iwoniam Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jestem na zaproszenie - nie mogę pomóc finansowo, ale wspierać Maxia się postaram i jak coś się poprawi u mnie to może wówczas... Buziaki dla pieska ode mnie i mojego zoo.. Quote
Lolalola Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='iwoniam']Jestem na zaproszenie - nie mogę pomóc finansowo, ale wspierać Maxia się postaram i jak coś się poprawi u mnie to może wówczas... Buziaki dla pieska ode mnie i mojego zoo..[/QUOTE] Iwoniam witamy serdecznie i dziekujemy za kazda pomoc:) Quote
Iljova Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Lolalolalinko dobranoc i cudownych snów :-) Maxiu wyśpij się dobrze :-) Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 hellloooooo Cioteczki i Maxio ciasteczko:multi::multi: dzis troszke zalatwiania a pozniej znow bedziemy wysylac pw,pewnie mnie juz dosc maja tu na dogo,ale co mi tam:diabloti: Quote
Iljova Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Niewiem kto Cię może mieć dość ale napewno nie psiaki i ja :-) Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Iljova']Niewiem kto Cię może mieć dość ale napewno nie psiaki i ja :-)[/QUOTE] to bardzo budujace,dziekuje;);) ja to juz sama siebie mam dosc :stupid::roflt: Quote
Livka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Witajcie kochani - ludzie i psiaki :lol: Kiedy można się spodziewać pw od naszego skarbnika - chciałabym wpłacić kasiorkę :cool3: Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Livka']Witajcie kochani - ludzie i psiaki :lol: Kiedy można się spodziewać pw od naszego skarbnika - chciałabym wpłacić kasiorkę :cool3:[/QUOTE] na pewno bedzie dzis:)czekamy na Cioteczke az wroci z pracy i bede rozsylac:) Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 piszemy i piszemy,slemy i slemy.......wszedzie i kazdemu;) Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Maskiu trzymaj się!! Pozdrawiam !!!!! Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No ja nie wiem czy jest sie z czego cieszyc......:( Z pieniedzmi to mam do czynienie tyle co mam w portfelu......:( ja technolog zywienia jestem..... Mam nadzieje, ze bedziecie mi pomagac i pouczac. Prosze....... Z tego co wiem to deklaracje stale to Livka i Danavas po 10zl. Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory..... Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Aimez_moi']No ja nie wiem czy jest sie z czego cieszyc......:( Z pieniedzmi to mam do czynienie tyle co mam w portfelu......:( ja technolog zywienia jestem..... Mam nadzieje, ze bedziecie mi pomagac i pouczac. Prosze....... Z tego co wiem to deklaracje stale to Livka i Danavas po 10zl. Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory.....[/QUOTE] Jest jest:) Ciocia zerknij strone wczesniej,Maxio Ci wczoraj pieknie podzeiekowal:) Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mhy.....:) ja to widzialam.....:):) Dlatego nie wiem czy dam rade....... Pw do Livki juz wyslane a Danavas namiary na konto juz ma.....:) Deklaruje na Maxa 20zl miesiecznie........ Quote
ania > Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 jestem na zaproszenie. zapisuje sobie temat i poczytam wieczorem. buziaki dla Maxa :) Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Maksiu jeszcze raz zaglądam i pozdrawiam i proszę cioteczki o wsparcie dla innych psiaków podpisując petycję!!! [url]http://www.petycje.pl/8123[/url] Quote
Lu_Gosiak Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 [quote name='Aimez_moi']..... Bardzo prosze Lu_Gosiak o poproszenie moda o wyznaczenie jakiegos postu dla mnie na rozliczenia..... wszystko jedno ktory.....[/QUOTE] sie robi szefowo:cool3::cool3: [quote name='Aimez_moi']... Deklaruje na Maxa 20zl miesiecznie........[/QUOTE] wow:crazyeye: baardzo dzuiekujemy:multi::multi::multi: czyli Maksio ma juz 40zl stałych:multi: Quote
Abrakadabra Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Lu_Gosiak, Lolalola wreszcie dotarłam do współlokatora Diary! Tylko nie wiem jak mogę pomóc ... finansowo nie podołam... Niemniej jednak cieszę, że "nasze" psiaki trafiły pod ten sam adres :) Quote
Lolalola Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [B][I][U][COLOR=purple]ABRAKADABRA:loveu: AGULA99:loveu: ANIA>:loveu: [/COLOR][/U][/I][/B][COLOR=purple]STRASZIE MOCNO DZIEKUJE ZA ODWIEDZINKI:)KAZDA POMOC WAZNA,ROZSYLANIE,PODRZUCANIE,OGLOSZONKA,FANTY BAZARKOWE I PO PROSTU OBECNOSC SA TU BARDZO POTRZEBNE!!! Max zobacz ile masz nowych,super cioteczek:) AIMEZ MOI-LIST MILOSNY ZARAZ DOCIEBIE NAPISZE,NIE DOSC,ZE SKARBNIKUJESZ TO JESZCZE DALAS STALA;)STRASZNIE CI DZIEKUJE:buzi: [/COLOR] Quote
Iljova Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Maxiu czy Ty wiesz jakie wiekie szczęście masz ??? Zapytacie dlaczego ... bo Lolalolalinkę masz... Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']to bardzo duza pomoc ...obecnie finanse wygladaja tak, ze Max ma do zaplacenia hotelik + 175,50zl leczenie + kastracja....[/QUOTE] Ciocia jak tylko rozlicze do końca trwające i zakończone bazarki to zrobię bazarek dla chłopaka ....przesyłam Maxiowi buziaka w mokry nochal :* Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Iljova']Ooo...:crazyeye: kogo Lolalola Lolalolanka ściagnęła do Maxia Maxiulinka :loveu: cieszę się Martika że tu jesteś :loveu::lol:[/QUOTE] Jestem ciocia jestem i jak się okazało to z powrotem ;) byłam na początku zapisałam Maxia i potem mi chłopak zniknął:roll: Teraz będę pilnowała jak oka w głowie i już go nie zgubię ;) Quote
Recommended Posts