Lolalola Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 witaj Max w niedziele!!!!!jak pierwszy weekendzik u Cioci Neris??;) Quote
Neris Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Bardzo dobrze się wesołek miewa. Jest aktywny, zabawny, nie bije się z jamnikami, nie oszczekuje innych psów. Za jedzenie odda wszystko... Nie wiem, kiedy był odpchlany i kropiony na kleszcze, bo nie ma książeczki zdrowia, ale nasz pan doktor zaleca całoroczną ochronę, może ktoś ma zapasową fiolkę np fiprexu? Quote
Marycha35 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Buziale dla Maxia:) Dobrze, że bryka wesoło. Quote
Lu_Gosiak Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='Neris']Bardzo dobrze się wesołek miewa. Jest aktywny, zabawny, nie bije się z jamnikami, nie oszczekuje innych psów. Za jedzenie odda wszystko... Nie wiem, kiedy był odpchlany i kropiony na kleszcze, bo nie ma książeczki zdrowia, ale nasz pan doktor zaleca całoroczną ochronę, może ktoś ma zapasową fiolkę np fiprexu?[/QUOTE] był zakrapiany na poczatku jak trafił do Ewy - czyli cos koło miesiacac temu fajnie, ze jest wesołek:) nie ma ksiazeczki? a szczepienia dostałas?? Quote
Neris Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Dostałam świadectwo szczepienia przeciwko wściekliźnie. Założę mu książeczkę jak będę w lecznicy, wolę sobie wpisywać daty fiprexowania itp. Quote
Lolalola Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 czesc Max,co slychac ????pewnie ci tam superasno w hoteliku:) Quote
zioberek87 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 za jedzenie zrobi wszystko:) hi hi mały smakosz:) Quote
Lolalola Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 i nikt Cie dzis nie odwiedzil maly Maxiu,ehhhhhhhhhhhhh..... Quote
Agula99 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja odwiedzam, na koniec dnia, ale odwiedzam!! Maksiu całuski i mizianka!! Quote
Neris Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Nastał mini-kryzys antykojcowy:) Maksio wchodzi do kojca grzecznie, ale zaraz potem przypomina mu się, że to wielka krzywda i przez kilka minut szczeka. Dzisiaj też oszczekał zza płotu pana na quadzie, który codziennie jeździ nad rzeką wzniecając niesamowity kurz i robiąc dużo hałasu. Quote
zioberek87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ha ha ha no pewnie a co mu bedzie hałasował i zanieczyszczał powietrze:) Quote
Lolalola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Neris']Nastał mini-kryzys antykojcowy:) Maksio wchodzi do kojca grzecznie, ale zaraz potem przypomina mu się, że to wielka krzywda i przez kilka minut szczeka. Dzisiaj też oszczekał zza płotu pana na quadzie, który codziennie jeździ nad rzeką wzniecając niesamowity kurz i robiąc dużo hałasu.[/QUOTE] i bardzo dobrze,niech sobie u siebie gnojownik robi ten chlop i Maxa nie denerwuje,skoro Max jest na wczasach i cisza wskazana;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 oo Maksiu sie rozkreca..dobrze, dobrze, niech korzysta z zycia:):) Neris czy On sie załatwia w kojcu? I jak On do innych psow? Quote
Neris Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Do innych psów jak na razie idealnie, ale przez pierwsze 2 tygodnie to nie jest do końca miarodajne, zobaczymy jak będzie jak się poczuje "na swoim". Na razie załatwia się w kojcu, ale pracujemy nad czystością. Po wyjściu z kojca robi spore siku, więc początki już mamy. Spróbuję mu złapać siuśki do badania, bo wydaje mi się że intensywnie je czuć. Koszt badania to tylko około 8zł. Quote
danavas Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 no i moja mama nie wytrzymała i zjadła krówkę komandosa..... nie oparła się pokusie ..hehehehe sorki Max że tak rzadko Cie odwiedzam...ale niedługo się poprawie....obiecuje.... Quote
Lolalola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='danavas']no i moja mama nie wytrzymała i zjadła krówkę komandosa..... Nie oparła się pokusie ..hehehehe sorki max że tak rzadko cie odwiedzam...ale niedługo się poprawie....obiecuje....[/quote] trzymamy za slowo;) Quote
Neris Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A co to ta krówka komandosa i dlaczego ja jej nie mam? Quote
nescca Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Będziesz miała. To krówka od mojego Pici.... komandosa. A ma se takie swoje stadko krówek i rozdaje. Widzimy się w grudniu..... dostaniesz krowę. Quote
Lolalola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='nescca']Będziesz miała. To krówka od mojego Pici.... komandosa. A ma se takie swoje stadko krówek i rozdaje. Widzimy się w grudniu..... dostaniesz krowę.[/QUOTE] a ja,a ja?????krowa dla lolki tez by sie zdala;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Lolalola']a ja,a ja?????krowa dla lolki tez by sie zdala;)[/QUOTE] ciotka podaj adres...Komu jak Komu ale Tobie za uratowanie Maksa całe stado krów sie nalezy;):evil_lol: Quote
Recommended Posts