Jump to content
Dogomania

I Zimowa Wystawa Psów Rasowych czyli 1th Expo Silesia Dog Show 2012

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na stronie jeszcze nie ma więc można by jeszcze coś poprawić , rzeczywiście mało ras i trochę przykrótki jak na czas trwania wystawy :)ale ogólnie fajny

Posted

Na pierwszym miejscu w tej relacji pudel duży , tym bardziej żałuję, że moja duża pudlica z powodu intensywnej cieczki nie mogła na tej wystawie się stawić ( taką mam zasadę, niby wolno, ale ja nie biore), bo pokazała by czeskim pudlom, gdzie ich miejsce. Za to moja miniatura Mona Liza Trójkolorowa Kokarda - córka Carewicza Czarna Fuga - w wieku zaledwie 15,5 miesiąca otrzymała ocenę doskonałą i swoje pierwsze CWC.

Posted

Yessie napisał(a):
Na pierwszym miejscu w tej relacji pudel duży , tym bardziej żałuję, że moja duża pudlica z powodu intensywnej cieczki nie mogła na tej wystawie się stawić ( taką mam zasadę, niby wolno, ale ja nie biore), bo pokazała by czeskim pudlom, gdzie ich miejsce. Za to moja miniatura Mona Liza Trójkolorowa Kokarda - córka Carewicza Czarna Fuga - w wieku zaledwie 15,5 miesiąca otrzymała ocenę doskonałą i swoje pierwsze CWC.

Brawo dla Lizki wygląda coraz ładniej ;)

• 1 month later...
Posted

Wiem że trochę dawno była ta wystawa ale ja dopiero teraz mam czas wrzucić zdjecia :) Byłam na wystawie jako widz, dlatego że mieszkam raptem pare minut drogi od Expo.

CDN :)

• 3 weeks later...