Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no pewnie i masz rację, ale co ja na to poradzę jak nie mam syndromu wicia gniazda - BA! mam alergię na ptaki :lol:

biedny ten twój J :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
HA HA HA wiedziałam, za TAK to zostanie zinterpretowane :evil_lol:

ciekawe jak inaczej może zostać TO zinterpretowane hahahahha

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zapytaj Klockowej może dla Ciebie też postroi :diabloti:[/FONT]

bosh czytałam i byłam pewna, że na końcu będzie POSTAWI - co się ze mną dzieje JA MYŚLĘ tylko o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']bosh czytałam i byłam pewna, że na końcu będzie POSTAWI - co się ze mną dzieje JA MYŚLĘ tylko o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

postawić to można klocka nie mylić z Klockiem :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
ciekawe jak inaczej może zostać TO zinterpretowane hahahahha

ano tak, że chodziło tylko i wyłącznie o wicie gniazda - może posunęłam się :errrr: do zbyt dalekiej metafory :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']postawić to można klocka nie mylić z Klockiem :diabloti:

też :eviltong:

[quote name='malawaszka']ano tak, że chodziło tylko i wyłącznie o wicie gniazda - może posunęłam się :errrr: do zbyt dalekiej metafory :evil_lol:

Waszka ty na mnie tak działasz, że co nie powiesz to ja jedno widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja dzieki :D
póki co fotki mam tylko z koma, ale jak tylko odnajdę ladowarke do aparatu która zaginela w akcji to powrzucam duużo fotek :)
maly spokojnie przespal calą noc :) w klatce :) popiszczal chwile i zasnal :) jest stanowczo za chudy wiec mamy misje rozważnego podtuczenia go :) jutro jedziemy do naszej wetki na przegląd. maly ma traume jedzeniową. ale juz powoli zaczynamy nad tym panować :) miche trzymam w reku, paluchy w misce (ryzyk fizyk ;) ) a TZ glaszcze Cześka jak ten pochlania jedzonko. juz nie warczy :D takze malutki sukcesik jest :) czesio nauczony jest czystości :) może 2 razy zdarzylo mu się nasikać u nas w domu, ale wydaje mi się to calkiem normalne :) wczoraj wieczorkiem go wykapalismy :) bardzo grzecznie stał :) póki co czeslaw odpoczywa, a w przerwach próbuje gwałcic Femisie :) ,ale ona jest mądra i nie daje czeslawowi forów :) ogólnie psiak jest bardzo grzeczny :) poprzedni wlascicele wyrzucili go bo im sie dziecko urodzilo i czesio je podgryzał...ja widzę, że on gryzieniem potrafił zalatwić sobie wiele spraw!raz ugryzł odpuscili mu i tak to dalej poszlo :) ale my mu nie odpuszczamy :) i Czesio powoli kuma gdzie jest jego miejsce w szeregu :)

Posted

[FONT=Arial]Czesiek debeściak :loveu:

Widze lampe z ikei ...powiedz nie masz obaw czy piesy nie podziurawią ?? bo ja chciałam kupić ale sie boje że Ozzy zrobi kuku lampie:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][/FONT]

a skąd ty masz zdjęcie tadziowego tygryska?? :crazyeye:
Czy życzysz Grosi tadziowego tygryska? :crazyeye:
:evil_lol:

[quote name='malawaszka']o qrde debest naprawdę polecasz tego mopa? hahaha bo jeszcze niedawno widziałam jak sobie podśmichujki robisz z tego :lol:

Bo JEJ już się rzuca :roll:
za chwilę dokupi wywar z orzechów do mycia podłóg :diabloti:
sok z kory dębu do przemywania wacikami pupki jaśkowej :roll:
już pierze wszystkie rzeczy po czternaście razy, płucze szesnaście razy, prasuje dwa razy na lewej stronie i raz na prawej :roll:
następnie te rzeczy pakuje do sterylnych foliowych toreb, aby żadna bakteria się nie przykleiła :shake:
już mi zapowiedziała, że my z tadzikiem nie będziemy mieć wstępu, bo przyniesiemy zarazki :shake:
martwi jak wysiedzi w domu do kwietnia, bo dopiero wtedy pierwszy raz Jasiek będzie mógł wyjść za próg rodzinny (wysterylizowany mopem parującym):shake:

Posted

[quote name='Maga100']a skąd ty masz zdjęcie tadziowego tygryska?? :crazyeye:
Czy życzysz Grosi tadziowego tygryska? :crazyeye:
:evil_lol:

[FONT=Arial]prezenta Gros przynioslam na 3cią miesięcznice ......ciiiiiii łapnełam w necie ;)[/FONT]

http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/gr4.jpg

[FONT=Arial]
faktycznie ....ten sam ;)
[/FONT]

już pierze wszystkie rzeczy po czternaście razy, płucze szesnaście razy, prasuje dwa razy na lewej stronie i raz na prawej :roll:
następnie te rzeczy pakuje do sterylnych foliowych toreb, aby żadna bakteria się nie przykleiła :shake:
już mi zapowiedziała, że my z tadzikiem nie będziemy mieć wstępu, bo przyniesiemy zarazki :shake:
martwi jak wysiedzi w domu do kwietnia, bo dopiero wtedy pierwszy raz Jasiek będzie mógł wyjść za próg rodzinny (wysterylizowany mopem parującym):shake:
[FONT=Arial]
:roflt:
a przed drzwiami mata dezynfekcyjna będzie

Cześć auchanowi napadacze :roflt:
[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak tak właśnie uczynię będę najbardziej sterylną matką :multi::multi::multi::multi::multi:

witamy sterylnie wszystkich nie sterylnych :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czy tak sie przejełaś tym, że nie jesteś sterylną matka, że teraz jeździsz na mopie czy teleportowałas sie gdzies :eviltong:

[FONT=Arial]robiłam to samo co Wy wszystkie przed świętami...................................................:razz:

grałam .............................................. :roll:

Debe... nienawidze cie :mad::mad:
[/FONT]