Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

Bardzo dobrze się wesołek miewa.
Jest aktywny, zabawny, nie bije się z jamnikami, nie oszczekuje innych psów.
Za jedzenie odda wszystko...

Nie wiem, kiedy był odpchlany i kropiony na kleszcze, bo nie ma książeczki zdrowia, ale nasz pan doktor zaleca całoroczną ochronę, może ktoś ma zapasową fiolkę np fiprexu?

Posted

[quote name='Neris']Bardzo dobrze się wesołek miewa.
Jest aktywny, zabawny, nie bije się z jamnikami, nie oszczekuje innych psów.
Za jedzenie odda wszystko...

Nie wiem, kiedy był odpchlany i kropiony na kleszcze, bo nie ma książeczki zdrowia, ale nasz pan doktor zaleca całoroczną ochronę, może ktoś ma zapasową fiolkę np fiprexu?[/QUOTE]
był zakrapiany na poczatku jak trafił do Ewy - czyli cos koło miesiacac temu
fajnie, ze jest wesołek:)
nie ma ksiazeczki? a szczepienia dostałas??

Posted

Nastał mini-kryzys antykojcowy:)

Maksio wchodzi do kojca grzecznie, ale zaraz potem przypomina mu się, że to wielka krzywda i przez kilka minut szczeka.

Dzisiaj też oszczekał zza płotu pana na quadzie, który codziennie jeździ nad rzeką wzniecając niesamowity kurz i robiąc dużo hałasu.

Posted

[quote name='Neris']Nastał mini-kryzys antykojcowy:)

Maksio wchodzi do kojca grzecznie, ale zaraz potem przypomina mu się, że to wielka krzywda i przez kilka minut szczeka.

Dzisiaj też oszczekał zza płotu pana na quadzie, który codziennie jeździ nad rzeką wzniecając niesamowity kurz i robiąc dużo hałasu.[/QUOTE]
i bardzo dobrze,niech sobie u siebie gnojownik robi ten chlop i Maxa nie denerwuje,skoro Max jest na wczasach i cisza wskazana;)

Posted

Do innych psów jak na razie idealnie, ale przez pierwsze 2 tygodnie to nie jest do końca miarodajne, zobaczymy jak będzie jak się poczuje "na swoim".

Na razie załatwia się w kojcu, ale pracujemy nad czystością. Po wyjściu z kojca robi spore siku, więc początki już mamy.
Spróbuję mu złapać siuśki do badania, bo wydaje mi się że intensywnie je czuć. Koszt badania to tylko około 8zł.

Posted

no i moja mama nie wytrzymała i zjadła krówkę komandosa..... nie oparła się pokusie ..hehehehe

sorki Max że tak rzadko Cie odwiedzam...ale niedługo się poprawie....obiecuje....

Posted

[quote name='danavas']no i moja mama nie wytrzymała i zjadła krówkę komandosa..... Nie oparła się pokusie ..hehehehe

sorki max że tak rzadko cie odwiedzam...ale niedługo się poprawie....obiecuje....[/quote]
trzymamy za slowo;)

Posted

[quote name='nescca']Będziesz miała. To krówka od mojego Pici.... komandosa. A ma se takie swoje stadko krówek i rozdaje. Widzimy się w grudniu..... dostaniesz krowę.[/QUOTE]
a ja,a ja?????krowa dla lolki tez by sie zdala;)

Posted

[quote name='Lolalola']a ja,a ja?????krowa dla lolki tez by sie zdala;)[/QUOTE]
ciotka podaj adres...Komu jak Komu ale Tobie za uratowanie Maksa całe stado krów sie nalezy;):evil_lol: