fizia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/3409/fleurs6ge5.gif[/IMG] Quote
madziorna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Poranny spacerek Amiczka na pierwszą stronkę... :painting:[/COLOR][/I][/B] Quote
madziorna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Amiczku... nikt do Ciebie nie zagląda... :-([/COLOR][/I][/B] Quote
betel Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zagląda, zagląda , ale na razie nie ma nic do zaoferowania. Podnoszę:-( Quote
*zaba* Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witaj slicznotku,moze bannerek przyniesie ci szczescie...?? Quote
madziorna Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='*zaba*']Witaj slicznotku,moze bannerek przyniesie ci szczescie...??[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Na razie nie przyniósł... :-([/COLOR][/I][/B] Quote
betel Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 U mnie tez zwolniło się miejsce , więc wstawiłam banerek Amika. A czy on ma Allegro???? Quote
oktawia6 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 czy ten piękny miniaturowy piesek ma allegro czy zamówic? na stonie 20-tej są poprawne namiary-to już sprawdziłam. Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='oktawia6']czy ten piękny miniaturowy piesek ma allegro czy zamówic? na stonie 20-tej są poprawne namiary-to już sprawdziłam.[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Ja wystawiałam kilka ogłoszeń, ale Allegro nie... Powód jest taki, że dostałam kiedyś ostrzeżenie, żeby nie wystawiać ogłoszeń z dopiskiem "nie licytować". To jest sprzeczne z regulaminem.[/COLOR][/I][/B] Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='fizia']Nie, Amik nie ma w tym momencie allegro[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Ja mogę zrobić ze swojego konta, ale nie mogę napisać uwag typu: "Proszę nie licytować", "Wygranie licytacji nie oznacza, że stajesz się jego właścicielem"... Allegro się wkurza, że zrobiło się serwisem ogłoszeniowym. A przecież to serwis aukcyjny...[/COLOR][/I][/B] Quote
truskawa144 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [LEFT]Ja mam zawsze taki tekst w ogłoszeniach: [SIZE=3][COLOR=#3d4d00][B]"Jeśli nie możesz, nie chcesz adoptować psa - nie obserwuj i nie składaj oferty - rozbudzasz niepotrzebne nadzieje. Aukcja ma na celu znalezienie dobrego domu. Zastrzegam sobie prawo zakończenia aukcji przed czasem oraz prawo wyboru nowego opiekuna.[/B][/COLOR][/SIZE] " Słuchajcie,ja uważam,że on powinien trafić najpierw do DT. Przecież on jest DZIKI! Kto adoptuje takiego psa. Ludzie na allegro szukają przeważnie super fajnego psiaka,gdyby chcieli/byli gotowi adoptować trudnego psa to by przecież mogli jechać do najbliższego schroniska. Jeśli już ktoś chce mu wystawić ogłoszenie to niech napisze,że on NIE WYCHODZI z budy i jest psem mało oswojonym itd. [/LEFT] Quote
madziorna Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Pokaż się Amiczku na pierwszej stronce...[/COLOR][/I][/B] Quote
oktawia6 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 to jest mini piesek-dziewię się że tyle tkwi w budzie 2 lata z czego raz go widziano. Wcale nie tylko DT są ludzie którzy mogę i chcą pomóc-a DT to też zwykli ludzie-często mejący po kilka psów w domu. to jak zamówic allegro? bo inaczej szanse są zerowe:roll: Quote
truskawa144 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [LEFT]No taki mini to on nie jest. Trochę większy niż mini. Ciężko zobaczyć psa jak się chowa do budy i nie wychodzi. Przez 1,5 roku jak jestem w schronisku widziałam go raz. JA!! Podkreślam! Tylko że ja tam nie jestem codziennie,teraz to nawet raz na 2 tyg. A do tego on mnie nie zna! Pracownicy go widują codziennie bo się przyzwyczaił do nich. Staram się go złapać (tzn pstryknąć zdjęcie) ale jak tylko wchodzę w boksy to Amika nie ma. Ja już pisałam,ze oczywiście możecie go wystawić,nie mam nic przeciwko. Tylko proszę napisać,ze pies jest trudny,nieśmiały i wymaga ogromniej pracy. Bo niestety potem pretensje są do nas. Nawet jak czasem coś jest na aukcji wyraźnie napisane to ludzie i tak są potem zdziwieni. Już tak było z terierem,było napisane wyraźnie MIX a ludzie myśleli ze jest rasowy! To co prawda inna sytuacja ale podaje jako przykład. Aha proszę podać na aukcji jako kontakt TYLKO nr adopcyjny:518125320. [/LEFT] Quote
oktawia6 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dobrze Truskawka-w takim razie dam ten telefon-poproszę Beatkę. Ludzie są do duupy-wiem o tym ......-Amika stworzyli ludzie to niech teraz go naprawią! Wszak dzięki ludziom jest jaki jest. Quote
_beatka_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [url]http://www.allegro.pl/item352240082__amik_przerazony_i_zastraszony_blaga_o_dom_.html[/url] Amikowe allegro - proszę sprawdźcie czy wszystko jest ok? czy dane kontaktowe się zgadzają? przydałyby się jakieś fotki :razz: Quote
fizia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzięki serdeczne za allegro!!!!:Rose: Wiem, że Truskawa zawsze prosi, żeby podawać tylko numer adopcyjny czyli ten 518125320 Quote
madziorna Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='_beatka_'][url]http://www.allegro.pl/item352240082__amik_przerazony_i_zastraszony_blaga_o_dom_.html[/url] Amikowe allegro - proszę sprawdźcie czy wszystko jest ok? czy dane kontaktowe się zgadzają? przydałyby się jakieś fotki :razz:[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]"TYLKO telefon adopcyjny!!! Dane kierownika wywal,on jest na L4 i nie ma co mu zawracać głowę,do niego dzwoni się w nagłych przypadkach,od adopcji jestem ja." => taką informację napisała mi osoba, która najwięcej wie o Amiku i jest osobą do kontaktu w sprawie jego adopcji... Myślę, że warto to uwzględnić w Allegro Amiczka... :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
oktawia6 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzięki Beaciu jak zawsze:loveu: dziewczęta ten tel.był podany powyżej Beatka ma go zmienic? Beatko coś trzeba skorygowac:oops: Quote
truskawa144 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [LEFT][SIZE=4][B][COLOR=#ff1616][U]W sprawie adopcji prosimy o kontakt[/U] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff1616][B] Schronisko dla Zwierząt "As", Jamrozowizna 1, 42-270 Kłomnice, tel. Tel. (0-34) 3215987, Kierownik schroniska: tech. wet. Dariusz Kaczmarek tel: 668117536 [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][B][COLOR=#ff1616]numer adopcyjny Amika to :518125320 [COLOR=Black][SIZE=2]?? [B] Numer adopcyjny Amika? To jest nr telefonu w sprawie adopcji. Proszę wywalić to wszystko. I napisać tak: Amik przebywa w Schronisku dla Zwierząt AS w Jamrozowiźnie (Gmina Kłomnice,25km od Częstochowy) Kontakt: 518125320 Amik ma w schronisku nr 117 Cytat z aukcji: [/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B]"W zamknięciu i odosobnieniu, gdzie pies jest tylko kolejnym numerem..."[/B][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=#ff1616][COLOR=Black][SIZE=2][B] To źeśmy wyszli na potworów[/B][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]:evil_lol: Amik ma 4,5 roku lub więcej a nie 3 jak podaje aukcja. [/LEFT] Quote
madziorna Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Amiczku... chodź na spacerek... :Dog_run:[/COLOR][/I][/B] Quote
madziorna Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='_beatka_']poprawiłam już allegro, proszę sprawdzić[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"] Moim zdaniem teraz jest super... Dziękujemy... :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
Recommended Posts