ewunian Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Niestety nie mam pojecia co u Tropa - od 05.07 jestem za granicą w pracy... i nie wiem kiedy wrócę... Quote
ewunian Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 wiewoira, pinczerka i gizmo, lili8522... i chyba tyle z tych co "regularnie" są... Quote
BUDRYSEK Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 dzwoniła dziewczyna w spr Tropusia...ale jak usłyszała o wizycie to zrezygnowała....i całe szczęście bo chciała zeby był psem strózującym.... Trop by kazdego zacałował a nie pilnował ;) Quote
bakusiowa Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='BUDRYSEK']dzwoniła dziewczyna w spr Tropusia...ale jak usłyszała o wizycie to zrezygnowała....i całe szczęście bo chciała zeby był psem strózującym.... Trop by kazdego zacałował a nie pilnował ;)[/QUOTE] Spod Nowego Sącza. Mieszkanie w dużej klatce w której znajduje się buda. Wypuszczany na noc bo w dzień są inne zwierzęta na podwórku. Ważne było czy szczeka. Quote
ewunian Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Facepalm... a ja wiem od znajomej, że Trop aktualnie jest tylko z suką Owczarka, Elmą. Kora, z która też mieszkał miała usunięte zęby i jest w boksach szpitalnych... W dwójkę - pełen luuuz... Quote
ewunian Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Doszły do mnie dziś kolejne wieści "z frontu", dokładniej boksu 54 :P Kora zakończyła leczenie, została przeniesiona potem do innego boksu. Trop to totalny pacyfista (żeby nie powiedzieć pantoflarz), z Elmą (z której dominującym charakterkiem nie mogła poradzić sobie Kora) dają sobie radę. Quote
bakusiowa Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Będziemy ogłaszać. Może trafi się dobry domek. Quote
ewunian Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Przed chwilą kolega napisał mi, że Elma została przeniesiona do innych suk. Trop ma "dwusegmentowy" apartament na własność, ciekawa jestem, na jak długo... Quote
ewunian Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Trop dostał nową koleżankę. Malamutkę Leilę. Znaleziona, tuż po kwarantannie. Quote
bakusiowa Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Znów wyróznie na olx i może zmienie lokalizacje. Quote
ewunian Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Będę w piątek w schronie po dłuższej nieobecności, zobaczę czy uda mi sie wyciągnąć kojec Tropa, i porobić mu nowe fotki. Quote
bakusiowa Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 W ogłoszeniu jest Tropikiem. Dzisiaj przedłużyłam wyróżnienie na olx na cały miesiąc. [COLOR=#0000cd]Jeśli ktoś może to niech zrobi ładne zdjęcia portretowe.[/COLOR] Może jakaś osoba zakocha się jak spojrzy w oczy. Czy w schronisku macie koty? Quote
ewunian Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Byłam w Reksiu, byłam z kojcem Tropa na spacerze... ale oczywiście skleroza to moja rodzona siostra, fotek brak... A, w kojcu Tropa teraz kolejne psiaki, bo remont się skończył, oddali wybiegi "na własność" psom. Współlokatorzy Tropa: Lejla, http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-leila-b1 Groszek, przez niektórych zwany Owcą (profilu na RB brak) Merlin http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-merlin Teytan http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-teytan Quote
bakusiowa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki. Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny. Link do głosowania http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18 Quote
ewunian Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Miałam wpaść dziś do schronu, ale nie mogę. Mama mi wylądowała w szpitalu, zaraz do niej jadę... Teraz siedzą u Tropa tylko faceci. Niestety, malamutka Lejla odeszła wczoraj za TM... Quote
ewunian Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Dziś znów byłam u Tropa, skład "apartamentu" 52/54 bez zmian. Grzał sie na budzie, niestety jak mnie zobaczył, zeskoczył, zanim zrobiłam mu fotkę "dama w białych rękawiczkach" (bo i tak wyglądał, łapa na łapkę i leżymy)... :P Nowe fotki chłopaka, autorstwa Marty Lelek: Quote
ewunian Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Trop miał robioną audycję na Radiu Bielsko, jestem ciekawa czy dzwonił ktoś do Agi w jego sprawie po emisji... Tu można ją odsłuchać, jak i posłuchać o innych psach z "podbeskidzkich" schronisk... http://www.radiobielsko.pl/audycje/41-Przygarnij_Zwierzaka.html Quote
ewunian Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Do chłopaków znów dołożono "kobitę" dla ułagodzenia charakterów. Na "stare śmieci" wróciła Bibip vel Babcia, która w innym kojcu terroryzowała starszego ONka, wspomnianego w tym wątku też Maddoxa. W kojcu znalazł się też i inny psiak, oddany po śmierci właściciela Anar. Bibip: Anar Quote
bakusiowa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ciekawe czy tutaj babcia będzie terroryzować. Na olx skończyło sie wyróżnienie. Muszę przedłużyć. Skontaktuje sie z budryskiem bo jestem ciekawa czy ktos dzwonił. Quote
BUDRYSEK Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Niestety zero odzewu z ogłoszeń. Ewa dzięki za piękne foty :) Quote
ewunian Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Wczoraj do Tropa dołożono piękną DONkę, rodowodową. Niestety "zużytą" - przez 10 lat życia miała wiele miotów... BabciONka charakterna, zaatakowała Bibip, która musiała iść na szycie łapy, Trop też ucierpiał - ma ranę na uchu, chyba kłem dostał. Na szczęście tylko tyle. Zanim zaczęła się ulewa, udało mi się chwycić Tropa na fotce :P Quote
ewunian Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Niestety, nie ma mnie w Polsce teraz. Jeśli chcecie nadal kontrolować co się dzieje z Tropem - pilnie trzeba wyciągnąć chłopaka do DT. Nie mam pojęcia, czy jak wrócę do Polski będę mogła cokolwiek zdziałać. Rola wolontariusza - każdego, nie tylko mnie - w Bielsku Białej została ograniczona niemal do zera. Czyżby przed wyborami? czy "bo za dużo dobrej roboty odwalali"? Czy "bo za dużo ludu patrzy na ręce"? https://www.facebook.com/psiaekipa/photos/a.313449262130092.1073741836.312691965539155/490679984407018/?type=1 Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 gdyby było wolne dt to juz dawno by tam był...niestety nie mogę pozwolić sobie na kolejny hotel bo i tak juz tone w długach za bezdomniaki :( Quote
Recommended Posts