panienkabubu Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Aga-Sosnowiec, czy to Twojego psa uchwyciłam na zdjęciach? Quote
pawelg Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mielismy maly problem z serwerem, dlatego dopiero dzis dodalismy film z tej wystawy ;) mozna go zobaczyc tutaj: http://pies.tv/index/movie/id/198/zimowa-krajowa-wystawa-psow-rasowych-bedzin-22-stycznia-2012.html Quote
izabela.szczepaniak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Fajny tylko czemu taki krótki i tak mało ras pokazanych :roll: Quote
szrek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 na stronie jeszcze nie ma więc można by jeszcze coś poprawić , rzeczywiście mało ras i trochę przykrótki jak na czas trwania wystawy :)ale ogólnie fajny Quote
Yessie Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Na pierwszym miejscu w tej relacji pudel duży , tym bardziej żałuję, że moja duża pudlica z powodu intensywnej cieczki nie mogła na tej wystawie się stawić ( taką mam zasadę, niby wolno, ale ja nie biore), bo pokazała by czeskim pudlom, gdzie ich miejsce. Za to moja miniatura Mona Liza Trójkolorowa Kokarda - córka Carewicza Czarna Fuga - w wieku zaledwie 15,5 miesiąca otrzymała ocenę doskonałą i swoje pierwsze CWC. Quote
Zuza i Noddy Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Yessie napisał(a):Na pierwszym miejscu w tej relacji pudel duży , tym bardziej żałuję, że moja duża pudlica z powodu intensywnej cieczki nie mogła na tej wystawie się stawić ( taką mam zasadę, niby wolno, ale ja nie biore), bo pokazała by czeskim pudlom, gdzie ich miejsce. Za to moja miniatura Mona Liza Trójkolorowa Kokarda - córka Carewicza Czarna Fuga - w wieku zaledwie 15,5 miesiąca otrzymała ocenę doskonałą i swoje pierwsze CWC. Brawo dla Lizki wygląda coraz ładniej ;) Quote
Aga-Sosnowiec Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 panienkabubu napisał(a):Aga-Sosnowiec, czy to Twojego psa uchwyciłam na zdjęciach? no pewnie :-)))) to jest Gretuś Quote
izabela.szczepaniak Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 A tu moje małe co nie co :p http://foto.onet.pl/cg53f,g1gw450r4g4f Zdjęcia nie są rewelacyjnej jakości. Quote
Aldona z Sosnowca Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 No tak,zwlaszcza,że po kliknięciu ukazuje się info,że album jest pusty...:evil_lol: Quote
szrek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Aldona z Sosnowca napisał(a):No tak,zwlaszcza,że po kliknięciu ukazuje się info,że album jest pusty...:evil_lol: jeszcze pusty daj szanse :) Quote
Aldona z Sosnowca Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Oki,.Shrek,będę czekać cierpliwie,masz rację ;-) Quote
izabela.szczepaniak Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Aldona z Sosnowca napisał(a):No tak,zwlaszcza,że po kliknięciu ukazuje się info,że album jest pusty...:evil_lol: Jak pusty ??? Mnie po kliknięciu w link pokazuje się album z zdjęciami. Jeszcze raz wklejam może tu będzie widoczny http://foto.onet.pl/cg53f,g1gw450r4g4f,u.html Edited February 3, 2012 by izabela.szczepaniak Quote
Talagia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 izabela.szczepaniak napisał(a):Jak pusty ??? Mnie po kliknięciu w link pokazuje się album z zdjęciami. Jeszcze raz wklejam może tu będzie widoczny http://foto.onet.pl/cg53f,g1gw450r4g4f,u.html Hura! Wreszcie jesteśmy gdzieś na zdjęciu ;) Quote
Ada_Mirra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Wiem że trochę dawno była ta wystawa ale ja dopiero teraz mam czas wrzucić zdjecia :) Byłam na wystawie jako widz, dlatego że mieszkam raptem pare minut drogi od Expo. CDN :) Quote
Ada_Mirra Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Tefka']Nie ma nikt fotek z BISów? :( Niestety, ale ja po MP wyszłam.. Quote
Tefka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ada_Mirra napisał(a): Niestety, ale ja po MP wyszłam.. Szkoda,że nie zostałaś chociaż na BABY :P Quote
Ada_Mirra Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Tefka napisał(a):Szkoda,że nie zostałaś chociaż na BABY :P też żałuję.. ale następnego dnia do szkoły trzeba było iść a byłam w Expo już o 8 :) Quote
Recommended Posts