Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Jestem na zaproszenie - nie mogę pomóc finansowo, ale wspierać Maxia się postaram i jak coś się poprawi u mnie to może wówczas...
Buziaki dla pieska ode mnie i mojego zoo..

Posted

[quote name='iwoniam']Jestem na zaproszenie - nie mogę pomóc finansowo, ale wspierać Maxia się postaram i jak coś się poprawi u mnie to może wówczas...
Buziaki dla pieska ode mnie i mojego zoo..[/QUOTE]
Iwoniam witamy serdecznie i dziekujemy za kazda pomoc:)

Posted

[quote name='Livka']Witajcie kochani - ludzie i psiaki :lol:

Kiedy można się spodziewać pw od naszego skarbnika - chciałabym wpłacić kasiorkę :cool3:[/QUOTE]
na pewno bedzie dzis:)czekamy na Cioteczke az wroci z pracy i bede rozsylac:)

Posted

No ja nie wiem czy jest sie z czego cieszyc......:(
Z pieniedzmi to mam do czynienie tyle co mam w portfelu......:( ja technolog zywienia jestem.....
Mam nadzieje, ze bedziecie mi pomagac i pouczac. Prosze.......
Z tego co wiem to deklaracje stale to Livka i Danavas po 10zl. Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory.....

Posted

[quote name='Aimez_moi']No ja nie wiem czy jest sie z czego cieszyc......:(
Z pieniedzmi to mam do czynienie tyle co mam w portfelu......:( ja technolog zywienia jestem.....
Mam nadzieje, ze bedziecie mi pomagac i pouczac. Prosze.......
Z tego co wiem to deklaracje stale to Livka i Danavas po 10zl. Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory.....[/QUOTE]
Jest jest:)
Ciocia zerknij strone wczesniej,Maxio Ci wczoraj pieknie podzeiekowal:)

Posted

Mhy.....:) ja to widzialam.....:):)
Dlatego nie wiem czy dam rade.......
Pw do Livki juz wyslane a Danavas namiary na konto juz ma.....:)
Deklaruje na Maxa 20zl miesiecznie........

Posted

[quote name='Aimez_moi']..... Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory.....[/QUOTE]
sie robi szefowo:cool3::cool3:
[quote name='Aimez_moi']...
Deklaruje na Maxa 20zl miesiecznie........[/QUOTE]

wow:crazyeye: baardzo dzuiekujemy:multi::multi::multi:
czyli Maksio ma juz 40zl stałych:multi:

Posted

[B][I][U][COLOR=purple]ABRAKADABRA:loveu:
AGULA99:loveu:
ANIA>:loveu:
[/COLOR][/U][/I][/B][COLOR=purple]STRASZIE MOCNO DZIEKUJE ZA ODWIEDZINKI:)KAZDA POMOC WAZNA,ROZSYLANIE,PODRZUCANIE,OGLOSZONKA,FANTY BAZARKOWE I PO PROSTU OBECNOSC SA TU BARDZO POTRZEBNE!!!

Max zobacz ile masz nowych,super cioteczek:)

AIMEZ MOI-LIST MILOSNY ZARAZ DOCIEBIE NAPISZE,NIE DOSC,ZE SKARBNIKUJESZ TO JESZCZE DALAS STALA;)STRASZNIE CI DZIEKUJE:buzi:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']to bardzo duza pomoc ...obecnie finanse wygladaja tak, ze Max ma do zaplacenia hotelik + 175,50zl leczenie
+ kastracja....[/QUOTE]

Ciocia jak tylko rozlicze do końca trwające i zakończone bazarki to zrobię bazarek dla chłopaka ....przesyłam Maxiowi buziaka w mokry nochal :*

Posted

[quote name='Iljova']Ooo...:crazyeye: kogo Lolalola Lolalolanka ściagnęła do Maxia Maxiulinka :loveu: cieszę się Martika że tu jesteś :loveu::lol:[/QUOTE]

Jestem ciocia jestem i jak się okazało to z powrotem ;) byłam na początku zapisałam Maxia i potem mi chłopak zniknął:roll: Teraz będę pilnowała jak oka w głowie i już go nie zgubię ;)