Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
Basiu a jak sie mówi po czesku " francuski??":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Pewnie "francowaty" albo równie mądrze :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']O matko west :crazyeye: :shake:

Ale zielony pomocnij najbardziej mi sie podoba :loveu:
Moj wszystko kradnie :evil_lol:[/quote][B][I]:crazyeye:[COLOR=Red]PIKA to ty też masz Smoka w domu ...nie mow że i u Ciebie bedę musiała sie wczołgiwać pod niewczołgiwalne wyrka:razz:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:[COLOR=Red]PIKA to ty też masz Smoka w domu ...nie mow że i u Ciebie bedę musiała sie wczołgiwać pod niewczołgiwalne wyrka:razz:[/COLOR][/I][/B][/quote]

taaa mam smoka, tylko takiego żóltego :diabloti: Tylko on sie raczej pod łózko nie zmieści :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']taaa mam smoka, tylko takiego żóltego :diabloti: Tylko on sie raczej pod łózko nie zmieści :evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]a ja myślalam ,że dorobiłas sie Smoka ....a twój to maly Smoczusiek:loveu:;)......hmmm pod łóżko to i ja sie nie mieszcze:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[I][B];)[COLOR=Red][FONT=Arial]a dla tych co nie doczytali u mnie :eviltong:to melduję że Rzadówka spisała się na medal i ekipa do Czech dojechała ...cała i zdrowa:multi::multi::multi:[/FONT][/COLOR][/B][/I]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jestem... zmartwie was... wróciłam :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie cierpie wolnego-ide połazić po blogasach :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jutro w pracy zdam relacje z konwentu... i z długiego wolnego... byle do jutra :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]jestem... zmartwie was... wróciłam :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie cierpie wolnego-ide połazić po blogasach :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jutro w pracy zdam relacje z konwentu... i z długiego wolnego... byle do jutra :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:multi::multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red]nooo nareszcie............;)[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red]nooo nareszcie............;)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jakby coś ... posiedze se troche na kompku- u siostry... trza spędzić poniedziałek w gronie rodzinnym... nie??:p kto wymyślił święta??? do pracy bym już poszła :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]jakby coś ... posiedze se troche na kompku- u siostry... trza spędzić poniedziałek w gronie rodzinnym... nie??:p kto wymyślił święta??? do pracy bym już poszła :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red]ja tam lubie wolne ale jak inni z domciu wybywają;).......toż ja całe życie w rodzinnym mały gronie spedzam ...czyli świeta mam cały rok:diabloti:

Oj wracaj wracaj do pracy szybciorkiem;)bo nie ma Cię na GG....;)
[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]PAWCIO jest w pracy-możesz z nim poklikać :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale jestem padnięta po tym wypadzie... ale przynajmnej minęły mi 2 dni...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jajek czesi nie dali sobie pomalować :mad: ale było fajnie :loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nic nie wygraliśmy a Jury za cholere nie umiało mnie zrozumieć o co mi chodzi z tym ze jestem przedstawicielem firmy Algida- producenta lodów[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]PAWCIO jest w pracy-możesz z nim poklikać :cool3: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale jestem padnięta po tym wypadzie... ale przynajmnej minęły mi 2 dni...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jajek czesi nie dali sobie pomalować :mad: ale było fajnie :loveu: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nic nie wygraliśmy a Jury za cholere nie umiało mnie zrozumieć o co mi chodzi z tym ze jestem przedstawicielem firmy Algida- producenta lodów[/COLOR][/FONT][/B] :diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]na klikanie z Pawciem ....na pewne tematy ...wyłączność ma PYSIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..../nadal mam tego esesmanka:eviltong:/
Siem przejmujesz ...czesi są niereformowalni .......jak mozna nie dac sobie jajek pomalować:shake:.....
Hmmm producent Algida.....:cool1:.....chyba też nie jarzę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=red]na klikanie z Pawciem ....na pewne tematy ...wyłączność ma PYSIA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..../nadal mam tego esesmanka:eviltong:/[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=red]Siem przejmujesz ...czesi są niereformowalni .......jak mozna nie dac sobie jajek pomalować:shake:.....[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=red]Hmmm producent Algida.....:cool1:.....chyba też nie jarzę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Alu!!!!! jak nie jarzysz.....[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]co robi producent Algidy???? lody alu lody!!!!!!! :oops:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak czy inaczej za rok zaś jedziemy... ale tym razem z noclegiem, bo po 28miu godzinach na nogach- ośmiogodzinny powrót mnie zabił....:mdleje: spałam potem całe ... 5 godzin :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]Alu!!!!! jak nie jarzysz.....[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]co robi producent Algidy???? lody alu lody!!!!!!! :oops:[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tak czy inaczej za rok zaś jedziemy... ale tym razem z noclegiem, bo po 28miu godzinach na nogach- ośmiogodzinny powrót mnie zabił....:mdleje: spałam potem całe ... 5 godzin :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:no tak myślałam ....ale że ty taka przykładna , pożądna.....to jakoś mi to pod klawisz podejść nie chciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:.....
Cały czas ty prowadziłaś???:crazyeye:.....
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:oops:no tak myślałam ....ale że ty taka przykładna , pożądna.....to jakoś mi to pod klawisz podejść nie chciało:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:.....[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cały czas ty prowadziłaś???:crazyeye:.....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]prawie... w tamtą strone oddałam zmiennikowi rządową 100 km przed celem... bo zaczęły sie dziadowskie zakrętasy... prawo lewo... jeszcze raz w lewo... przędkość maxymalna 50/h... więc ja sie wycofałam...:p [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a wracaliśmy.... ja pierwsze 200 km... ale jak zamkli mi sie prawie łocy koło 1-szej w nocy- przekazałam kierownice kolesiowi...:sleeping: kolejne 250 km on walnął... oddał mi auto w ostrawie...czyli 40 km przed domem [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]prawie... w tamtą strone oddałam zmiennikowi rządową 100 km przed celem... bo zaczęły sie dziadowskie zakrętasy... prawo lewo... jeszcze raz w lewo... przędkość maxymalna 50/h... więc ja sie wycofałam...:p [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a wracaliśmy.... ja pierwsze 200 km... ale jak zamkli mi sie prawie łocy koło 1-szej w nocy- przekazałam kierownice kolesiowi...:sleeping: kolejne 250 km on walnął... oddał mi auto w ostrawie...czyli 40 km przed domem [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial]wow to ty prawie Hołowczyc:razz:...nooo noooo
A mówiłam że zawsze do domu to bliżej /...hi hi 40 km;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:/
[/FONT][/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=red][FONT=Arial]wow to ty prawie Hołowczyc:razz:...nooo noooo[/FONT][/COLOR][/I][/B]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]A mówiłam że zawsze do domu to bliżej /...hi hi 40 km;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:/[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]haha... no tak... po 7,5 godz. drogi- zostało ostatnie 40 km...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaaaaaaaa... chwale sie...:oops: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jadąc po autostradzie udało mi sie wrzucić czwórke :multi: , ale kiedy koleś wrzucił mi piątke...:razz: i na blacie zobacztyłam.... 120/h :crazyeye: ... wymiękłam... wtedy oddałam fure koledze :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]haha... no tak... po 7,5 godz. drogi- zostało ostatnie 40 km...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaaaaaaaa... chwale sie...:oops: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jadąc po autostradzie udało mi sie wrzucić czwórke :multi: , ale kiedy koleś wrzucił mi piątke...:razz: i na blacie zobacztyłam.... 120/h :crazyeye: ... wymiękłam... wtedy oddałam fure koledze :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial]noooo nie wymiękaj ...to dopiero jest jazda:loveu:najfajniejsza....
:razz:a to nie wiedziałas że masz więcej biegów niz 3:eviltong:......ale ci dogryzłam:eviltong::evil_lol:
[/FONT][/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:[COLOR=red][FONT=Arial]noooo nie wymiękaj ...to dopiero jest jazda:loveu:najfajniejsza....[/FONT][/COLOR][/I][/B]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]:razz:a to nie wiedziałas że masz więcej biegów niz 3:eviltong:......ale ci dogryzłam:eviltong::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiedziałam... ale nigdy nie osiągnęłam takiej prędkości coby wciepać 4 :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]pisałam już o tym u Pysi... obiecała ze mnie naumie jak to sie robi żeby rozpędzić sie bardziej :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tja... taka jazda jest super, ale jak człowiek wyspany... ale 2 dni na nogach i potem szoferować... nie dla mnie... tzn.. ja nie dałabym za wygraną... ale w pewnym momencie wydło mi sie że ta autostrada ma z 8 pasów... 8 godzin drogi/ 14 godzin imprezy/8 drogi... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale jazda... fajnie było[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wiedziałam... ale nigdy nie osiągnęłam takiej prędkości coby wciepać 4 :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]pisałam już o tym u Pysi... obiecała ze mnie naumie jak to sie robi żeby rozpędzić sie bardziej :eviltong: [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tja... taka jazda jest super, ale jak człowiek wyspany... ale 2 dni na nogach i potem szoferować... nie dla mnie... tzn.. ja nie dałabym za wygraną... ale w pewnym momencie wydło mi sie że ta autostrada ma z 8 pasów... 8 godzin drogi/ 14 godzin imprezy/8 drogi... [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale jazda... fajnie było[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:oops:[FONT=Arial][COLOR=Red]ty tak na poważnie............aż mi stydno teraz:razz:;)[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:[FONT=Arial][COLOR=red]ty tak na poważnie............aż mi stydno teraz:razz:;)[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale co na poważnie:hmmmm: że nie szarżuje powyżej 30/h??:p wiesz grunt to rozsądek :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale co na poważnie:hmmmm: że nie szarżuje powyżej 30/h??:p wiesz grunt to rozsądek :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial]....to spoko ...możesz mnie zabrać na wycieczkę:eviltong:[/FONT][/COLOR][/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=red][FONT=Arial]....to spoko ...możesz mnie zabrać na wycieczkę:eviltong:[/FONT][/COLOR][/B][/I][/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]pojedziemy do małych niufów.. 100 km... = 3h 3 min :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]