Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam ta informacje na wszystkich mieleckich watkach.

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: [email protected]
Temat: Alda
Data: 26 lutego 2007 7:20
[SIZE=4]Pani Agnieszko musimy zwolnić tempo. Suka z wybiegu 58 poszła do adopcji 16.10.2006 a Alda jest tam gdzie była tzn. na wybiegu 77. Ja teraz jadę po mięso do Niska. Jak wrócę to zrobimy zdjęcie i Pani wyślę.Musi mi Pani dać ze 4 dni aby uporządkować stronę.Pasuje oczyścić stronę z piesków których nie ma oraz pozmieniac numerację bo niektóre są poprzenoszone gdzie indziej.

Na razie nie robie zadnych zdjec.
Wyszla niemila sprawa z Pania z Lodzi, ktora byla zainteresowana sunia Bellissima, ktora byla adoptowana, a schronisko nas nie poinformowalo o tym. Ja Pani wczesniej napisalam, zeby poczekala, ze musze wszystko sprawdzic, mialam zrobic testy na chodzenie na smyczy, zachowanie, stosunek do kotow. Pani nie poczekala i przyjechala bez mojej odpowiedzi. Zrobilo sie zamieszanie.

Szczerze przyznaje, ze nie jestem w stanie ogarnac wszystkich watkow na dogomanii i sprawdzic wszystkie psy w schronisku.

Co miesiac jest przyjmowanych ponad 30 nowych psow, jak nie zrobie im zdjec, to ktos, komu pies zginal nawet nie bedzie wiedzial, ze taki 4-łap jest przyjety do schroniska.

Do tego zapomnialam wyslac zdjec do wirtualnej opiekunki, znowu nieprzyjemne maile........

Posted

Od: "mtoz" <[email protected]>
Do: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]>
Temat: Re: czy ten pies jeszcze jest ? b.137 zdjecie w zalaczeniu
Data: 28 lutego 2007 20:27
[SIZE="4"]
Jeszcze jest na wyb.137

Terra, mamy potwierdzenie, trzeba wystawiac psiurka. Postaram sie o lepsze zdjecia, moze jak nie bedzie blota wezmiemy go na smycz gdzies na trawe :roll:

Posted

Piękny Oryginalny do góry!
Jestem w internecie z doskoku. Awaria na całego. Jak "wrócę" postaram się wszystko nadrobić.

Piękny psie biegnij po domek!

Posted

To było coś "lepszego" niż awaria kompa. Ale już jest ok.
Muszę przejrzeć wątki co nowego. A Oryginalny do góry i zaraz na allegro.