Lolalola Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 to dobrze,ze nasza Niula pysiula ma sie dobrze:) Quote
unixena Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zagladam do pieknej Niulki,witrualne cmokaski wysylam ...[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//kaos/67.gif[/IMG] Quote
MyrkurDagur Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Pan Adam mówił, że gdyby coś się działo, da znać. Ale nie miałam żadnych informacji, podobnie jak Telimena, więc wszystko powinno być w porządku :) Ale jeśli Telimena podpyta Pana Adama o szczegóły, to i ja chętnie przeczytam :) [quote name='dominikabankert']i ja dostalam nr konta ale musicie troche poczekac....tymczasem niech malej zdorwieja oczka:)[/QUOTE] Na razie zbiórka pieniążków jest wstrzymana - zarówno sterylizacja, jak i zabieg oczka zostały przeprowadzone z pieniędzy przekazanych przez gminę. W razie gdyby jednak jakiś grosik był potrzebny, dam znać :) Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zagladam do Slicznej Panienki......:) Quote
dominikabankert Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dobrze wiedziec i jedna chociaz rozsadna gmina- u mnie burmistrz traktuje sterylizacje jako ,,okaleczenie" psa:([quote name='MyrkurDagur']Pan Adam mówił, że gdyby coś się działo, da znać. Ale nie miałam żadnych informacji, podobnie jak Telimena, więc wszystko powinno być w porządku :) Ale jeśli Telimena podpyta Pana Adama o szczegóły, to i ja chętnie przeczytam :) Na razie zbiórka pieniążków jest wstrzymana - zarówno sterylizacja, jak i zabieg oczka zostały przeprowadzone z pieniędzy przekazanych przez gminę. W razie gdyby jednak jakiś grosik był potrzebny, dam znać :)[/QUOTE] Quote
azalia Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ciekawe jak Niulcia się miewa.Tak szybko ją wysterylizowali,dopiero miała cieczkę,a tu już sterylkę. Quote
Marycha35 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 No, no, no, jeszcze są ludzkie gminy, brawo;):):) Mizianko dla suniaczka! Quote
Aimez_moi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Marycha35']No, no, no, jeszcze są ludzkie gminy, brawo;):):) Mizianko dla suniaczka![/QUOTE] Ale takie chyba mozna policzyc na palcach u jednej reki..... Quote
Marycha35 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ale takie chyba mozna policzyc na palcach u jednej reki.....[/QUOTE] Obawiam się, że tak i to u ręki bez trzech palców;) Quote
MyrkurDagur Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Widzę, że nie ma wieści od Cioteczki Telimeny, więc ja zadzwonię dziś do Pana Adama. Quote
Telimena Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Witajcie, przepraszam ale nie wyrabiam z niczym ostatnio. Niula w porządku. Ktoś przyjechał nawet ją oglądać z Oławy. Szczegółów nie znam. Brzuszek się zagoił ale z oczkami problem jest trochę, bo swędzą i suczka sobie je trze. Wiem, że dostała leki ale nie wiem co, bo nie ja się nią niestety zajmuję. Quote
dominikabankert Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 musi znalezc domek sliczna z niej dziewczynka!:) Quote
bea100 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zapisuję, pokażę ją pewnej wspaniałej rodzinie spod Płońska i zobaczymy! Znam i ufam. Bywam tam w gościach, a mój syn bardzo często (we wrześniu wchodzimy tam w rodzinę ;) ) Warunki? To duże nowoczesne gospodarstwo mleczne. Był tam przez lata podhalan ale odszedł na starość (do tej pory za nim płaczą, więc nie wiem, czy nie za wcześnie...ale spróbuję o ile dostanę info, że takiego domu szukacie dla suczki), oraz mają trzy średnie suczki kundelki domowe i w domu. Psy tam "wyczesane" i tulone. Warunki? Tam jest przyzwoita buda w dzień a poprzedni pies był puszczany luzem na noc z dodatkową możliwością wejścia do stodół na siano. Szukają dużego psa łagodnego, powinien tylko szczekać w razie czego :) Ludzie zacni, wykształceni, kochający psy, wet na bieżąco, naprawdę dobra micha, rodzina pełna z dwoma dorosłymi córkami studentkami. Mają kury i kaczki chodzące luzem (mają własny stawik). Koty no też luzem. Co sądzicie cioteczki? Quote
bea100 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Już rozmawiałam, wysłałam trzy fotki i podałam Madzi maila i telefon ( z 1 strony tematu), może się odezwie. Za ten dom i ludzi- gwarantuję. Miałabym też kontakt z suńką. Zobaczymy. Trzymam qrcze kciuki :) Quote
Recommended Posts