Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [QUOTE]Wysłane dzisiaj :smile:[/QUOTE] dziękuję Kochana:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 zawzieta klauzunka, hehehe zeby efrkty tylko byly! tylko to sie liczy Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [QUOTE]zawzieta klauzunka, hehehe zeby efrkty tylko byly! tylko to sie liczy [/QUOTE] a co ja robię jak nie to, że na te efekty pracuję :) zołza :) Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 kurka, no ale popatrz milion tel o telme a boston stanal w miejscu, jak wryty. ma lepsze foty, jest bardziej labkowaty? tez mlody. to sama plec taka roznice robi? albo przynaj sie bez bicie, ze nad Telma bardziej walczysz i ma wiecej ogloszen? no i te "pozytywne fluidy" jej wysylasz chyba non stop. a tuta rozdaja plakaciki za darmo? to ja tez chce! Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Bostonowi leci już drugi pakiet od Cat, ogłoszenia robiła Glorien, plina, ja - non stop robię i odnawiam, załapałam się na darmowy pakiet u Akiry, leci mu któreś z kolei allegro, jest na dwóch portalach labkowych, zamówiłam mu allegro od Isadory, wywieszałam już mu ogłoszenia, on większy, bardziej żywiołowy, Telma ma tylko ogłoszenia ode mnie na głównych portalach, i te co robiła kizi. Nic więcej. Telma mniejsza, spokojniejsza, nie wiem o co chodzi....w porównaniu z lansem Bostka- Telma to kopciuszek....nie ma nawet jednej połowy z tego co Boston.... Quote
Satrina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja już podrukowała trochę, jutro druknę jeszcze raz. Tobie Kora dam jak się spotkamy, a Klauzunce podeślę jeżeli będzie chciała.A z ogłoszeniami to nie jest tak,że im nowsze tym więcej osób je przegląda?Może to kwestia tego, że Telma miała teraz świeże ogłoszenia? Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 ja teraz mam od cholery tel o Telme przeciez. w ogole codziennie mam jakies telefony o psy. po kilka tel czasem. jakis szczyt sezonu, czy inne licho... moze trzeba bostona tekst przerobic na styl Telmy :D a swiezosc, to juz klauzunka wie, ktory ma swieze ogloszenia. do mnie n dzwonila pani, ktora nad telma myslala, wczoraj zadzwonila o Lusi. ja wiem,ze nie wezmie zadnej ;P bo ktos taki niezdecydowany, to w gruncie nie bierze nic. ciekawe, jak tam pani od Bostona, z bernardynka... Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [QUOTE]Może to kwestia tego, że Telma miała teraz świeże ogłoszenia?[/QUOTE] Kochana ale ja Bostonowi cały czas odnawiam, robiąc dla Telmy dubluję Bostona. Zauważ kto się ostatnio odzywa...ludzie z dziećmi....Ci wolą, mniejsze, spokojniejsze psiaki a taki opis ma Telma. W porównaniu do tego jak lansuję Bostka Telma nie ma nic.... Quote
kizimizi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ja tez nie wiem w czym problem. Zawsze uwazalam, ze ludzie wola brac chlopaki nawet, bo mniejszy "problem". Moze przez to ze ona taka smutna strasznie i ta swoja zatroskana, psią mina ludzi za serce łapie. Moze zrobmy Bostka teraz na smutno z jakimis strasznymi fotami ze schronu Quote
kora78 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 mozna probowac, robta co chceta. ja wiem, ze ludzie wola suczki wlasnie. bo niby wierniejsze i nie sikaja w ogrodzie po roslinkach, drzewkach. mi tak ludzie mowili w tel. Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 nie odpowiem, bo od lat mam sunie...Mojra (*), Lola, Teq - obecnie dwie naraz i mogę zostać uznana za nie/obiektywną.... W moim domu zawsze były zwierzęta....psy, koty (koty w liczbie sztuk przynajmniej 5 naraz), chomiki znajdowane na przystankach,jakieś porzucone, świnki morskie w spadku, papuga, kawka, która po wyleczeniu poszła w świat (weci się na nią wypieli bo to nie/domowe stworzenie było), patyczaki, ... Kotów od groma....były też takie kotki, co przychodziły tylko urodzić i szły w długą.... Pierwsza moja sunia Mojra słońce moje....miała pilnować obejścia a spała od początku do końca swoich dni w sypialni z rodzicami.... Stąd też te sunie....u mnie wiodą prym, nie miałam doświadczenia z psami. Czego by jednak nie pisać Boston to śliczny psiak, kocha człowieka i znajdzie swój dom - a to pisałam ja - klauzunka :) Quote
