Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tekst do ogloszeń:
Boston niewidoczny, zapomniany wychowanek biedaszybów.

Jest takie miejsce, gdzie nie ma juz słońca, gdzie nawet najmniejszy promyk radości w końcu zmienia się w smutek ...
gdzie ciemność zawsze przysłoni światło a każdy oddech niesie gorycz tęsknoty...
Jest takie miejsce gdzie nie dochodzi już miłość i wiara w lepsze jutro...
... jest takie miejsce gdzie nie ma już wiary w żadne jutro ....

To miejsce to schronisko dla zwierząt - przepełnione, brudne, gdzie każdy z pensjonariusz marzy o swoim człowieku, innym, lepszym miejscu na tym świecie.
Takie marzenia ma też Boston, młody pies, skrzywdzony przez los i człowieka.
Boston jest około 2,5-3 letnim psem, waży 31 kg. Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi. Garnie się do człowieka. Jest przyjacielski, ufny, zapatrzony w człowieka. Jest psem dość masywnym i ruchliwym. Z pewnością wymaga ruchu ale przede wszystkim miłości. Boston jest zdrowy, wykastrowany, posiada komplet szczepień. Obecnie pies przebywa w okolicach Wrocławia.
Pomóż nam znaleźć dom dla tego cudownego psa....Może jeszcze przed Świętami otworzy się dla niego .... jakieś ludzkie serce....
Kontakt: Lucyna 668 836 964 lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='Klauzunka']jak Ci serio na czym zależy to daj znać;)[/QUOTE]
No przydałoby mi się takie ustrojstwo do zamykania wora z karmą i szarpak był fajny... Bu :(

Jakby były jakieś nowe fotki Bostona, to dorzuciłabym do jego wątku na naszym forum :)

Posted

[QUOTE]No przydałoby mi się takie ustrojstwo do zamykania wora z karmą i szarpak był fajny... Bu :-([/QUOTE]

myślałam, że dam radę jeszcze jakiś bazarrooo machnąć ale to już jednak później, jak ten skończę.

Wysłałam Bostona do CatAngel.
Przydało by się jakieś ładne allegro do kogo uderzyć z błaganiem?

Posted

zrobiłam też allegro, ale marzy mi się jakieś takie ładne z szablonem :lol:
i ogłoszonko [url]http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=333335701&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ333335701[/url]

Posted

Witam i serdecznie zapraszam wszystkich na bazarek na psiaki buskie i krakowskie [url]http://www.dogomania.pl/threads/218261-dla-krakowsko-buskich-psinek-dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-dzieciaczk%C3%B3w-i-psiaczk%C3%B3w-!-Do-10-XII[/url]!

Posted

[QUOTE]Kochane ja diziś wydrukuję plakaty czarno-białe.Klauzunka Ty chciałaś trochę, ktoś ma jeszcze możliwość rozklejania?Jeżeli tak to dajcie cynk, wydrukuje więcej. [/QUOTE]Mi ma Aniela też podesłać trochę wydruków, ale wywieszam ja, moja siostra po dolnośląskim i moje znajome - prawda jest taka, że jakbym miała sama drukować to musiałabym płacić, więc jak możesz za darmo to drukuj. Zmarnować się na bank nie zmarnują - bo ja to na Bostka się uparłam, zawzięłam się na niego, będę mu robić ogłoszenia, wywieszać do skutku :)
Bo ja to taka uparta i zawzięta klauzunka jestem :)