Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

witaj Max,w koncu dzis mam dogo..............za to czasu dalej niet:(jestem psinko duchowo caly czas i pojawie sie jak tylko glupawka zyciowa mi sie skonczy......Neris masz racje,moze to i faktycznie nie byl domek dla Maxia.........cioteczki czy bedzie ktos skarbnikowal please?????
super banerek,juz wklejam.......:)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zagladam do Maxa.......fajny chlopaczek.......
oprocz domku....:( jak mozna Slodziakowi pomoc?[/QUOTE]
o jest nasz Aimez kochana!!!!!!!!!!!:)
pomoc w kazdy sposob mozna,oglaszac,podrzucac,reklmowac gdzie sie da,wedle mozliwosci podrzucic fanty na bazarrooo,wszystko sie przyda:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']TEKST POTRZEBNY DO OGLOSZEN!!! I SKARBNIK!! pliiisss ciotki ja umysł ścisły - nie umiem pisać łzawych teksów - Kto napisze Maksowi tekst???[/QUOTE]
nie znam Maxa....nie wydaje mi sie zebym potrafila cos sklecic ,no bo jak?...................Lu Gosiak to napisz moze nielzawy,wyslij mnie na pw,a ja juz tam polamentuje tak zeby bylo lzawo,ja sama od siebie nie wiem zupelnie co napisac,zupelnie nie znam psiny:(
Aimez ,jesli mialabys cos na bazarrooo to moze zrobmy tak jak zawsze co?;)wiesz co:)a ja bede na Swieta w pl i pozebram o rzeczy dla Maxia bo ciocia Bela powiedziala,ze moglaby zrobic bazarek!!!!!.....ja w pl nie bede miec neta niestety:(

Posted

Czesc Niuniek!!!!ciocia idzie do szkoly ....i zastanawia sie kiedy dokladnie trafiles na wczasy do cioteczki Neris bo chyba zbliza sie czas oplat......nie mam czasu wertowac watku bo niestety wyglada na to,ze z czasem bedzie beee i w tym tygodniu..........:(

Posted

Dziewczyny bardzo przepraszam, ale byłam półtorej doby bez prądu! Co za masakra, mieszkam sama i nie mam małych dzieci więc moja zerwana linia była na końcu kolejki napraw.

Zaraz coś napiszę tylko skupię myśli.

Posted

Może takie coś?

Maks to około 6-letni, średniej wielkości pies o urzekających, sarnich oczach.
Lubi towarzystwo człowieka, jest dość aktywny, uwielbia spacery.
Jest grzeczny, posłuszny, zgadza się bez problemu z innymi psami.
Umie chodzić na smyczy, zna podstawowe komendy.
Doskonale nadaje się do domu z ogrodem, nie próbuje forsować ogrodzeń.
Z racji swojego cudownego, misiowatego charakteru NIE nadaje się do pilnowania posesji.

Posted

[quote name='Neris']Może takie coś?

Maks to około 6-letni, średniej wielkości pies o urzekających, sarnich oczach.
Lubi towarzystwo człowieka, jest dość aktywny, uwielbia spacery.
Jest grzeczny, posłuszny, zgadza się bez problemu z innymi psami.
Umie chodzić na smyczy, zna podstawowe komendy.
Doskonale nadaje się do domu z ogrodem, nie próbuje forsować ogrodzeń.
Z racji swojego cudownego, misiowatego charakteru NIE nadaje się do pilnowania posesji.[/QUOTE]
bardzo fajnie napisane,a moze dodamy jeszcze pare zdan na temat jaka to tragedia spotkala Max(bezdomny,wyglodzony itd)i mozna wstawiac do ogloszen?????

[COLOR=red]CIOCIA BELA51,CZY OFERTA ZROBIENIA BAZARKU JEST AKTUALNA BO CIOCIA AIMEZ MA JAKIES FANTY:)??????[/COLOR]

Posted

cioteczki nie pogonicie jak zaproszę na bazarek?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218492-Troch%C4%99-but%C3%B3w-i-ciuszk%C3%B3w-dla-dzier%C5%BConiowskich-maluszk%C3%B3w-07.12.2011-godz-22-00[/url]

Posted

[quote name='Lolalola']bardzo fajnie napisane,a moze dodamy jeszcze pare zdan na temat jaka to tragedia spotkala Max(bezdomny,wyglodzony itd)i mozna wstawiac do ogloszen?????

[[/QUOTE]

noo dokladnie tez o tym myslalam, zeby do tekstu Neris dodac taka otoczke...Lolalola dopiszesz cos?? wtedy moge juz calosc wysylac do ogloszen

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noo dokladnie tez o tym myslalam, zeby do tekstu Neris dodac taka otoczke...Lolalola dopiszesz cos?? wtedy moge juz calosc wysylac do ogloszen[/QUOTE]
napisze,podesle za 2-3 godzinki,musze cos zjesc a najpierw isc do sklepu bo zaraz zjem klawiature......

Posted

Było mówić, że chcecie otoczkę. Posmęcić też umiem:eviltong:

Ja też zapraszam na bazarki na moje psy, które sobie po krzakach znalazłam...

Spiżarnia mojej mamy:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218462-Pyszno%C5%9Bci-z-domowej-spi%C5%BCarni-na-Mieeetka-i-Pokera-do-6-grudnia-24.00?p=18110228#post18110228[/url]

Kartki ręcznie nocami robione...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218495-Czaderskie-PI%C4%98KNE-kartki-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-moje-tymczasy.-Do-4.XII-g.24.00?p=18090117#post18090117[/url]