Lolalola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Aimez_moi']Oj nie wiem czy se facet poradzi....:):)[/QUOTE] nie poradzi.......bo telewizornia tez bedzie zrabana jak tylko Neris obok zasiadzie:grin::haha:....wiec musielibysmy chyba zamowic wizyte prywatna:eviltong:..........jak przyjdzie Neris to mnie zleje,wiem......:eviltong: Quote
piescofajnyjest Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 a moze lepiej.....Davida Copperfielda zamowic??? Quote
Neris Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jakoś mi się udało podłączyć internet przez Nokię, ale teraz nie mogę dzwonić, więc jest wesoło. Może mi dadzą modem zastępczy, jakimś dziwnym trafem te zastępcze lepiej ciągną niż ten mój. No jestem naprawdę wielką psują... Quote
Iljova Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Neris']Jakoś mi się udało podłączyć internet przez Nokię, ale teraz nie mogę dzwonić, więc jest wesoło. Może mi dadzą modem zastępczy, jakimś dziwnym trafem te zastępcze lepiej ciągną niż ten mój. No jestem naprawdę wielką psują...[/QUOTE] To świetnie Ci idzie :-) Jesteś mistrzem .....:evil_lol: Quote
Neris Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 To jest defekt genetyczny, idzie z pokolenia na pokolenie! Jedna taka znana nam wszystkim popsuła komputer w taki cwany sposób, że nie działał tylko w domu a w naprawie działał! I przywiozła do domu i znowu nic! A zegarek jak nałoży na rękę to też zamiera niebawem. Quote
Iljova Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 (edited) Ta znana nam wszystkim ma w sobie moc która niszczy sprzęt ;-) Edited August 4, 2012 by Iljova literówka Quote
Sarunia-Niunia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do chlopaczka.....;)[/QUOTE] I ja zaglądam:) Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='piescofajnyjest']wszyscy sa:)))))[/QUOTE] Jestesmy....:) jestesmy u Grubaska.... Quote
piescofajnyjest Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Tesciowa do mnie przyjechala Maksio...trzymaj za mnie:))) Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Wplata na konto Maxa....... 08.08.2012...........Danavas........20zl. Dziekuje bardzo w imieniu Maxia......:):) Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='piescofajnyjest']Tesciowa do mnie przyjechala Maksio...trzymaj za mnie:)))[/QUOTE] O Matuchno....... trzymaj sie tam dzielnie.....usmiechaj grzecznie i napisz jak bylo..... Quote
Iljova Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 piescofajnyjest będzie dobrze dasz radę :) Pytanie jeszcze na jak długo przyjechała ? Quote
piescofajnyjest Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 hehehheheheh:) do 19 sierpnia siedzi:) a 20 Rodzice mnie odwiedzaja, wiec mam zamiar Ja do Szwagra przetransportowac ( to przeciez syncio umilowany)....... Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='piescofajnyjest']hehehheheheh:) do 19 sierpnia siedzi:) a 20 Rodzice mnie odwiedzaja, wiec mam zamiar Ja do Szwagra przetransportowac ( to przeciez syncio umilowany).......[/QUOTE] No to masz Kochana ciekawie.....ale dasz rade! Quote
Lolalola Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Maksio witaj!!!!!!!!u ciotek widze wesolo....dobrze,ze chociaz u kogos moze byc wesolo:) tzrymam kciuki za wizyte tesciowej;) Quote
Neris Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Iljova']Ta znana nam wszystkim ma w sobie moc która niszczy sprzęt ;-)[/QUOTE] Ta znana nam wszystkim to nie ja tylko SAMA WIESZ KTO! I ja mam po niej te różne umiejętności, ona też se palec ucięła :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Lolalola']Maksio witaj!!!!!!!!u ciotek widze wesolo....dobrze,ze chociaz u kogos moze byc wesolo:) tzrymam kciuki za wizyte tesciowej;)[/QUOTE] Lolusia....:) czesc Kochana.....:) Quote
piescofajnyjest Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 czesc Ciotki...jeszcze zyje:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc Ciotki...jeszcze zyje:eviltong:[/QUOTE] Ale jak? Dajesz rade? Quote
Lolalola Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='Aimez_moi']Lolusia....:) czesc Kochana.....:)[/QUOTE] witaj,witaj:):)ja tez jeszcze dycham,heheh;) Quote
Lolalola Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Maxio dobranoc:0mam nadzieje,ze Ciebie parowki za logonek nie targaja;).......a w ogole to male jamniory sa takie smieszna,ze mozna umrzec ze smiechu:) Quote
Recommended Posts