Jump to content
Dogomania

Mały AMIK - spójrz jaki piękny piesek!!! Gdzie jego dwunożny przyjaciel?????

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Żeby mi się udało go w ogóle zobaczyć to już by było coś. No ale jak wcześniej pisałam przy następnej wizycie w schronisku (w przyszłym tygodniu) postaram się go jakoś z tej budy wyciągnąć. Z reguły jestem bardzo zabiegana w schronisku i na prawdę nie mam czasu ale postaram się dłużej przy nim zatrzymać i może uda się zrobić fotki.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Nie wiem czy się daje głaskać i jak reaguje bo jeden pracownik jest u nas miesiąc a inny 3 lata więc pewnie na każdego inaczej. Ze starszymi pracownikami ma chyba lepszy kontakt i nie chowa się tak od razu. Przetestuję jak będę w schronisku.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Ja mam cyfrówkę ale nie mogę jej zostawić na tydzień lub dwa w schronisku bo używam jej też poza schroniskiem.Dlatego tak jak pisałam postaram się "dorwać" Amika przy następnej wizycie w schronisku.
[/LEFT]

Posted

Truskawko-weź ze sobą przysmak na łapowkę:loveu:spróbowac trzeba-zdjęcie dobre-bo to schron niech widzą jak pies cierpi nie uchachany na trawie-aczkolwiek niezły pomysł by miał portret i całą sylwetkę tak czy siak trzeba go do zdjęc wyjęc Beatka ma rację

Posted

[quote name='oktawia6']Truskawko-weź ze sobą przysmak na łapowkę:loveu:spróbowac trzeba-zdjęcie dobre-bo to schron niech widzą jak pies cierpi nie uchachany na trawie-aczkolwiek niezły pomysł by miał portret i całą sylwetkę tak czy siak trzeba go do zdjęc wyjęc Beatka ma rację[/quote]
Nie ma takiej możliwości. Amik nie jest sam w boksie,wyobrażasz sobie co by było gdybym do boksu z dwoma psami wrzuciła jeden przysmak? A nawet dwa? One i tak by się pobiły o jeden. Takich rzeczy absolutnie nie wolno nam robić.
Wiem,że by się fotki przydały i skoro napisałam,że postaram się je zrobić to tak zamierzam. Będę w schronisku w przyszłym tygodniu i będę wyciągała Amika z budy.

Posted

[quote name='_beatka_']a nie może go z budy wyprowadzić pracownik skoro im ufa?:razz:
oby się udało:cool3:[/quote]
Ja właśnie nie wiem czy i komu ufa na tyle,wiem,że się przed nimi do budy nie chowa ale czy się da wyprowadzić to przetestujemy jak będę w schronisku.