Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Oj nie wiem czy se facet poradzi....:):)[/QUOTE]

nie poradzi.......bo telewizornia tez bedzie zrabana jak tylko Neris obok zasiadzie:grin::haha:....wiec musielibysmy chyba zamowic wizyte prywatna:eviltong:..........jak przyjdzie Neris to mnie zleje,wiem......:eviltong:

Posted

Jakoś mi się udało podłączyć internet przez Nokię, ale teraz nie mogę dzwonić, więc jest wesoło.
Może mi dadzą modem zastępczy, jakimś dziwnym trafem te zastępcze lepiej ciągną niż ten mój.
No jestem naprawdę wielką psują...

Posted

[quote name='Neris']Jakoś mi się udało podłączyć internet przez Nokię, ale teraz nie mogę dzwonić, więc jest wesoło.
Może mi dadzą modem zastępczy, jakimś dziwnym trafem te zastępcze lepiej ciągną niż ten mój.
No jestem naprawdę wielką psują...[/QUOTE]

To świetnie Ci idzie :-) Jesteś mistrzem .....:evil_lol:

Posted

To jest defekt genetyczny, idzie z pokolenia na pokolenie!

Jedna taka znana nam wszystkim popsuła komputer w taki cwany sposób, że nie działał tylko w domu a w naprawie działał! I przywiozła do domu i znowu nic!
A zegarek jak nałoży na rękę to też zamiera niebawem.

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Tesciowa do mnie przyjechala Maksio...trzymaj za mnie:)))[/QUOTE]

O Matuchno....... trzymaj sie tam dzielnie.....usmiechaj grzecznie i napisz jak bylo.....

Posted

[quote name='piescofajnyjest']hehehheheheh:) do 19 sierpnia siedzi:) a 20 Rodzice mnie odwiedzaja, wiec mam zamiar Ja do Szwagra przetransportowac ( to przeciez syncio umilowany).......[/QUOTE]

No to masz Kochana ciekawie.....ale dasz rade!

Posted

[quote name='Iljova']Ta znana nam wszystkim ma w sobie moc która niszczy sprzęt ;-)[/QUOTE]

Ta znana nam wszystkim to nie ja tylko SAMA WIESZ KTO!
I ja mam po niej te różne umiejętności, ona też se palec ucięła :eviltong:

Posted

[quote name='Lolalola']Maksio witaj!!!!!!!!u ciotek widze wesolo....dobrze,ze chociaz u kogos moze byc wesolo:)
tzrymam kciuki za wizyte tesciowej;)[/QUOTE]

Lolusia....:) czesc Kochana.....:)