Jump to content
Dogomania

Frytka zostaje na zawsze w cudownym domku u Bianki !!!! Frytka za TM.

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']no i co tam u ferajny? Moje śpią...tylko małego czasem słychać.[/quote]
Puniek i Czupurek mieli dzisiaj zdjete szwy . Tak szaleli , że trzeba było wolac sąsiada do trzymania . Jak zobaczył co sie przytrafiło Puńkowi to nas opitolił . choć też nieraz uczestniczył w jego poszukiwaniach :evil_lol:

Frytka je , śpi i dupa jej rośnie :mad:
W poniedzialek jedziemy na wyniki .

Posted

Bianka pewnie już śpi, tak wcześnie wstaje ;) . Też się cieszę , że dołek Bianeczce minął i "wróciła" do nas w dobrym humorze jak dawniej / i z ciętymi tekstami , moimi ulubionymi zresztą:diabloti: /.
To teraz Halu masz trochę roboty , co? Mamki i maluch prześliczne:loveu: !

Posted

Spicie?? My juz w nerwówce, bo się dzisiaj wystawiamy w Krakowie. Amiga w klasie championów ma najmocniejszą konkurencję. A tym bardziej wstyd jak polegniemy, bo wystawiamy się "na oczach" dwóch naszych
'dzieci" w klasie młodzieży. Prosimy o kciuki! Bono w ramach współczucia i dla wsparcia mnie zeżarł już pół mojego sniadania, a drugie pół pożera właśnie wzrokiem. Ale macha łapką na powitanie do śpiącej (jeszcze?) sforki

Posted

[quote name='BIANKA1']AMIGA podziwiam Cię :shake:Mialam 100 lat temu pudliczke z rodowoddem , ale nigdy jej nie wystawiłam :oops: A tak to mam zawsze kundle :roll:[/quote]
No jak to, a Roki? Przecież to rasowiec jak sie patrzy:lol: !

Posted

Ale sie nadziało u Hali:evil_lol: Będzie pupilek, dwie mamki tak sie starają.
Mamki i dziewczynka sliczne:loveu:
A jak Frytencja przywitała dzień?

Posted

no tak..mnie tu na watkach pomawiają... :mad:

Proszę pokazaćFrytencję
A tak poza tym, Bianka..Ty masz doświadczenie w takich sytuacjach. Powinnaś dzuewzyny zabrać do siebie. :evil_lol:

Posted

[quote name='anula1959']No jak to, a Roki? Przecież to rasowiec jak sie patrzy:lol: ![/quote]

Roki nie ma rodowodu więc jest kundlem :evil_lol:

[quote name='Hala']no tak..mnie tu na watkach pomawiają... :mad:

Proszę pokazaćFrytencję
A tak poza tym, Bianka..Ty masz doświadczenie w takich sytuacjach. Powinnaś dzuewzyny zabrać do siebie. :evil_lol:[/quote]

No ........ już lece :diabloti:

Wziełam Rokusia i Kropke na spacer do lasu . Ale upał :shake:
Padli po powrocie . Puniek nie może iść , bo by sobie wydmuszki poobcierał o trawe :roll:

Frytka też nie poszła . Ona po przejściu 50 m . pada na pysk , a ja nie uniosę tego kaszalota :diabloti:

Sama jestem wykończona . Zaraz pójdę na kawkę do sąsiadki . Ona robi taką parząche , że postawi mnie na nogi :loveu:

Wczoraj kupiłam baterie do aparatu , to zrobie zdjęcia tej larwie , jeśli się w kadrze zmieści :cool3:
Można być grubym , ale Fryciasta jest kwadratowa :shake: To już zaczyna być kalectwo , jak nie można chodzić :placz:

Posted

słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-(

Smutno mi...

Posted

[quote name='Hala']słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-(

Smutno mi...[/quote]
Chyba dadzą mu coś na ten brzuszek :shake: . Ale co ......... zjadł coś , czy ciotki myślą że jest chory ?

Posted

[quote name='Hala']słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-(

Smutno mi...[/quote]
To trzymam kciuki za Pikusia

Posted

Witamy . Jak się wczoraj wyspałam w dzień , to niestety tłukłam się do nocy :shake:
Przeczytałam , jakie nieszczęście dotkneło psineczkę Hali , bardzo mi przykro Halu :placz:

Potem dla uspokojenia machnełam sobie podwójną dawkę środka nasennego , żeby się choć trochę uspokoić . Tak koło 5 rano wypoczęty Puniek umył mi bardzo dokładnie połowę twarzy . Obudziłam się gdy poczułam dotyk jego języka w uchu wewnętrznym :roll:
Co ja mam pisać o Frytce ?:shake:

Wszystkie psy wyszły na podwórko , a Frytka ani drgnie :-(
Frytka śpi:sleep2: