Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Operacja była poważna, przychodnia też chce się pokazać. Zęby suni wyczyścili, rozumiem, że w prezencie. Operowali parę godzin, potem jeszcze ją wybudzali i obserwowali. Zawiozłam sunię przed 11, odebrałam o 20. Wysikałam na dworze i w koc i do jej wyrka. Koty pozamykałam, bo to egoiści i tylko myślą jak się pokazać ze swoją indywidualnościa. Moje to są rozwydrzone. Sunia drzemie, wytarłam pyszczek wodą dałam popić, ale niee. Jutro ma jesc i chodzić. A, dostała kieckę, jutor zrobie fotki. Liska waży niecałe 7 kilo, chyba ją ostrzygli, tak malutko pieska w tej kiecce. Guz zniknął, futro przycięte, sunia maluteńka. B kochana i dzielna, jutro c.d.n. To był denerwujący dzień... Około 16 wybrałam się po sunie, a oni dzwonią, że nie teraz po 19, bo pies na środkach uspakajających leży w ciemnym pokoju...

Posted

[quote name='Barbara Aumer']Operacja była poważna, przychodnia też chce się pokazać. Zęby suni wyczyścili, rozumiem, że w prezencie. Operowali parę godzin, potem jeszcze ją wybudzali i obserwowali. Zawiozłam sunię przed 11, odebrałam o 20. Wysikałam na dworze i w koc i do jej wyrka. Koty pozamykałam, bo to egoiści i tylko myślą jak się pokazać ze swoją indywidualnościa. Moje to są rozwydrzone. Sunia drzemie, wytarłam pyszczek wodą dałam popić, ale niee. Jutro ma jesc i chodzić. A, dostała kieckę, jutor zrobie fotki. Liska waży niecałe 7 kilo, chyba ją ostrzygli, tak malutko pieska w tej kiecce. Guz zniknął, futro przycięte, sunia maluteńka. B kochana i dzielna, jutro c.d.n. To był denerwujący dzień... Około 16 wybrałam się po sunie, a oni dzwonią, że nie teraz po 19, bo pies na środkach uspakajających leży w ciemnym pokoju...[/QUOTE]

bardzo dzielni wszyscy jestescie... :klacz::B-fly:
a co do kotow, to mamy w domu to samo! pieknie napisane o tej indywidualnosci... :evil_lol:

Posted

Lisia coraz młodsza, wyładniała, szczeka, kłapie i chce mnie ugryźć przy robieniu zastrzyku. Koty ją wkurzają. Muszę jeździć na zastrzyk antybiotyk, bo nie pozwoli mi zbliżyć się ze strzykawką. Boję się o szwy. To są tzw. stample metalowe. Brzuszek jest pospinany takimi ciniutkimi drucikami, jakby zszywkami. Liska chce jeść. Muszę uważać, żeby się nie przejadła, żeby nie było kłopotów żołądkowych, przynajmniej do zdjęcia tych stampli. Na Fb odzywa się pani, która chce Liskę wziąć po 19 XI. Nie będę protestować, bo Liska nie lubi kotów, a ja się kotów nie pozbędę. Lepiej, żeby trafiła do domu bez kotów. Ale jest słodka i kochna i coraz ładniejsza i coraz młodsza - wet powiedziała, że ma 5 lat. pozdrawiam :)

Posted

[B]180 zł dla Lisi z bazarku Natka72 jest juz na moim koncie :)[/B]
[B]bardzo dziękuję :)[/B]

[B]Pani Barbaro czy dostała Pani rachunek, fv? ile trzeba jeszcze dozbierać za operację?[/B]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]U BUDRYSKA miała kotów pod dostatkiem :lol:[/I][/QUOTE]

Liska pokazuje swoje prawdziwe oblicze - goni koty na spacerze, w domu tylko kłapie, czyli straszy. Czuje się coraz lepiej. W poniedziałek idziemy na zdjęcie szwów.
Domek, który jest zainteresowany Liską, nie ma kotow...To psi domek...

Co do kasy to mam gdzieś te rachunki, ale może poproszę w poniedziałek niech mi to wydrukują, zeskanuję i Wam prześlę...

Liska ma teraz świetny apetyt, humorek, wygłupia się, gryzie zabawki, warczy na koty, na spacerze ciągnie, chyba do Katowicz. Jest b urocza, wydaje się odnowiona. Zobaczymy co powie wet w poniedziałek. Pozdrawiam Na moim profilu, pod moim imieniem nazwiskiem na Fb w zdjęciach jest album Lisi. Tu jestem zagubiona, nie umiem wkleić :)

BA

Posted

[B][COLOR=red]bardzo proszę o pomoc w spłacie rachunku za operacje...nie mamy nawet polowy :([/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]Pani Barbara założyłą za operację bo nie można było dłużej juz czekac[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]pilnie potrzebne bazarki...prosze nie zostawiajcie Lisi[/COLOR][/B]

Posted

[B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT][B][COLOR=red]pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka[/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216486-Wyrwana-noga_Zagłodzony_Ślepy-STARUSZEK_-Dom-Tymczasowy_środki-za-operację!URATUJMY"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY[/COLOR][/URL]! [/INDENT]