Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Wplata na konto Maxa...... 07.03.2013.....Sentir......30zl. Bardzo...bardzo dziekuje w imieniu Maxa....:) Stan konta na dzien 07.03.2013..........70zl. Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ja chyba w kwietniu mam do zaplacenia za Maksia??? juz sie gubie cholera.....:shake:[/QUOTE] Dokladnie......:) ale dopiero sie marzec zaczal...... Quote
Lolalola Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 cioteczki przekochane bardzo Wam dziekuje,ze tak super pilnujecie spraw Paczusia!!!!!!!!!!!! jestescie niezawodne i bardzo,bardzo jestem wdzieczna ,ze jestescie u Maksinki:calus::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose: Quote
piescofajnyjest Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 pilnujemy, ale kasy i tak brak...;) ech..... Quote
Lolalola Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 kasa,kasa.....................zmora nasza.beeeeeeeeeeeeeeeee:placz:......ale cos tam z bazarku sie znajdzie:p Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Lolalola']kasa,kasa.....................zmora nasza.beeeeeeeeeeeeeeeee:placz:......ale cos tam z bazarku sie znajdzie:p[/QUOTE] Aguś cały czas myślę o tym psim nieszczęściu z torów...musimy coś zrobić bo tak dłużej być nie może :( Quote
Lolalola Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Aguś cały czas myślę o tym psim nieszczęściu z torów...musimy coś zrobić bo tak dłużej być nie może :([/QUOTE] niestety.....pomoc chyba musi nadejsc z niebios.............w schronie nasluchalam sie takich glupot,ze moglabym chyba tylko pierdnac w sluchawke...........sama nic nie zdzialam,kraze tam jak debil,jednak sama ruchu nie wstrzymam na tak ruchliwej drodze,pies sie blaka ROK I WSZYSCY MAJA TO W DUPIE:placz: Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Lolalola']niestety.....pomoc chyba musi nadejsc z niebios.............w schronie nasluchalam sie takich glupot,ze moglabym chyba tylko pierdnac w sluchawke...........sama nic nie zdzialam,kraze tam jak debil,jednak sama ruchu nie wstrzymam na tak ruchliwej drodze,pies sie blaka ROK I WSZYSCY MAJA TO W DUPIE:placz:[/QUOTE] nikt mi nie wmówi że hycel nie potrafi schwytać psa przez rok :angryy: chęci i ochoty brak nic więcej !!!!! Quote
Lolalola Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ja w ogole uwazam,ze nikt nawet nie probowal go zlapac:mad:..........................i tak juz zostanie Quote
Martika&Aischa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Lolalola']ja w ogole uwazam,ze nikt nawet nie probowal go zlapac:mad:..........................i tak juz zostanie[/QUOTE] Agula cyknij biedakowi zdjęcie jak go tylko zobaczysz ........ Quote
Martika&Aischa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Maksiula pokazuj się psiaku !!!! Najwyższa pora do domu !!!!!! Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Wplata na konto Maxa..... 12.03.2013.....Livka....10zl. Dziekujemy w imieniu Maxa....:):) Quote
Martika&Aischa Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='piescofajnyjest']zagladam do przystojniaka:)[/QUOTE] i ja ;) i ja ;) i ja ;) Quote
Neris Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Maksiowaty ładniutki jak zawsze, ale szczupły! I teraz to ja uważam, że trzeba go podtuczyć bo wygląda dziwnie, klata atletyczna i cienka talia. Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 [quote name='Neris']Maksiowaty ładniutki jak zawsze, ale szczupły! I teraz to ja uważam, że trzeba go podtuczyć bo wygląda dziwnie, klata atletyczna i cienka talia.[/QUOTE] kochanego ciałka nigdy nie za dużo ...tak mawiają przynajmniej ;) Quote
Lolalola Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Maksinka kochana dzis wplacilam pieniazki dla Ciebie do cioci Neris:).......skonczyl sie rowniez bazarek dla Ciebie wiec cos tam nam wpadnie...;) Quote
piescofajnyjest Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 dogo mi nie dzialalo dzisiaj:( czesc Maksiu:) Quote
Neris Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Lolka napisz ile z tego jest dla Maksia. Wydaje mi się, że w tym trybie płatności Maksio zadłuża się bardzo poważnie. Nie wiem jak to policzyć, nie ogarniam tego. Trzeba już kupić mu KILTIX, zaczynają się kleszcze... Quote
mdk8 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 przydałby się jeden post z zawsze aktualną sytuacją Maksia. Wspomogę grosikiem po 27 Quote
Aimez_moi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Pisalam juz na ten temat wiele razy....kilka razy pisalam do moda....:( Post ktory dostalam na rozliczenia urywa sie nagle i nic juz nie mozna dopisac..... nie mam pojecia dlaczego. Wszystkie przychody na konto Maxa i rozchody do Neris mam zapisane w zeszycie i nie ma problemu abym to wszystko WAM udostepnila tylko jak? Moge napisac w jakim kolwiek poscie wplaty i wyplaty od poczatku tego roku...moze byc? Quote
Recommended Posts