Martika&Aischa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kochana a nie myślałyście aby uzbierać na hotelik ??? I przenieść chłopaka jak najszybciej :( bieda straszna z niego :( Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='psi']Nie wiem czy to się uda tyle biedy chodzi po tym świecie a Haker ma jednak wikt i opiekę za kasę UM, lepiej gorzej ale ma zapewnioną opiekę Mamy 215 zł nazbierane z bazarku przeznaczymy na ewentualny koszt paliwa Cioteczko [B]DONnka[/B] wiem,że zrobienie ogłoszeń trochę trwa więc cierpliwie poczekamy ;)[/QUOTE] Już doczytałam .....szkoda mi go strasznie :( boję się żeby nie został tam sam :( Quote
DONnka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Haker na pierwszą :loveu: Czekamy :):):) Quote
psi Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 późną porą podrzucę do góry a może tym razem Hakerkowi się poszczęści Quote
asika5 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 w góre Hakerku w górę skaczemy po domek:loveu: Quote
psi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 W sobotę znów odwiedzę Hakerka -Luciana (osobiście Lucek bardziej mi się podoba a Wam?) :) Quote
psi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Dziś udało mi się z pomocą [B]Monia3a :loveu: [/B]właścicielce odnaleźć psa jak ja lubię [B]happy[/B] [B]endy[/B] :multi: Foksik nawiał 25.09 a dziś trafił do domku.Wczoraj odwiedziła mnie Pani,która znalazła Foksa z poradą co dalej no i oczywiście smroda wykąpać :eviltong: bo do łóżka dzieci się pcha :lol: powiedziałam o ogłoszeniach itd. A dziś [B]Monia3a[/B] wędrując na pocztę zobaczyła ogłoszenie ZAGONIONEGO zadzwoniła do mnie a ja do Pani a Pani w szoku po opisie szczegółów psa Pani na 100%,że to jej .Pojechała po niego pod wskazany adres [B]RADOŚCI[/B] nie było końca a ja z Monią dostałyśmy w ramach podziękowania [B]prezencik[/B] :) Już tak na spokojnie Pani mnie odwiedziła wieczorem z prezentem i opowiada ,że przygarneła go parę miesięcy temu na mazurach przybłąkała się do nich i dzieci za nim szaleją to ich najukochańszy przyjaciel o wdzięcznym imieniu [B]RUDOLF :lol: Oby więcej takich miłych zakończeń życzę sobie i Wam :loveu: [/B] Quote
psi Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 do jutra :) śpij smacznie Hakerku -Lucjanie :) Quote
psi Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dzień dobry :) pogoda smętna ale może dziś Hakerek będzie miał szczęście i wypatrzy ktoś chłopaka pliss podrzucajcie do góry ;) Quote
psi Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 hop po domek gdzie on jest???????? Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja też podrzucam i liczę na łut szczęścia dla chłopczyka!!! Quote
psi Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 hop do góry hop hop hop Haker szuka domku , kto przygarnie???? Quote
DONnka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Melduję się u Hakerka :) Jak co dzień :) Ale tu się puściutko robi :shake: A ogłoszeń jak nie było tak nie ma :( Dziś znowu monitowałam w tej sprawie na wątku bazarkowym :shake: Quote
joanna83 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [B]Ula[/B] może udałoby się Hakerkowi jakieś nowe fotki cyknąć? Zawsze to odświeży trochę wątek i do ogłoszeń się przydadzą... Quote
DONnka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='joanna83'][B]Ula[/B] może udałoby się Hakerkowi jakieś nowe fotki cyknąć? Zawsze to odświeży trochę wątek i do ogłoszeń się przydadzą...[/QUOTE] Oj tak, prosimy o nowe fotki Hakerka :modla: Ciocia Asia ma świętą rację :):):) Quote
psi Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Postaram się jutro o foteczki bo będę w schronisku Quote
joanna83 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='psi']Postaram się jutro o foteczki bo będę w schronisku[/QUOTE] Czekamy zatem na nowego Hakerka :) Quote
asika5 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Asia jakiego Hakerka??? Lucjanka:) Mi Lucjan bardzo sie podoba, brzmi tak dostojnie stosownie do wieku;) Kto przygarnie LUCJANKA?????????????????????? Quote
asika5 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kto sie nad nim zlituje????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts