Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dzwoniła dziewczyna w spr Tropusia...ale jak usłyszała o wizycie to zrezygnowała....i całe szczęście bo chciała zeby był psem strózującym....

Trop by kazdego zacałował a nie pilnował ;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dzwoniła dziewczyna w spr Tropusia...ale jak usłyszała o wizycie to zrezygnowała....i całe szczęście bo chciała zeby był psem strózującym....

Trop by kazdego zacałował a nie pilnował ;)[/QUOTE]

Spod Nowego Sącza. Mieszkanie w dużej klatce w której znajduje się buda. Wypuszczany na noc bo w dzień są inne zwierzęta na podwórku. Ważne było czy szczeka.

Posted

Facepalm...

a ja wiem od znajomej, że Trop aktualnie jest tylko z suką Owczarka, Elmą. Kora, z która też mieszkał miała usunięte zęby i jest w boksach szpitalnych...
W dwójkę - pełen luuuz...

Posted

Doszły do mnie dziś kolejne wieści "z frontu", dokładniej boksu 54 :P
Kora zakończyła leczenie, została przeniesiona potem do innego boksu. Trop to totalny pacyfista (żeby nie powiedzieć pantoflarz), z Elmą (z której dominującym charakterkiem nie mogła poradzić sobie Kora) dają sobie radę.

• 2 weeks later...
Posted

Przed chwilą kolega napisał mi, że Elma została przeniesiona do innych suk. Trop ma "dwusegmentowy" apartament na własność, ciekawa jestem, na jak długo...

• 5 weeks later...
Posted

W ogłoszeniu jest Tropikiem. Dzisiaj przedłużyłam wyróżnienie na olx na cały miesiąc.
[COLOR=#0000cd]Jeśli ktoś może to niech zrobi ładne zdjęcia portretowe.[/COLOR] Może jakaś osoba zakocha się jak spojrzy w oczy. Czy w schronisku macie koty?

Posted

Byłam w Reksiu, byłam z kojcem Tropa na spacerze... ale oczywiście skleroza to moja rodzona siostra, fotek brak... 

A, w kojcu Tropa teraz kolejne psiaki, bo remont się skończył, oddali wybiegi "na własność" psom.
Współlokatorzy Tropa:
Lejla, http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-leila-b1
Groszek, przez niektórych zwany Owcą (profilu na RB brak)
Merlin http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-merlin

Teytan http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-teytan

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki.

Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny.

Link do głosowania

http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18

Posted

Miałam wpaść dziś do schronu, ale nie mogę. Mama mi wylądowała w szpitalu, zaraz do niej jadę... 

Teraz siedzą u Tropa tylko faceci. Niestety, malamutka Lejla odeszła wczoraj za TM...

Posted

Dziś znów byłam u Tropa, skład "apartamentu" 52/54 bez zmian. Grzał sie na budzie, niestety jak mnie zobaczył, zeskoczył, zanim zrobiłam mu fotkę "dama w białych rękawiczkach" (bo i tak wyglądał, łapa na łapkę i leżymy)... :P
Nowe fotki chłopaka, autorstwa Marty Lelek:
IMG_0009.jpg

IMG_9984.jpg

IMG_9988.jpg

IMG_9992.jpg

IMG_9995.jpg

IMG_9998.jpg

Posted

Do chłopaków znów dołożono "kobitę" dla ułagodzenia charakterów. Na "stare śmieci" wróciła Bibip vel Babcia, która w innym kojcu terroryzowała  starszego ONka, wspomnianego w tym wątku też Maddoxa. W kojcu znalazł się też i inny psiak, oddany po śmierci właściciela Anar. 
Bibip:
ph48gyon_babcia.jpg

Anar
1410355174024899400.jpg

Posted

Ciekawe czy tutaj babcia będzie terroryzować.

Na olx skończyło sie wyróżnienie. Muszę przedłużyć. Skontaktuje sie z budryskiem bo jestem ciekawa czy ktos dzwonił.

Posted

Wczoraj do Tropa dołożono piękną DONkę, rodowodową. Niestety "zużytą" - przez 10 lat życia miała wiele miotów... BabciONka charakterna, zaatakowała Bibip, która musiała iść na szycie łapy, Trop też ucierpiał - ma ranę na uchu, chyba kłem dostał. Na szczęście tylko tyle.

Zanim zaczęła się ulewa, udało mi się chwycić Tropa na fotce :P

20141010_114904.jpg

• 5 weeks later...
Posted

Niestety, nie ma mnie w Polsce teraz. Jeśli chcecie nadal kontrolować co się dzieje z Tropem - pilnie trzeba wyciągnąć chłopaka do DT.

Nie mam pojęcia, czy jak wrócę do Polski będę mogła cokolwiek zdziałać. Rola wolontariusza - każdego, nie tylko mnie - w Bielsku Białej została ograniczona niemal do zera. Czyżby przed wyborami? czy "bo za dużo dobrej roboty odwalali"? Czy "bo za dużo ludu patrzy na ręce"?

https://www.facebook.com/psiaekipa/photos/a.313449262130092.1073741836.312691965539155/490679984407018/?type=1