Lolalola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']ciotka podaj adres...Komu jak Komu ale Tobie za uratowanie Maksa całe stado krów sie nalezy;):evil_lol:[/QUOTE] ja adres z checia podam,ale zastanawiam sie jak mi upchaja to stado krow w skrzynce???:haha::haha::D:roflt: Quote
zioberek87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 krówki i krówki łasuchy jedne:) a Maksio dostał też??:) mój piesio kochał:) miałam około 3 minut spokoju bo sobię gębe sklejał:) Quote
nescca Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Lolalola']a ja,a ja?????krowa dla lolki tez by sie zdala;)[/QUOTE] Lolka...dawaj adres. Krowy do Ciebie pojadą. A co tam.... za Maxa nawet z łąką Ci je wyślę!!! Quote
Lolalola Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 hahahhaa :)oczekuje krowy wobec tego;) Quote
Lolalola Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 adres ma ciocia Lu_Gosiak bo ciocia Nesca ma zapchana skrzynke .........krowami chyba...........:evil_lol:;) Quote
Neris Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzisiaj Maksio przeprowadził "akcję". Grabiłam liście, drzwi do domu otwarte na oścież, część psów mi dzielnie pomagała a Maksio jakoś nie :cool3: Weszłam do domu, a tam w kuchni dzielny Maks szamie płatki kukurydziane, które sobie sam zdjął z półki. Część psów pomaga Maksiowi, inna część niż ta która pomagała ruszać grabiami :evil_lol: Quote
Lolalola Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Neris']Dzisiaj Maksio przeprowadził "akcję". Grabiłam liście, drzwi do domu otwarte na oścież, część psów mi dzielnie pomagała a Maksio jakoś nie :cool3: Weszłam do domu, a tam w kuchni dzielny Maks szamie płatki kukurydziane, które sobie sam zdjął z półki. Część psów pomaga Maksiowi, inna część niż ta która pomagała ruszać grabiami :evil_lol:[/QUOTE] tzn radzi sobie:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
bela51 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Na wizyte dla Maxa jade jutro. Zaniepokoił mnie wpis sentir. Czy Max jest głuchy ??? A te problemy skorne, to cos powaznego ? Chciałabym jak najwiecej o nim wiedziec, jesli ma ich przekonac do tej adopcji. Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Belu wieczorem wszystko ci napisze o Maksie i podesle wybrane najładniejsze zdjecia Quote
Neris Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Maks na pewno nie jest głuchy, jednak nie jest zbyt skupiony na człowieku, o ile człowiek nie posiada w dłoni czegoś pysznego. Dlatego poza ogrodzeniem nie odważam się go spuszczać z linki treningowej. Dzisiaj pół dnia spędziłam w ogrodzie, psy mi towarzyszyły, bawiły się patykami, a Maks chodził sobie własnymi ścieżkami. [IMG]http://images38.fotosik.pl/1183/c8877b715102e09amed.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/1184/b45e998a786e4437med.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/1193/cc3ab1bb88f22ac6med.jpg[/IMG] Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Neris a jak z JEgo sierścią?? dalej taka fatalna ? bo na moje oko to On zadnych problemów ze skóra nie ma, raczej po prostu wynika to z ogólnego zaniedbania ...jak Ty to widzisz?? Quote
Neris Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Widzę to lepiej :) On naprawdę nieprzyjemnie pachniał, a przecież wcześniej był "prany", był to więc zapach produkowany na bieżąco. Teraz sierść wydaje mi się lepsza. Quote
Lolalola Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Max ma bardzo ladnie umaszczony pyszczek i w ogole wydaje mi sie jakis zabawny......Bela51 trzymam kciuki za wizyte,moze szczescie usmiechnie sie do chlopaka..... Quote
danavas Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 mój Fox w nowym domu...cudnym domu...:) tak jak obiecałam...daję 10 zł stałej na Maxa....a od stycznia podniosę do 20zł bo mi się zwolni jedna deklaracja:) Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 aaa właśnie tak apropo Neris ile u Was kastracja? Quote
Lu_Gosiak Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='danavas']mój Fox w nowym domu...cudnym domu...:) tak jak obiecałam...daję 10 zł stałej na Maxa....a od stycznia podniosę do 20zł bo mi się zwolni jedna deklaracja:)[/QUOTE] super - wielkie dzieki:):) i zajrzyjcie prosze - moze i im uda sie pomoc- niestety maja tydzien czasu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215994-8-szczeniaków-urodzonych-na-ziemi-w-oponie-i-ich-mama-pilnie-szukaja-domków[/URL]-! Quote
Lolalola Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 czesc Max!!!qurcze dzis wazny dzien,ciekawe co powie na ciocia bela51..............3mam kciuki!! Quote
Lu_Gosiak Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 :bigcool::bigcool::bigcool: ja juz wiem...ale poczekam na wypowiedz Beli Quote
bela51 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Tak, juz po wizycie i Maxiu moze pakowac walizki i jechac do nowego domu.:lol: Na pewno bedzie mial tam dobrze. Państwo starsi, ale bardzo ciepli i kochający psy. W Maxiu zakochali sie od pierwszego wejrzenia. Nie chcieli nawet ogladac innych potencjalnych kandydatow. Zawiedzeni, ze jest tak daleko i trzeba bedzie czekac kilka , a moze kilkanasice dni na jego przyjazd.:lol: Ładny dom z ogrodem, ale Max oczywiscie bedzie mieszkal w domu, zadne budy nie wchodze w rachube. To co, Max? Jedziesz spowrotem na Śląsk !!! Quote
Recommended Posts