Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Adam mówił, że gdyby coś się działo, da znać. Ale nie miałam żadnych informacji, podobnie jak Telimena, więc wszystko powinno być w porządku :) Ale jeśli Telimena podpyta Pana Adama o szczegóły, to i ja chętnie przeczytam :)

[quote name='dominikabankert']i ja dostalam nr konta ale musicie troche poczekac....tymczasem niech malej zdorwieja oczka:)[/QUOTE]

Na razie zbiórka pieniążków jest wstrzymana - zarówno sterylizacja, jak i zabieg oczka zostały przeprowadzone z pieniędzy przekazanych przez gminę. W razie gdyby jednak jakiś grosik był potrzebny, dam znać :)

Posted

dobrze wiedziec i jedna chociaz rozsadna gmina- u mnie burmistrz traktuje sterylizacje jako ,,okaleczenie" psa:([quote name='MyrkurDagur']Pan Adam mówił, że gdyby coś się działo, da znać. Ale nie miałam żadnych informacji, podobnie jak Telimena, więc wszystko powinno być w porządku :) Ale jeśli Telimena podpyta Pana Adama o szczegóły, to i ja chętnie przeczytam :)

Na razie zbiórka pieniążków jest wstrzymana - zarówno sterylizacja, jak i zabieg oczka zostały przeprowadzone z pieniędzy przekazanych przez gminę. W razie gdyby jednak jakiś grosik był potrzebny, dam znać :)[/QUOTE]

Posted

Witajcie, przepraszam ale nie wyrabiam z niczym ostatnio. Niula w porządku. Ktoś przyjechał nawet ją oglądać z Oławy. Szczegółów nie znam. Brzuszek się zagoił ale z oczkami problem jest trochę, bo swędzą i suczka sobie je trze. Wiem, że dostała leki ale nie wiem co, bo nie ja się nią niestety zajmuję.

Posted

Zapisuję, pokażę ją pewnej wspaniałej rodzinie spod Płońska i zobaczymy!
Znam i ufam.
Bywam tam w gościach, a mój syn bardzo często (we wrześniu wchodzimy tam w rodzinę ;) )

Warunki? To duże nowoczesne gospodarstwo mleczne. Był tam przez lata podhalan ale odszedł na starość (do tej pory za nim płaczą, więc nie wiem, czy nie za wcześnie...ale spróbuję o ile dostanę info, że takiego domu szukacie dla suczki), oraz mają trzy średnie suczki kundelki domowe i w domu. Psy tam "wyczesane" i tulone. Warunki? Tam jest przyzwoita buda w dzień a poprzedni pies był puszczany luzem na noc z dodatkową możliwością wejścia do stodół na siano. Szukają dużego psa łagodnego, powinien tylko szczekać w razie czego :) Ludzie zacni, wykształceni, kochający psy, wet na bieżąco, naprawdę dobra micha, rodzina pełna z dwoma dorosłymi córkami studentkami. Mają kury i kaczki chodzące luzem (mają własny stawik). Koty no też luzem. Co sądzicie cioteczki?

Posted

Już rozmawiałam, wysłałam trzy fotki i podałam Madzi maila i telefon ( z 1 strony tematu), może się odezwie.

Za ten dom i ludzi- gwarantuję. Miałabym też kontakt z suńką.
Zobaczymy.
Trzymam qrcze kciuki :)