wolontariuszka z Krobi Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 nie nie będzie. Ale ami bo tak ma pies na imię jest już u nas rok i ja przez te czas się nim zajmowałam i będę za nim tęsknić. Z tym pse można było wszystko zrobić. A ja nie stety nie mam warunków żeby adoptować bo mam suczkę westa w domu . Quote
wolontariuszka z Krobi Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 nie stety jeden z naszych psów został potrącony przez samochód. Ta osoba jechała z nim prawie kilometr na masce. Nie wiadomo czy z psem wszystko w pożadku Quote
wolontariuszka z Krobi Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Tak Dingo wyglądał przed wypadkiem .Zobaczymy może skąńczy się na siniakach i na strachu.Ale nasz maluch nie chciał chodzić.Będę Informować na bieżąco. Quote
xxxx52 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jezeli dobrze rozumiem to Dingo byl adoptowany ,a pozniej mial u nowych opiekunow wypadek i trafil spowrotem po wypadku do schroniska? Na zdjeciu nie ma pies budy ,czy moze jej nie zauwazylam? Quote
wolontariuszka z Krobi Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Nie piesek w czasie pobytu w schronisku miał wypadek zawiódł karabińczyk w smyczy i ma bude ale one są murowane i mają drewniane dachy tylko. To białe z tyłu to buda a Dingo zasłania wejście Quote
wolontariuszka z Krobi Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 kolejne rozczarowanie wrócił do nas huski adoptowany 1 rok, jest strasznie chuda i ma pokaleczony pysk i łapy Quote
wolontariuszka z Krobi Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 nowa akcja potrzebna pomoc zbieramy ozdoby świąteczne które 4 grudnia będziemy sprzedawać potrzebna pilna pomoc. Quote
Recommended Posts