agnes74 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='kizimizi']Moze zrobmy Bostka teraz na smutno z jakimis strasznymi fotami ze schronu[/QUOTE] to nie jest zły pomysł :evil_lol:w końcu Fuks złapał mnie na to swoje smutne spojrzenie właśnie:lol: a połączenie urody Bostonka z jakąś smutna minką powinno dać dobry efekt w postaci telefonów z deklaracjami DT - taką mam nadzieję Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Boston jest cudnej urody. Wieczorem będzie all. Quote
Monisiaczek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='kora78']kurka, no ale popatrz milion tel o telme a boston stanal w miejscu, jak wryty.[/QUOTE] Patrząc obiektywnie, z punktu widzenia potencjalnego właściciela: Telma na fotach wygląda na bardzo spokojną i zrównoważoną sunię. Jest taka smutna, zrezygnowana, garnie się do głaskania. To zazwyczaj ujmuje ludzi i przynosi efekty. A Boston na zdjęciach wygląda na niezłego urwisa ;) I nie widać, żeby był duży i silny ;) Oglądając tylko fotki powiedziałabym, że to Telma jest większa i silniejsza niż Boston :lol: Quote
kora78 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Ty, Klauzunka! to mowie Ja, Kora! :D to zrobmy teraz serie Bostonowi na smutniaka, foto tytulowe jakies zza krat i w tekscie wstep zrobic smutny, jaki to biedny piesiunio malutki kochaniutki :) jak tyle osob tak radzi, to cos w tym musi byc. Quote
Klauzunka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [QUOTE]jak tyle osob tak radzi, to cos w tym musi byc. [/QUOTE] dobra, ale teraz leci mu drugi pakiet - to co robić trzeci? Quote
kora78 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 nie, no cos Ty. nastepny zmieniamy. za 2-3 tygodnie. tylko wtedy juz bedzie troche za pozno... wstrzymaj, pisz do catangel Quote
kizimizi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='agnes74']to nie jest zły pomysł :evil_lol:w końcu Fuks złapał mnie na to swoje smutne spojrzenie właśnie:lol: [/QUOTE] no tylko ze Fuks serio depresje lapal bo zyl gdzies w swoim swiecie, cholera wie gdzie. I zdjec "normalnych" tez nie mial bo na kazdym wygladal jakby plakal :( On jak Flip kiedys bidulek byl :( No a Bostek to zywe srebro. No ale klamac nie musimy, napisac po prostu ze mu zle i ze teskni bo to prawda Quote
kora78 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 fuks juz pozniej mial ladne foty i na to sie ludzie lapali, bo tez dzwonili. na ten smutek. tak, bostownoi to,co piszesz, ale tez, zaznaczyc, ze jakies rany miewa, ze czasem go jakis pies chapnie. nie gryza sie, nie walcza jakos,ze krew tryska, ale rany miewa. lekko tez tam nie ma. Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 te już i tak lecą. Sama zrobię następne zgodnie z Waszymi wskazówkami. Quote
kora78 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Bostek wymiaziany, ale ciut krocej, niz zawsze. ta suka z miodowymi oczami wciaz doskakuje, by mnie w reke ugryzc, wiec troche strach. wszystko bez zmian. Quote
Klauzunka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Boston ma około 400 ogłoszeń ... i cisza, teraz chciałam mu zrobić coś na smutno, ale na jaki portal nie wchodzę to on jest na nim przynajmniej po dwa razy... Quote
Recommended Posts