Jump to content
Dogomania

Max nie ma na hotel..co z Nim bedzie..brakuje 180zl mies..pilnie ogloszenia i DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja chyba w kwietniu mam do zaplacenia za Maksia??? juz sie gubie cholera.....:shake:[/QUOTE]

Dokladnie......:) ale dopiero sie marzec zaczal......

Posted

cioteczki przekochane bardzo Wam dziekuje,ze tak super pilnujecie spraw Paczusia!!!!!!!!!!!!
jestescie niezawodne i bardzo,bardzo jestem wdzieczna ,ze jestescie u Maksinki:calus::iloveyou::iloveyou::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Lolalola']kasa,kasa.....................zmora nasza.beeeeeeeeeeeeeeeee:placz:......ale cos tam z bazarku sie znajdzie:p[/QUOTE]
Aguś cały czas myślę o tym psim nieszczęściu z torów...musimy coś zrobić bo tak dłużej być nie może :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Aguś cały czas myślę o tym psim nieszczęściu z torów...musimy coś zrobić bo tak dłużej być nie może :([/QUOTE]

niestety.....pomoc chyba musi nadejsc z niebios.............w schronie nasluchalam sie takich glupot,ze moglabym chyba tylko pierdnac w sluchawke...........sama nic nie zdzialam,kraze tam jak debil,jednak sama ruchu nie wstrzymam na tak ruchliwej drodze,pies sie blaka ROK I WSZYSCY MAJA TO W DUPIE:placz:

Posted

[quote name='Lolalola']niestety.....pomoc chyba musi nadejsc z niebios.............w schronie nasluchalam sie takich glupot,ze moglabym chyba tylko pierdnac w sluchawke...........sama nic nie zdzialam,kraze tam jak debil,jednak sama ruchu nie wstrzymam na tak ruchliwej drodze,pies sie blaka ROK I WSZYSCY MAJA TO W DUPIE:placz:[/QUOTE]

nikt mi nie wmówi że hycel nie potrafi schwytać psa przez rok :angryy: chęci i ochoty brak nic więcej !!!!!

Posted

[quote name='Neris']Maksiowaty ładniutki jak zawsze, ale szczupły!
I teraz to ja uważam, że trzeba go podtuczyć bo wygląda dziwnie, klata atletyczna i cienka talia.[/QUOTE]

kochanego ciałka nigdy nie za dużo ...tak mawiają przynajmniej ;)

Posted

Lolka napisz ile z tego jest dla Maksia.
Wydaje mi się, że w tym trybie płatności Maksio zadłuża się bardzo poważnie. Nie wiem jak to policzyć, nie ogarniam tego.

Trzeba już kupić mu KILTIX, zaczynają się kleszcze...

Posted

Pisalam juz na ten temat wiele razy....kilka razy pisalam do moda....:(
Post ktory dostalam na rozliczenia urywa sie nagle i nic juz nie mozna dopisac..... nie mam pojecia dlaczego.
Wszystkie przychody na konto Maxa i rozchody do Neris mam zapisane w zeszycie i nie ma problemu abym to wszystko WAM udostepnila tylko jak?
Moge napisac w jakim kolwiek poscie wplaty i wyplaty od poczatku tego roku...moze byc?