terra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Taki piękny pies, już tak długo szuka swojego miejsca na ziemi: Quote
terra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Oryginalny pies już tak długo czeka na własny dom. Quote
terra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nikt cię nie odwiedza biedaku :shake: Taki piekny pies i nie może znaleźć domu. Quote
Aggie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 to ja odwiedze... szkoda futrzaka... :-( tylko tutaj tyle nieszczęśc że już nie wiadomo gdzie oczy skierować..... Quote
terra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wystawiłam Orginalnego na portalach: www.kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/index.php?catid=135&set_add_ad_cat= www.animalia.pl http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?module=0&rodzaj=1&kategoria=1&woj=0 www.kupsprzedaj.pl http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/ Mam nadzieję, że nareszcie ktoś się nim zainteresuje! Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wklejam ta informacje na wszystkich mieleckich watkach. Od: "mtoz" <[email protected]> Do: [email protected] Temat: Alda Data: 26 lutego 2007 7:20 [SIZE=4]Pani Agnieszko musimy zwolnić tempo. Suka z wybiegu 58 poszła do adopcji 16.10.2006 a Alda jest tam gdzie była tzn. na wybiegu 77. Ja teraz jadę po mięso do Niska. Jak wrócę to zrobimy zdjęcie i Pani wyślę.Musi mi Pani dać ze 4 dni aby uporządkować stronę.Pasuje oczyścić stronę z piesków których nie ma oraz pozmieniac numerację bo niektóre są poprzenoszone gdzie indziej. Na razie nie robie zadnych zdjec. Wyszla niemila sprawa z Pania z Lodzi, ktora byla zainteresowana sunia Bellissima, ktora byla adoptowana, a schronisko nas nie poinformowalo o tym. Ja Pani wczesniej napisalam, zeby poczekala, ze musze wszystko sprawdzic, mialam zrobic testy na chodzenie na smyczy, zachowanie, stosunek do kotow. Pani nie poczekala i przyjechala bez mojej odpowiedzi. Zrobilo sie zamieszanie. Szczerze przyznaje, ze nie jestem w stanie ogarnac wszystkich watkow na dogomanii i sprawdzic wszystkie psy w schronisku. Co miesiac jest przyjmowanych ponad 30 nowych psow, jak nie zrobie im zdjec, to ktos, komu pies zginal nawet nie bedzie wiedzial, ze taki 4-łap jest przyjety do schroniska. Do tego zapomnialam wyslac zdjec do wirtualnej opiekunki, znowu nieprzyjemne maile........ Quote
Ulka18 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Napisalam do p.kierownika, zeby sprawdzil czy One and Olny jest jeszcze w schronisku. Co prawda pisal p.kierownik, ze przepatrzyl galerie, ale wole sprawdzic. Quote
Ulka18 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]> Temat: Re: czy ten pies jeszcze jest ? b.137 zdjecie w zalaczeniu Data: 28 lutego 2007 20:27 [SIZE="4"] Jeszcze jest na wyb.137 Terra, mamy potwierdzenie, trzeba wystawiac psiurka. Postaram sie o lepsze zdjecia, moze jak nie bedzie blota wezmiemy go na smycz gdzies na trawe :roll: Quote
Ulka18 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Podnosze psinke. Juz tak dlugo czeka na domek. Quote
Ulka18 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Naprawde piekny, cudnie daje lapke, nie pcha sie, daje sobie zalozyc obrozke. To musial byc kiedys domowy pies. Quote
terra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Piękny Oryginalny do góry! Jestem w internecie z doskoku. Awaria na całego. Jak "wrócę" postaram się wszystko nadrobić. Piękny psie biegnij po domek! Quote
terra Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Podnooszę Oryginalnego! U mnie awaria na całego. Jak "wrócę" wszystko nadrobię. Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Terra, naprawiaj kompa jak najszybciej. Bez Ciebie ani rusz i smutno :roll: Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To było coś "lepszego" niż awaria kompa. Ale już jest ok. Muszę przejrzeć wątki co nowego. A Oryginalny do góry i zaraz na allegro. Quote
agnieszka30 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ooooooooo.....jakiż on piękny i niepowtarzalny...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
terra Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Taki piękny i oryginalny jest. Tylko jego własny domek gdzieś sie zapodział i Oryginalny już tak długo czeka. I znowu na allegro: http://www.allegro.pl/item173738930_piekny_oryginalnej_urody_pies_do_adopcji.html Quote
Ulka18 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Terra, super, ze dalas oryginalowi nowa aukcje. Moze tym razem szczescie sie do niego usmiechnie :kciuki: Quote
Recommended Posts