Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba moje tymczasy bankructwo ogłoszą....
Bazarek na żarełko i inne potrzeby kiepsko idzie i zainteresowania kotami nie ma a psy szaleją...
W najgorszym wypadku wypuszczę je do portu - tam zawsze jeść dostaną i kocie towarzystwo...

Posted

Na szybkiego wstawię teraz jedną fotę:

Kocisko bardzo przyjacielskie. Przyzwyczajona do ludzi i innych zwierząt. Lubi dobrze zjeść ;) (chyba jak każdy kot). Jak jest głodna to bardzo głośno domaga się swojego (ostatnio gotowałam obiad, okno miałam uchylone i zapachy sprowadziły młodą pod okno - tak się darła, że sąsiedzi mieszkający ok 70 metrów ode mnie patrzeli czy kota nie morduję :evil_lol::evil_lol:)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Zapraszam do adopcji moich kotów tymczasowych.
Przedstawiam krótkie charakterystyki:
Ramzes - kot po kastracji, wiek ok 2,5 - 3 lata. Boi się psów (i małych i dużych - fuknie na nie ale zaraz po tym ucieka). Jego punktem obserwacyjnym jest konar drzewa... Kocię lubi ludzi - aczkolwiek nie wiem jak byłoby gdyby Ramzia zamknąć w domu - bez wyjścia na dwór. Lubi być "namolny" w kwestii głasków...
Kicia - młoda kotka (ok. 1 rok) - wysterylizowana. Bardzo łowna - nagminnie myszy przynosi. Do ludzi raczej nieufna. Do zwierząt lubi się postawić.

Nie jestem w stanie być długo DT - nie mam już fantów na bazarki oraz funduszy (bo nie pracuję) na "normalną" opiekę nad kotami. Dlatego dość poważnie myślę o wypuszczeniu moich podopiecznych do portu w Stepnicy (szkoda tylko Ramzesa bo w nowych miejscach dość długo się odnajduje...)

Posted

Lupi napisał(a):

Nie jestem w stanie być długo DT - nie mam już fantów na bazarki oraz funduszy (bo nie pracuję) na "normalną" opiekę nad kotami. Dlatego dość poważnie myślę o wypuszczeniu moich podopiecznych do portu w Stepnicy (szkoda tylko Ramzesa bo w nowych miejscach dość długo się odnajduje...)

Odnaleźć, jakoś się odnajdą, tylko port jest skupiskiem chorób wszelakich :(

Posted

Lupi, zmień może tytuł, bo ten obecny sugeruje, że wszystko jest ok i nikt nie zagląda :( a ok nie jest, bo kotom potrzebna karma lub nowe DT... i to pilnie