Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj była ponowna kontrola, ludzie zmienili zdanie, byli wulgarni i gdyby mogli to pozbyliby sie nas siłą!!! powiedzieli że w życiu psów nie oddadza mimo że przy poprzedniej kontroli gdy sie uspokoili byli nawet mili i zadowoleni że ,,pozbedą" sie 2 psów widocznie przemysleli sprawe, warunki poprawili każdy pies ma bude wyścialną słoma, psy w kondycji dobrej a więc podstaw do zabrania nie ma, temat uważam za zamkniety :(
więcej moze napisze Magda79 jak tu zajrzy

Posted

Magda79 napisał(a):
Zawsze najwięcej krzyczą ci ludzie u których psy mają biedę, tacy próbują załatwić wszystko krzykiem - porażka dosłownie. Babka mówi do mnie "Pani to nie mój pies, on się przybłąkał". Ja na to odpowiadam: "Uwiązała Pani na łańcuchu, ograniczyła Pani mu wolność, to pani pies" i nie dyskutuje z taką w ogóle. Tam jak wpadłyśmy z Martą do babka prawie na zawał zeszła, krzyczała jak opętana no nic innego jak taką pacnąć w łeb żeby się uspokoiła. Nieraz aż mnie korci dosłownie jak widzę taką rozhisteryzowaną babę. Już widzę ją jak pojedziemy z Martą w przyszłym tygodniu na ponowną kontrolę.

dobre :)))))))) wiecie ja rozumiem jak ktos jest biedny i po prostu nie ma na nowa bude czy szczepienie czy cos ale to zawsze mozna spokojem wytlumaczyc moze cos pomoc,a nie.od razu drzyc sie :((
przeciez wydaje mi sie ze gdyby np przyjechala kontrola i stwierdzili by ze psy sa glodne , bez bud i jedzenia to przypuszaczam ze gdyby wlasciciele poprosili o pomoc ze sa biedni i ich nie stac ale kochaja psy to przypuszczam ze kazda organizacja by im pomogla a nie zabierala psy no nie?

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]