Magda79 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Martusia musimy pogadać, bo zapomniałam coś ważnego ci dzisiaj powiedzieć. Quote
Pola17 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ciekawe dla czego ok zaraz sama zadzwonie w sprawie hoteliku dla bigla a to sunia czy pies ? Quote
martaipieski Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 ale kto pokryje koszty hotelikowania?? to pies suczka to bernardynka Quote
Pola17 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 bigiel jedzie do hotelu załatwione !!!! martaipieski napisał(a):Aganela- ciocia zuzlikowa już wczoraj powiadomione:) Pola17 nikt nie dzwonił Quote
Pola17 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 o to sie nie martw sie bigl jedzie w tyg do hotelu a co do kasy wszytko zalatwione Quote
martaipieski Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 podnosimy........................... Quote
martaipieski Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Podnosimy........................ Quote
Pola17 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 przydała by sie jakas kasa mam dt ale platne w sensie ze kasa szłą by na psy , karma vet > Quote
Pola17 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 bigl wiem ze jedzie na 100% do hotelu tylko nie wiem w który dzien w tygodniu a wiec zostaja nam 2 bidy Quote
martaipieski Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 ze mna nikt sie w tej sprawie nie kontaktował, kto bedzie Beagle odbierał zawoził do hotelu, jesli ktos chce go odebrac musze podac adres tych ludzi Quote
martaipieski Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 dzisiaj była ponowna kontrola, ludzie zmienili zdanie, byli wulgarni i gdyby mogli to pozbyliby sie nas siłą!!! powiedzieli że w życiu psów nie oddadza mimo że przy poprzedniej kontroli gdy sie uspokoili byli nawet mili i zadowoleni że ,,pozbedą" sie 2 psów widocznie przemysleli sprawe, warunki poprawili każdy pies ma bude wyścialną słoma, psy w kondycji dobrej a więc podstaw do zabrania nie ma, temat uważam za zamkniety :( więcej moze napisze Magda79 jak tu zajrzy Quote
beka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kur...., co za chamy. No co im te psy na tych łańcuchach? Quote
sabusia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Magda79 napisał(a):Zawsze najwięcej krzyczą ci ludzie u których psy mają biedę, tacy próbują załatwić wszystko krzykiem - porażka dosłownie. Babka mówi do mnie "Pani to nie mój pies, on się przybłąkał". Ja na to odpowiadam: "Uwiązała Pani na łańcuchu, ograniczyła Pani mu wolność, to pani pies" i nie dyskutuje z taką w ogóle. Tam jak wpadłyśmy z Martą do babka prawie na zawał zeszła, krzyczała jak opętana no nic innego jak taką pacnąć w łeb żeby się uspokoiła. Nieraz aż mnie korci dosłownie jak widzę taką rozhisteryzowaną babę. Już widzę ją jak pojedziemy z Martą w przyszłym tygodniu na ponowną kontrolę. dobre :)))))))) wiecie ja rozumiem jak ktos jest biedny i po prostu nie ma na nowa bude czy szczepienie czy cos ale to zawsze mozna spokojem wytlumaczyc moze cos pomoc,a nie.od razu drzyc sie :(( przeciez wydaje mi sie ze gdyby np przyjechala kontrola i stwierdzili by ze psy sa glodne , bez bud i jedzenia to przypuszaczam ze gdyby wlasciciele poprosili o pomoc ze sa biedni i ich nie stac ale kochaja psy to przypuszczam ze kazda organizacja by im pomogla a nie zabierala psy no nie? Quote
ookami Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT] Quote
Recommended Posts