Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='ice_t']no z przeziębieniem już lepiej choć u Małego była masakra z katarem, były 2 takie dni że fridę to chciałam mu na stałe podłączyć :) cieszę sie Małym ale powoli dopada mnie rzeczywistośc, czas poszukac jakiejs pracy bo z kasa baaaaaaaaardzo krucho[/QUOTE]

a masz co zrobić z dzidziokiem? ja liczę na przedszkole od września- jak się Domi nie załapie strzelę se................... i czeka mnie szukanie pracy.... ;]

u nas z przedszkolem lipa (o żłobku nie wpomnę....) - żeby znaleźć pracę trzeba mieć miejsce w przedszkolu, a żeby mieć miejsce w przedszkolu trzeba udokumentować że jest się zatrudnionym.... i tak koło się zamyka...... już musiałabym znaleźć robotę, bo w lutym są zapisy na wrzesień ..... więc do września musiałabym dymać do pracy w towarzystwie szkodnika ;]

[quote name='Alicja']Dałabyś fotę DEMONiki :)[/QUOTE]
nie...........

musiałabym jej do zdjęcia te czarcie różki przypiłować....

wpadnij- pooglądasz wredziola na żywo ;)

Edited by clockwork
  • Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Papiery składasz do przedszkola ,a udokumentować musisz dopiero jak podpisujesz ostateczną umowe z przedszkolem .

Mądrala .... tzn że Demonikę zobaczę dopiero w lipcu :( .... no dobra za jakieś 2 tygodnie jak do weta pojedziemy z Ozzym to wskoczymy na kawusię :)

Posted

[quote name='clockwork']a masz co zrobić z dzidziokiem? ja liczę na przedszkole od września- jak się Domi nie załapie strzelę se................... i czeka mnie szukanie pracy.... ;]

u nas z przedszkolem lipa (o żłobku nie wpomnę....) - żeby znaleźć pracę trzeba mieć miejsce w przedszkolu, a żeby mieć miejsce w przedszkolu trzeba udokumentować że jest się zatrudnionym.... i tak koło się zamyka...... już musiałabym znaleźć robotę, bo w lutym są zapisy na wrzesień ..... więc do września musiałabym dymać do pracy w towarzystwie szkodnika ;]

nie...........

musiałabym jej do zdjęcia te czarcie różki przypiłować....

wpadnij- pooglądasz wredziola na żywo ;)[/QUOTE]

no własnie chwilowo nie mam co zrobić z malym ale szukam pracy powoli a jak się coś nawinie to w najgorszym przypadku sciągnę na jakieś 2 ,3 tygodnie teściową do opieki - może wytrzymam :P
i będę szukać jakiegoś klubu malucha albo cuś podobnego
ach piekne polskie realia

• 1 month later...
Posted

przyszłam se oblukac synową :D
rozumiem twój ból z trupimi czaszkami Jan ma teraz bluze z trupią czachą buldoga ------ tylko mnie ta bluza sie podoba reszta forum jest załamana i komentuje fakt chłopaka w czachach

Posted

[quote name='dbsst']przyszłam se oblukac synową :D
rozumiem twój ból z trupimi czaszkami Jan ma teraz bluze z trupią czachą buldoga ------ tylko mnie ta bluza sie podoba reszta forum jest załamana i komentuje fakt chłopaka w czachach[/QUOTE]

poka buldozią czachę :) na bluzie

Posted

[quote name='dbsst']przyjedź zobaczysz w realu jak czacha jest wypukła ---- ale spiesz się[/QUOTE]

nie zaprasowuj do lipca co by się nie wklęsła :diabloti:

szykujesz salon gościnny dla mła ??

Posted

[quote name='Alicja']nie zaprasowuj do lipca co by się nie wklęsła :diabloti:

szykujesz salon gościnny dla mła ??[/QUOTE]

boje się, że może się nie zmieścić na właściciela
eeeeeeeeeeee nei zupełnie zrobiłam sobie studio w saloonie eeeeeeeeeeeeeeee ale bedzie Ci wygodnie na stelażu do tła baaaaaaaaaaaaaardzo wygodnie

Posted

[quote name='dbsst']boje się, że może się nie zmieścić na właściciela
eeeeeeeeeeee nei zupełnie zrobiłam sobie studio w saloonie eeeeeeeeeeeeeeee ale bedzie Ci wygodnie na stelażu do tła baaaaaaaaaaaaaardzo wygodnie[/QUOTE]

spoko ...prześpię się w wannie :grins:

Posted

[quote name='dbsst']przyszłam se oblukac synową :D
rozumiem twój ból z trupimi czaszkami Jan ma teraz bluze z trupią czachą buldoga ------ tylko mnie ta bluza sie podoba reszta forum jest załamana i komentuje fakt chłopaka w czachach[/QUOTE]

jak wyrośnie to podeślij synowej ;)

• 3 weeks later...
Posted

[url]http://images10.fotosik.pl/1017/966e622e89a49bda.jpg[/url]

Śliczna dziewczynka, ale chyba zapomniałaś włączyć w aparacie redukcję czerwonych oczu :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']Dawaj więcej zdjęc, po jednym nie można się na 100% przekonać :lol:[/QUOTE]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images10.fotosik.pl/1018/fb191b3015750a3c.jpg[/IMG][/URL]

:P

[quote name='Alicja']Nic się nie zmieniła od niedzieli :lol:
[url]http://images10.fotosik.pl/1017/966e622e89a49bda.jpg[/url][/QUOTE]

nooo nic .... czacha jej ino zapłonęła ;)

[quote name='sacred PIRANHA']piękną ma twarz, będzie modelka!!![/QUOTE]

hahahha.... moja krew :P

[quote name='BBeta'][url]http://images10.fotosik.pl/1017/966e622e89a49bda.jpg[/url]

Śliczna dziewczynka, ale chyba zapomniałaś włączyć w aparacie redukcję czerwonych oczu :diabloti:[/QUOTE]

na drugim się poprawiłam ;]

Posted

:roflt::roflt:
[url]http://images10.fotosik.pl/1018/fb191b3015750a3c.jpg[/url]

wiedziałam ze was to na ,,miasto,, wypuścić nie można :roflt: bo Grosi krzywdę zrobicie :lol: