dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='malawaszka']no pewnie i masz rację, ale co ja na to poradzę jak nie mam syndromu wicia gniazda - BA! mam alergię na ptaki :lol: biedny ten twój J :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):biedny ten twój J :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA HA HA wiedziałam, za TAK to zostanie zinterpretowane :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):HA HA HA wiedziałam, za TAK to zostanie zinterpretowane :evil_lol: ciekawe jak inaczej może zostać TO zinterpretowane hahahahha Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Arial]I jak ....choineczka dla Dominiczki ubrana ???[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]I jak ....choineczka dla Dominiczki ubrana ???[/FONT] nie ja jeszcze nie mam i nie wiem czy mieć będę :diabloti: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']nie ja jeszcze nie mam i nie wiem czy mieć będę :diabloti: [FONT=Arial]zapytaj Klockowej może dla Ciebie też postroi :diabloti:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zapytaj Klockowej może dla Ciebie też postroi :diabloti:[/FONT] bosh czytałam i byłam pewna, że na końcu będzie POSTAWI - co się ze mną dzieje JA MYŚLĘ tylko o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']bosh czytałam i byłam pewna, że na końcu będzie POSTAWI - co się ze mną dzieje JA MYŚLĘ tylko o jednym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: postawić to można klocka nie mylić z Klockiem :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 dbsst napisał(a):ciekawe jak inaczej może zostać TO zinterpretowane hahahahha ano tak, że chodziło tylko i wyłącznie o wicie gniazda - może posunęłam się :errrr: do zbyt dalekiej metafory :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja']postawić to można klocka nie mylić z Klockiem :diabloti: też :eviltong: [quote name='malawaszka']ano tak, że chodziło tylko i wyłącznie o wicie gniazda - może posunęłam się :errrr: do zbyt dalekiej metafory :evil_lol: Waszka ty na mnie tak działasz, że co nie powiesz to ja jedno widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chalimala Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Alicja dzieki :D póki co fotki mam tylko z koma, ale jak tylko odnajdę ladowarke do aparatu która zaginela w akcji to powrzucam duużo fotek :) maly spokojnie przespal calą noc :) w klatce :) popiszczal chwile i zasnal :) jest stanowczo za chudy wiec mamy misje rozważnego podtuczenia go :) jutro jedziemy do naszej wetki na przegląd. maly ma traume jedzeniową. ale juz powoli zaczynamy nad tym panować :) miche trzymam w reku, paluchy w misce (ryzyk fizyk ;) ) a TZ glaszcze Cześka jak ten pochlania jedzonko. juz nie warczy :D takze malutki sukcesik jest :) czesio nauczony jest czystości :) może 2 razy zdarzylo mu się nasikać u nas w domu, ale wydaje mi się to calkiem normalne :) wczoraj wieczorkiem go wykapalismy :) bardzo grzecznie stał :) póki co czeslaw odpoczywa, a w przerwach próbuje gwałcic Femisie :) ,ale ona jest mądra i nie daje czeslawowi forów :) ogólnie psiak jest bardzo grzeczny :) poprzedni wlascicele wyrzucili go bo im sie dziecko urodzilo i czesio je podgryzał...ja widzę, że on gryzieniem potrafił zalatwić sobie wiele spraw!raz ugryzł odpuscili mu i tak to dalej poszlo :) ale my mu nie odpuszczamy :) i Czesio powoli kuma gdzie jest jego miejsce w szeregu :) Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Arial]Czesiek debeściak :loveu: Widze lampe z ikei ...powiedz nie masz obaw czy piesy nie podziurawią ?? bo ja chciałam kupić ale sie boje że Ozzy zrobi kuku lampie:diabloti:[/FONT] Quote
chalimala Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 tyle czasu żadna się nie zainteresowała lampa takze obaw nie mam :) nawet czesiek nie wykazuje zainteresowania :) Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 to Ozzy jeszcze się po lampach wspina? kotów nie masz to chyba nie masz się czym martwić - najgorsze są koty w tej kwestii :lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Arial]Ozzy nosem sprawdza i ogonem zmiata wszystko:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Iv_ Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [CENTER][LEFT]Słodziak z Czesia :loveu: [/LEFT] [/CENTER] Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzy nosem sprawdza i ogonem zmiata wszystko:diabloti::evil_lol:[/FONT] to wg mnie nos i ogon nie są groźne dla tej lampy - groźne są pazury Quote
