Lu_Gosiak Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Neris mogłabyś napisać jakiś tekst do ogłoszeń dla Maksa?? - znasz Go najlepiej z NAs:cool3::modla: ile u Was kastracja? Quote
bela51 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Neris, nie narazisz sie na zadne bicie ! Znasz Maxa najlepiej i wiesz jaki dom jest mu potrzebny. Oby tylko taki sie znalazł ! Quote
Lolalola Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 witaj Max,w koncu dzis mam dogo..............za to czasu dalej niet:(jestem psinko duchowo caly czas i pojawie sie jak tylko glupawka zyciowa mi sie skonczy......Neris masz racje,moze to i faktycznie nie byl domek dla Maxia.........cioteczki czy bedzie ktos skarbnikowal please????? super banerek,juz wklejam.......:) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Zagladam do Maxa.......fajny chlopaczek....... oprocz domku....:( jak mozna Slodziakowi pomoc? Quote
Lolalola Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do Maxa.......fajny chlopaczek....... oprocz domku....:( jak mozna Slodziakowi pomoc?[/QUOTE] o jest nasz Aimez kochana!!!!!!!!!!!:) pomoc w kazdy sposob mozna,oglaszac,podrzucac,reklmowac gdzie sie da,wedle mozliwosci podrzucic fanty na bazarrooo,wszystko sie przyda:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 TEKST POTRZEBNY DO OGLOSZEN!!! I SKARBNIK!! pliiisss ciotki ja umysł ścisły - nie umiem pisać łzawych teksów - Kto napisze Maksowi tekst??? Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tekst wazna sprawa........ a alegro ma? bazarek jak ktos bedzie robil to moge kilka cosikow podrzucic...... a jeszcze You tube ze zdjec...... Quote
Lolalola Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']TEKST POTRZEBNY DO OGLOSZEN!!! I SKARBNIK!! pliiisss ciotki ja umysł ścisły - nie umiem pisać łzawych teksów - Kto napisze Maksowi tekst???[/QUOTE] nie znam Maxa....nie wydaje mi sie zebym potrafila cos sklecic ,no bo jak?...................Lu Gosiak to napisz moze nielzawy,wyslij mnie na pw,a ja juz tam polamentuje tak zeby bylo lzawo,ja sama od siebie nie wiem zupelnie co napisac,zupelnie nie znam psiny:( Aimez ,jesli mialabys cos na bazarrooo to moze zrobmy tak jak zawsze co?;)wiesz co:)a ja bede na Swieta w pl i pozebram o rzeczy dla Maxia bo ciocia Bela powiedziala,ze moglaby zrobic bazarek!!!!!.....ja w pl nie bede miec neta niestety:( Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 dlatego właśnie licze na Neris bo Ona obecnie zna Maksa najlepiej z Nas...Nerisku napiszesz jakis tekst??? bo ogloszenia czekaja... Quote
Lolalola Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Czesc Niuniek!!!!ciocia idzie do szkoly ....i zastanawia sie kiedy dokladnie trafiles na wczasy do cioteczki Neris bo chyba zbliza sie czas oplat......nie mam czasu wertowac watku bo niestety wyglada na to,ze z czasem bedzie beee i w tym tygodniu..........:( Quote
Neris Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziewczyny bardzo przepraszam, ale byłam półtorej doby bez prądu! Co za masakra, mieszkam sama i nie mam małych dzieci więc moja zerwana linia była na końcu kolejki napraw. Zaraz coś napiszę tylko skupię myśli. Quote
Lu_Gosiak Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 super:):) wielkie dzieki Neris!! Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A moze ktos organizuje bazarek dla chlopaczka?......moglabym wyslac kilka rzeczy...... Quote
Neris Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Może takie coś? Maks to około 6-letni, średniej wielkości pies o urzekających, sarnich oczach. Lubi towarzystwo człowieka, jest dość aktywny, uwielbia spacery. Jest grzeczny, posłuszny, zgadza się bez problemu z innymi psami. Umie chodzić na smyczy, zna podstawowe komendy. Doskonale nadaje się do domu z ogrodem, nie próbuje forsować ogrodzeń. Z racji swojego cudownego, misiowatego charakteru NIE nadaje się do pilnowania posesji. Quote
Lolalola Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Neris']Może takie coś? Maks to około 6-letni, średniej wielkości pies o urzekających, sarnich oczach. Lubi towarzystwo człowieka, jest dość aktywny, uwielbia spacery. Jest grzeczny, posłuszny, zgadza się bez problemu z innymi psami. Umie chodzić na smyczy, zna podstawowe komendy. Doskonale nadaje się do domu z ogrodem, nie próbuje forsować ogrodzeń. Z racji swojego cudownego, misiowatego charakteru NIE nadaje się do pilnowania posesji.[/QUOTE] bardzo fajnie napisane,a moze dodamy jeszcze pare zdan na temat jaka to tragedia spotkala Max(bezdomny,wyglodzony itd)i mozna wstawiac do ogloszen????? [COLOR=red]CIOCIA BELA51,CZY OFERTA ZROBIENIA BAZARKU JEST AKTUALNA BO CIOCIA AIMEZ MA JAKIES FANTY:)??????[/COLOR] Quote
Mysza2 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 cioteczki nie pogonicie jak zaproszę na bazarek? [url]http://www.dogomania.pl/threads/218492-Troch%C4%99-but%C3%B3w-i-ciuszk%C3%B3w-dla-dzier%C5%BConiowskich-maluszk%C3%B3w-07.12.2011-godz-22-00[/url] Quote
Lu_Gosiak Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Lolalola']bardzo fajnie napisane,a moze dodamy jeszcze pare zdan na temat jaka to tragedia spotkala Max(bezdomny,wyglodzony itd)i mozna wstawiac do ogloszen????? [[/QUOTE] noo dokladnie tez o tym myslalam, zeby do tekstu Neris dodac taka otoczke...Lolalola dopiszesz cos?? wtedy moge juz calosc wysylac do ogloszen Quote
Aimez_moi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Zagladam do chlopaczka........mam kilka rzeczy i moglabym je juz wyslac...... Quote
Lolalola Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']noo dokladnie tez o tym myslalam, zeby do tekstu Neris dodac taka otoczke...Lolalola dopiszesz cos?? wtedy moge juz calosc wysylac do ogloszen[/QUOTE] napisze,podesle za 2-3 godzinki,musze cos zjesc a najpierw isc do sklepu bo zaraz zjem klawiature...... Quote
Lolalola Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 wyslalam Lu Gosiak:)teraz zjem klawiature..... Quote
Lolalola Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Lu Gosiak,a prosze sobie oczyscic skrzyneczke,oki?:) aaaaaa czy watek zostanie przepisany zebysmy mogly zmienic tytul i w ogole wszystko??;) Quote
Neris Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Było mówić, że chcecie otoczkę. Posmęcić też umiem:eviltong: Ja też zapraszam na bazarki na moje psy, które sobie po krzakach znalazłam... Spiżarnia mojej mamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218462-Pyszno%C5%9Bci-z-domowej-spi%C5%BCarni-na-Mieeetka-i-Pokera-do-6-grudnia-24.00?p=18110228#post18110228[/url] Kartki ręcznie nocami robione... [url]http://www.dogomania.pl/threads/218495-Czaderskie-PI%C4%98KNE-kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-moje-tymczasy.-Do-4.XII-g.24.00?p=18090117#post18090117[/url] Quote
Recommended Posts