Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Iljova']Maxiu czy Ty wiesz jakie wiekie szczęście masz ??? Zapytacie dlaczego ... bo Lolalolalinkę masz...[/QUOTE] Iljova serce.....Ci co mnie maja na codzien czesto mowia,ze chyba w tamtym zyciu cos przeskrobali...:laugh2_2::roflt: Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia jak tylko rozlicze do końca trwające i zakończone bazarki to zrobię bazarek dla chłopaka ....przesyłam Maxiowi buziaka w mokry nochal :*[/QUOTE] bardzo cudnie i wspaniale:):) cieszymy sie,ze Ciocia sie odnalazla::) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ahoj Max;) kurcze szkoda,ze wczasujesz tak daleko bym cie odwiedzila podczas pobytu w pl,ale obawiam sie,ze to troszke za daleczko:( Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wplata na konto Maxa....... 13.12.2011..........Livka.......10zl. Dziekujemy bardzo w imieniu chlopaczka.....:):) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Wplata na konto Maxa....... 13.12.2011..........Livka.......10zl. Dziekujemy bardzo w imieniu chlopaczka.....:):)[/QUOTE] oj dziekujemy,dziekujemy:) prosze jak sie skarbnik wspaniale sprawdza;) Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Lolalola']oj dziekujemy,dziekujemy:) prosze jak sie skarbnik wspaniale sprawdza;)[/QUOTE] Gwiazda.....:) Ty mnie nie podpuszczaj tylko lepiej powiedz jak wygladaja finanse Maxa....... ma gdzies jakies pieniadze?..../glupie pytanie/.....ile placimy za hotelik....do kiedy platnosc......i czy mamy dlugi?????..... /teraz madre pytanie/..... Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Gwiazda.....:) Ty mnie nie podpuszczaj tylko lepiej powiedz jak wygladaja finanse Maxa....... ma gdzies jakies pieniadze?..../glupie pytanie/.....ile placimy za hotelik....do kiedy platnosc......i czy mamy dlugi?????..... /teraz madre pytanie/.....[/QUOTE] Max ma tylko to co wplacila Livka i mam nadzieje,wplaci ciocia Danavas:)Aimez wyslalas tez do Danavas pw tak?? Reszte ja place....jak bede w pl cioci Neris na konto,juz wszystko ugadane.....calosc wplacona powinna juz byc dobrych kilka dni temu,Ciociu Neris kiedy dokladnie zaczyna nam sie miesiac hotelowania Maxa,bo ja mam amnezje ,ale zdaje mi sie,ze 25 kazdego mca,musze przeszukac watek....... stad te desperacke pw do wszystkich bo to troche duzo kasy:( ale ciesze sie,ze Max jest bezpieczny.... Quote
Iljova Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Gwiazda.....:) Ty mnie nie podpuszczaj tylko lepiej powiedz jak wygladaja finanse Maxa....... ma gdzies jakies pieniadze?..../glupie pytanie/.....ile placimy za hotelik....do kiedy platnosc......i czy mamy dlugi?????..... /teraz madre pytanie/.....[/QUOTE] Ależ Aimez czyżbyś nie znała Lolki ;-) Maxiu teraz to Ty już możesz być spokojny nie tylko o przyszłość,ale też o swoje finanse :-) Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ale super.......:) Pedze zapisac.......to jest deklaracja stala? Quote
sentir Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tak.. nie wiem tylko na które konto wysyłać...wysłałam wczoraj na OTOZ.. Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To sie nazywa szybka decyzja.......:):)( Juz wysylam numerek.......konta....:) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='sentir']z mojej strony małe 20 ,- dla Maxia[/QUOTE] o witajjjjjjjjjjj:) strasznie dziekujemy za Twoja deklaracje:)bardzo dobra wiadomosc:) Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Finanse Maxa na dzien dzisiejszy wygladaja tak...... Deklaracje stale...... Danavas..............10zl. Livka...................10zl. Aimez_moi...........20zl. Sentir..................20zl. Razem 60zl. Na koncie Maxia na dzien 13.12.2011............10zl. Quote
sentir Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 powinna jeszcze wpłynąć ta dwudziestka z OTOZ-u...będzie 80 ..:} Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 No.....:) niech tu Lolalola wdepnie......:) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='sentir']powinna jeszcze wpłynąć ta dwudziestka z OTOZ-u...będzie 80 ..:}[/QUOTE] jupppiiiiiii:) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']No.....:) niech tu Lolalola wdepnie......:)[/QUOTE] Lolka jest zajeta .....robi gwiazdy i salta w salonie;) Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Lolalola']jupppiiiiiii:)[/QUOTE] E no......postaraj sie bardziej......:):) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']E no......postaraj sie bardziej......:):)[/QUOTE] no przeciez pisalam,ze robie gwiazdy i salta w salonie:P Quote
Aimez_moi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 O mamuniu........uwazaj na Bulinke.......:) Quote
Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']O mamuniu........uwazaj na Bulinke.......:)[/QUOTE] Bulinka robi ze mna;) my zawsze ,wszystko razem:) Quote
Recommended Posts