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='malawaszka']to wg mnie nos i ogon nie są groźne dla tej lampy - groźne są pazury bo Mnie to qrka przeraża że to papiór :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Haha:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/145/eada08adcfbf24da.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] a skąd ty masz zdjęcie tadziowego tygryska?? :crazyeye: Czy życzysz Grosi tadziowego tygryska? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='malawaszka']o qrde debest naprawdę polecasz tego mopa? hahaha bo jeszcze niedawno widziałam jak sobie podśmichujki robisz z tego :lol: Bo JEJ już się rzuca :roll: za chwilę dokupi wywar z orzechów do mycia podłóg :diabloti: sok z kory dębu do przemywania wacikami pupki jaśkowej :roll: już pierze wszystkie rzeczy po czternaście razy, płucze szesnaście razy, prasuje dwa razy na lewej stronie i raz na prawej :roll: następnie te rzeczy pakuje do sterylnych foliowych toreb, aby żadna bakteria się nie przykleiła :shake: już mi zapowiedziała, że my z tadzikiem nie będziemy mieć wstępu, bo przyniesiemy zarazki :shake: martwi jak wysiedzi w domu do kwietnia, bo dopiero wtedy pierwszy raz Jasiek będzie mógł wyjść za próg rodzinny (wysterylizowany mopem parującym):shake: Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100']a skąd ty masz zdjęcie tadziowego tygryska?? :crazyeye: Czy życzysz Grosi tadziowego tygryska? :crazyeye: :evil_lol: [FONT=Arial]prezenta Gros przynioslam na 3cią miesięcznice ......ciiiiiii łapnełam w necie ;)[/FONT] http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/gr4.jpg [FONT=Arial] faktycznie ....ten sam ;)[/FONT] Bo JEJ już się rzuca :roll: za chwilę dokupi wywar z orzechów do mycia podłóg :diabloti: sok z kory dębu do przemywania wacikami pupki jaśkowej :roll: już pierze wszystkie rzeczy po czternaście razy, płucze szesnaście razy, prasuje dwa razy na lewej stronie i raz na prawej :roll: następnie te rzeczy pakuje do sterylnych foliowych toreb, aby żadna bakteria się nie przykleiła :shake: już mi zapowiedziała, że my z tadzikiem nie będziemy mieć wstępu, bo przyniesiemy zarazki :shake: martwi jak wysiedzi w domu do kwietnia, bo dopiero wtedy pierwszy raz Jasiek będzie mógł wyjść za próg rodzinny (wysterylizowany mopem parującym):shake: [FONT=Arial] :roflt: a przed drzwiami mata dezynfekcyjna będzie Cześć auchanowi napadacze :roflt:[/FONT] Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Maga100'] Bo JEJ już się rzuca :roll: za chwilę dokupi wywar z orzechów do mycia podłóg :diabloti: sok z kory dębu do przemywania wacikami pupki jaśkowej :roll: już pierze wszystkie rzeczy po czternaście razy, płucze szesnaście razy, prasuje dwa razy na lewej stronie i raz na prawej :roll: następnie te rzeczy pakuje do sterylnych foliowych toreb, aby żadna bakteria się nie przykleiła :shake: już mi zapowiedziała, że my z tadzikiem nie będziemy mieć wstępu, bo przyniesiemy zarazki :shake: martwi jak wysiedzi w domu do kwietnia, bo dopiero wtedy pierwszy raz Jasiek będzie mógł wyjść za próg rodzinny (wysterylizowany mopem parującym):shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak tak właśnie uczynię będę najbardziej sterylną matką :multi::multi::multi::multi::multi: witamy sterylnie wszystkich nie sterylnych :diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czy tak sie przejełaś tym, że nie jesteś sterylną matka, że teraz jeździsz na mopie czy teleportowałas sie gdzies :eviltong: Quote
clockwork Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='dbsst']czy tak sie przejełaś tym, że nie jesteś sterylną matka, że teraz jeździsz na mopie czy teleportowałas sie gdzies :eviltong: [FONT=Arial]robiłam to samo co Wy wszystkie przed świętami...................................................:razz: grałam .............................................. :roll: Debe... nienawidze cie :mad::mad:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] grałam .............................................. :roll: Debe... nienawidze cie :mad::mad:[/FONT] buuahahha :roflt: Quote
Recommended Posts