Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [QUOTE]Zaglądam do chłopaka z nadzieją ....Boston sio do domku!!!!!!! [/QUOTE] [B]Martika@Aischa[/B] dziękujemy za odwiedzinki i prosimy częściej :loveu::loveu::loveu: Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 tekst do ogloszeń: Boston niewidoczny, zapomniany wychowanek biedaszybów. Jest takie miejsce, gdzie nie ma juz słońca, gdzie nawet najmniejszy promyk radości w końcu zmienia się w smutek ... gdzie ciemność zawsze przysłoni światło a każdy oddech niesie gorycz tęsknoty... Jest takie miejsce gdzie nie dochodzi już miłość i wiara w lepsze jutro... ... jest takie miejsce gdzie nie ma już wiary w żadne jutro .... To miejsce to schronisko dla zwierząt - przepełnione, brudne, gdzie każdy z pensjonariusz marzy o swoim człowieku, innym, lepszym miejscu na tym świecie. Takie marzenia ma też Boston, młody pies, skrzywdzony przez los i człowieka. Boston jest około 2,5-3 letnim psem, waży 31 kg. Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi. Garnie się do człowieka. Jest przyjacielski, ufny, zapatrzony w człowieka. Jest psem dość masywnym i ruchliwym. Z pewnością wymaga ruchu ale przede wszystkim miłości. Boston jest zdrowy, wykastrowany, posiada komplet szczepień. Obecnie pies przebywa w okolicach Wrocławia. Pomóż nam znaleźć dom dla tego cudownego psa....Może jeszcze przed Świętami otworzy się dla niego .... jakieś ludzkie serce.... Kontakt: Lucyna 668 836 964 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Monisiaczek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [quote name='Klauzunka']jak Ci serio na czym zależy to daj znać;)[/QUOTE] No przydałoby mi się takie ustrojstwo do zamykania wora z karmą i szarpak był fajny... Bu :( Jakby były jakieś nowe fotki Bostona, to dorzuciłabym do jego wątku na naszym forum :) Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [QUOTE]No przydałoby mi się takie ustrojstwo do zamykania wora z karmą i szarpak był fajny... Bu :-([/QUOTE] myślałam, że dam radę jeszcze jakiś bazarrooo machnąć ale to już jednak później, jak ten skończę. Wysłałam Bostona do CatAngel. Przydało by się jakieś ładne allegro do kogo uderzyć z błaganiem? Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 zrobiłam też allegro, ale marzy mi się jakieś takie ładne z szablonem :lol: i ogłoszonko [url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=333335701&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ333335701[/url] Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Przybiegłam się przywitać ....Dzień dobry piękny chłopaku :* Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 poprosiłam o allegro bo moje twory to taka kiepścizna :-( Quote
Satrina Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Przełałam grosik z bazarku bostonkowego:-) Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [QUOTE]Przełałam grosik z bazarku bostonkowego:smile:[/QUOTE] Dziękuję Kochana, jak tylko dojdzie to od razu odnotuję w poście rozliczeniowym :) Quote
vega17 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witam i serdecznie zapraszam wszystkich na bazarek na psiaki buskie i krakowskie [url]http://www.dogomania.pl/threads/218261-dla-krakowsko-buskich-psinek-dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-dzieciaczk%C3%B3w-i-psiaczk%C3%B3w-!-Do-10-XII[/url]! Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wysłałam Bostonka do [B]Isadory[/B] na allegro ale nie wiem czy się nie spóźniłam :( Quote
kizimizi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 co jest z bostkiem nie tak ze go nikt nie chce. Fotki zle czy co? Quote
Klauzunka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 nie jest z dt więc mało info o nim. A to duży psiak....to tyle a może aż tyle .... Quote
Klauzunka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 od [B]Satriny[/B] z bazarku wpłynęło 23 zł dla Bostka. [B]Satrina[/B] ślicznie dziękujemy :) Quote
kizimizi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='Klauzunka']nie jest z dt więc mało info o nim. A to duży psiak....to tyle a może aż tyle ....[/QUOTE] kurcze a szansa na dt jest jakies? Quote
Klauzunka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [QUOTE]kurcze a szansa na dt jest jakies? [/QUOTE] niestety nie :( Quote
kora78 Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 odwiedzilam dzis bostka, fot nie mam, bo juz ma ladne, na ile mozna zrobic w schronie. sytuacja bez zmian. Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zamówiłam dla Bostona kolejny pakiet 130 ogłoszeń, jak będą wkleję linki. Quote
Isadora7 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Klauzunka rozpoczynam 3 edycję i wpisałam Ciebie z Bostonem Quote
Klauzunka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 i ja się do Ciebie wpisałam i z Bostonem i Telmą. Quote
Satrina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kochane ja diziś wydrukuję plakaty czarno-białe.Klauzunka Ty chciałaś trochę, ktoś ma jeszcze możliwość rozklejania?Jeżeli tak to dajcie cynk, wydrukuje więcej. Quote
Klauzunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [QUOTE]Kochane ja diziś wydrukuję plakaty czarno-białe.Klauzunka Ty chciałaś trochę, ktoś ma jeszcze możliwość rozklejania?Jeżeli tak to dajcie cynk, wydrukuje więcej. [/QUOTE]Mi ma Aniela też podesłać trochę wydruków, ale wywieszam ja, moja siostra po dolnośląskim i moje znajome - prawda jest taka, że jakbym miała sama drukować to musiałabym płacić, więc jak możesz za darmo to drukuj. Zmarnować się na bank nie zmarnują - bo ja to na Bostka się uparłam, zawzięłam się na niego, będę mu robić ogłoszenia, wywieszać do skutku :) Bo ja to taka uparta i zawzięta klauzunka jestem :) Quote
AnIeLa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Klauzunka']Mi ma Aniela też podesłać trochę wydruków, [/QUOTE] Wysłane dzisiaj :) Quote
Recommended Posts