiczny, .... zero życia...

jest twój... wysyłam[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_12_29.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_1_200.gif[/IMG]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/169/ea4059176e7f34bf.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']ja się nigdzie nie topiłam :cool1: :diabloti:[/quote][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kałuży z Legwankiem:loveu:[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kałuży z Legwankiem:loveu:[/I][/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale legwan jeszcze sie nie topił.... :eviltong: ty tez coś kłamczuszkasz....

ciekawe czy mnie Paweł dzis wpuści do chaty... bo chyba już z deka po 17-tej :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale legwan jeszcze sie nie topił.... :eviltong: ty tez coś kłamczuszkasz....

ciekawe czy mnie Paweł dzis wpuści do chaty... bo chyba już z deka po 17-tej :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
już jakby całkiem blisko 19 :siara: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']już jakby całkiem blisko 19 :siara: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye: na masz... sie zagapiłam
powinnam była sie domyśleć... że coś za gwarno na dogo... to pewnie ja już po pracy :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale legwan jeszcze sie nie topił.... :eviltong: ty tez coś kłamczuszkasz....[COLOR=Red][I]:diabloti:.....no co ty ja.......przecie widze że posłałaś aporcik Behemiotowi a Vectra sie będzie z nim topić w kałuży[/I][/COLOR]

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:hmmmmm pomyślmy.....no sporo po 17 .....najwyżej nocny dyżur weźmiesz;)[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']ja się nigdzie nie topiłam :cool1: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic straconego- w majowy łikend jak cie nie utopimy to chociaz popłyniesz... topienie w szklance wody[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Cyan] (przez Ó)[/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:hmmmmm pomyślmy.....no sporo po 17 .....najwyżej nocny dyżur weźmiesz;)[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj tak... zadzwonie Pawciowi- jeszcze rodzimy wróce później :diabloti:

zadzwoniłam....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] chyba nie miał nic przeciw....:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic straconego- w majowy łikend jak cie nie utopimy to chociaz popłyniesz... topienie w szklance wody[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Cyan] (przez Ó)[/COLOR][/quote][B][I]:cool1:[COLOR=Red]kupi se kółko ratownicze:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj tak... zadzwonie Pawciowi- jeszcze rodzimy wróce później :diabloti:

zadzwoniłam....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_111v.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] chyba nie miał nic przeciw....:roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:razz:....to pewnie pamięci rozmów z Pysia na GG:evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT]