Hala Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no i co tam u ferajny? Moje śpią...tylko małego czasem słychać. Quote
BIANKA1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Hala']no i co tam u ferajny? Moje śpią...tylko małego czasem słychać.[/quote] Puniek i Czupurek mieli dzisiaj zdjete szwy . Tak szaleli , że trzeba było wolac sąsiada do trzymania . Jak zobaczył co sie przytrafiło Puńkowi to nas opitolił . choć też nieraz uczestniczył w jego poszukiwaniach :evil_lol: Frytka je , śpi i dupa jej rośnie :mad: W poniedzialek jedziemy na wyniki . Quote
Hala Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bianka..jak ja siecieszę, że znowu na Twej twarzy uśmiech. Quote
anula1959 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bianka pewnie już śpi, tak wcześnie wstaje ;) . Też się cieszę , że dołek Bianeczce minął i "wróciła" do nas w dobrym humorze jak dawniej / i z ciętymi tekstami , moimi ulubionymi zresztą:diabloti: /. To teraz Halu masz trochę roboty , co? Mamki i maluch prześliczne:loveu: ! Quote
AMIGA Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Spicie?? My juz w nerwówce, bo się dzisiaj wystawiamy w Krakowie. Amiga w klasie championów ma najmocniejszą konkurencję. A tym bardziej wstyd jak polegniemy, bo wystawiamy się "na oczach" dwóch naszych 'dzieci" w klasie młodzieży. Prosimy o kciuki! Bono w ramach współczucia i dla wsparcia mnie zeżarł już pół mojego sniadania, a drugie pół pożera właśnie wzrokiem. Ale macha łapką na powitanie do śpiącej (jeszcze?) sforki Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 witam serdecznie wszystkich. Amiga to Ty sięwystawiasz? :crazyeye: Toz to ja nie doceniłam tej Twojej zgredy! :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 AMIGA podziwiam Cię :shake:Mialam 100 lat temu pudliczke z rodowoddem , ale nigdy jej nie wystawiłam :oops: A tak to mam zawsze kunle :roll: Quote
anula1959 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='BIANKA1']AMIGA podziwiam Cię :shake:Mialam 100 lat temu pudliczke z rodowoddem , ale nigdy jej nie wystawiłam :oops: A tak to mam zawsze kundle :roll:[/quote] No jak to, a Roki? Przecież to rasowiec jak sie patrzy:lol: ! Quote
Tola Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ale sie nadziało u Hali:evil_lol: Będzie pupilek, dwie mamki tak sie starają. Mamki i dziewczynka sliczne:loveu: A jak Frytencja przywitała dzień? Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no tak..mnie tu na watkach pomawiają... :mad: Proszę pokazaćFrytencję A tak poza tym, Bianka..Ty masz doświadczenie w takich sytuacjach. Powinnaś dzuewzyny zabrać do siebie. :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='anula1959']No jak to, a Roki? Przecież to rasowiec jak sie patrzy:lol: ![/quote] Roki nie ma rodowodu więc jest kundlem :evil_lol: [quote name='Hala']no tak..mnie tu na watkach pomawiają... :mad: Proszę pokazaćFrytencję A tak poza tym, Bianka..Ty masz doświadczenie w takich sytuacjach. Powinnaś dzuewzyny zabrać do siebie. :evil_lol:[/quote] No ........ już lece :diabloti: Wziełam Rokusia i Kropke na spacer do lasu . Ale upał :shake: Padli po powrocie . Puniek nie może iść , bo by sobie wydmuszki poobcierał o trawe :roll: Frytka też nie poszła . Ona po przejściu 50 m . pada na pysk , a ja nie uniosę tego kaszalota :diabloti: Sama jestem wykończona . Zaraz pójdę na kawkę do sąsiadki . Ona robi taką parząche , że postawi mnie na nogi :loveu: Wczoraj kupiłam baterie do aparatu , to zrobie zdjęcia tej larwie , jeśli się w kadrze zmieści :cool3: Można być grubym , ale Fryciasta jest kwadratowa :shake: To już zaczyna być kalectwo , jak nie można chodzić :placz: Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 No to dalej..niech robi brzuszki. Na co czekacie? :loveu: Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 co tak cisza zaległa? Ja to obiad gotuję...to rozumiem..ale wy?? :diabloti: Quote
Czaka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='BIANKA1']A my poszliśmy spać .[/quote] A ja myślałam, że Wy wcale nie potrzebujecie snu:diabloti: Quote
anula1959 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ja przygotowuję papu dla gości , bo robię grila:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='anula1959']A ja przygotowuję papu dla gości , bo robię grila:evil_lol:[/quote] Smacznego , bawcie się dobrze :loveu: Quote
Hala Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-( Smutno mi... Quote
BIANKA1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hala']słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-( Smutno mi...[/quote] Chyba dadzą mu coś na ten brzuszek :shake: . Ale co ......... zjadł coś , czy ciotki myślą że jest chory ? Quote
Tola Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Hala']słuchajcie..ja w schronisku dziś nie byłam..ale dowiedziałam się, że Pikuś..z mojego wątku źle wyglądał. Miał ponoć wzdęty brzuszek i brzydką kupę. :-( Smutno mi...[/quote] To trzymam kciuki za Pikusia Quote
Czaka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ciiiii, bo Bianka i jej zwierzyniec śpią :sleep2: Quote
BIANKA1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witamy . Jak się wczoraj wyspałam w dzień , to niestety tłukłam się do nocy :shake: Przeczytałam , jakie nieszczęście dotkneło psineczkę Hali , bardzo mi przykro Halu :placz: Potem dla uspokojenia machnełam sobie podwójną dawkę środka nasennego , żeby się choć trochę uspokoić . Tak koło 5 rano wypoczęty Puniek umył mi bardzo dokładnie połowę twarzy . Obudziłam się gdy poczułam dotyk jego języka w uchu wewnętrznym :roll: Co ja mam pisać o Frytce ?:shake: Wszystkie psy wyszły na podwórko , a Frytka ani drgnie :-( Frytka śpi:sleep2: Quote
Recommended Posts