Martika&Aischa Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='psi']Były 2 telefony jeden z JURATY drugi z GDAŃSKA ale w dwóch przypadkach przeraziła odległość od razu się Panowie wycofali :( chyba znów "emocje,chwila,chęci pomocy" zadziałała :( a już mi serce mocniej zabiło :([/QUOTE] W końcu zadzwoni ten właściwy i Lucuś z merdającym ogonkiem pojedzie do domku :) !!!!!!!!! Quote
psi Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Lucjanek przypomina się i prosi o wsparcie..... Quote
DONnka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='psi']Lucjanek przypomina się i prosi o wsparcie.....[/QUOTE] Pamiętamy o Lucusiu :loveu: Choć rzadziej ostatnio zaglądamy ... :oops: Quote
psi Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Kochani [B]Lucjan dziś pojechał do swego domku[/B] będzie mieszkał razem z pięcioma psami i końmi za 2 tygodnie zrobię wizytę p/a to zdam relację :) dziś schronisko zadzwoniło do mnie,że Lucjan opuszcza schron i będzie mieszkał niedaleko B-stoku podadzą mi adres potem choć tylko dlatego,że go ogłaszałam w innym przypadku nie miała bym szans czegokolwiek się dowiedzieć :) mam nadzieję,że Lucjan się odnajdzie w stadzie i będzie szczęśliwy do końca swych dni :) Quote
DONnka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='psi']Kochani [B]Lucjan dziś pojechał do swego domku[/B] będzie mieszkał razem z pięcioma psami i końmi za 2 tygodnie zrobię wizytę p/a to zdam relację :) dziś schronisko zadzwoniło do mnie,że Lucjan opuszcza schron i będzie mieszkał niedaleko B-stoku podadzą mi adres potem choć tylko dlatego,że go ogłaszałam w innym przypadku nie miała bym szans czegokolwiek się dowiedzieć :) mam nadzieję,że Lucjan się odnajdzie w stadzie i będzie szczęśliwy do końca swych dni :)[/QUOTE] Matko, jestem taka zaskoczona, że mowę mi odjęło normalnie :crazyeye: Z jednej strony to wspaniała wiadomość, a z drugiej troszkę szkoda, że wizyta nie odbyła przed adopcją :roll: [B]Psi[/B], pisałaś, że Lucek dogaduje się tylko z suczkami a tam, gdzie pojechał jest 5 psiaków ... i jeszcze konie ... Oby ludzie okazali się odpowiedzialni :modla: Dobrze, że ich poznasz :) Mam nadzieję, że wszystko będzie OK :) [B]Lucuś[/B], uważaj na siebie :loveu: Quote
psi Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='DONnka']Matko, jestem taka zaskoczona, że mowę mi odjęło normalnie :crazyeye: Z jednej strony to wspaniała wiadomość, a z drugiej troszkę szkoda, że wizyta nie odbyła przed adopcją :roll: [B]Psi[/B], pisałaś, że Lucek dogaduje się tylko z suczkami a tam, gdzie pojechał jest 5 psiaków ... i jeszcze konie ... Oby ludzie okazali się odpowiedzialni :modla: Dobrze, że ich poznasz :) Mam nadzieję, że wszystko będzie OK :) [B]Lucuś[/B], uważaj na siebie :loveu:[/QUOTE] Też się trochę martwię ale takie są realia schroniska przyjeżdżają,umowę podpisują i zabierają psiaka na szczęście zgodzili się bym ich odwiedziła i zobaczyła co i jak w ten dzień jeszcze pojechał z Lucjanem jeden pies.Z tego co mi powiedziało schronisko to fajna rodzina świadoma "zagrożenia" wychowawczego.Za 2 tyg pojadę to sama zobaczę jak Lucjan funkcjonuje :) Trzymam kciuki by się odnalazł i był szczęśliwy :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='psi']Kochani [B]Lucjan dziś pojechał do swego domku[/B] będzie mieszkał razem z pięcioma psami i końmi za 2 tygodnie zrobię wizytę p/a to zdam relację :) dziś schronisko zadzwoniło do mnie,że Lucjan opuszcza schron i będzie mieszkał niedaleko B-stoku podadzą mi adres potem choć tylko dlatego,że go ogłaszałam w innym przypadku nie miała bym szans czegokolwiek się dowiedzieć :) mam nadzieję,że Lucjan się odnajdzie w stadzie i będzie szczęśliwy do końca swych dni :)[/QUOTE] to cudowna wiadomość :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 O rany zobaczyłam tytuł i mnie zamurowało !!!!!!!!!!!!! Lucuś kochany psiaku bądź szczęśliwy :multi: psi czekamy na wiadomości po wizycie !!!!!!!!!!!!! Quote
psi Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 będą będą :) myślę,że 2 tyg.to akurat dobry czas na p/a jak myślicie? Quote
Agula99 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 OOO matkoooo, tak mnie dawno nie było a tu takie wieści!!!??? Mam nadzieję, że to super domek, jejuu no nie wierzę!!!! :) Quote
Agula99 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ale dlaczego tam jest tyle zwierzyńca?? I gdzie będzie mieszkał Lucuś i dlaczego aż tyle psów wzięli, ja nie mówię że to źle, no ale trochę mnie to przeraża, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i że to nie jacyś dziwni ludzie, tylko dobrzy i odpowiedzialni, jakoś mnie to dręczy...:shake: Quote
psi Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Z tego co mi przekazano to ludzie mają stadninę koni ,dużo ogrodzonego terenu, piękne miejsce.Na początku Lucjan będzie w pustym boksie dla koni by się zapoznał z zapachem i dźwiękiem jakie konie wydają z tego co mi powiedzieli to bardzo odpowiedzialna rodzina i wiedzą jak mają postępować z psami.Za 2 tyg. wizyta p/a trzymajcie kciuki by Lucjan się odnalazł w nowym otoczeniu. Chętnie wskoczył do samochodu i pojechał do lepszego życia :) Quote
bela51 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Trzymam mocno kciuki i martwie sie jak cholera. Ale masz racje, tak wygladajá najczesciej adopcje prosto ze schroniska. Miejmy nadzieje, ze tym razem bedzie to szczésliwa adopcja. Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Zaglądam pełna nadziei że Lucuś jest kochany i szczęśliwy .....psi cioteczko czekamy na jakieś wieści ....... Quote
psi Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 no i nie wytrzymałam :evil_lol: zadzwoniłam i pogadałam z Panią :) Lucjan biega se zadowolony z życia bawi się z psem,który został razem z nim adoptowany :) Trochę chłopak marudzi przy jedzeniu ale powiedziałam by się tym zbytnio na razie nie martwiła bo to może być wynikiem zmiany miejsca (je ale nie tyle co by chciała Pani) Powiedziałam,że chcę go odwiedzić za 2 lub 3 tyg. NIE MA PROBLEMU JESTEM MILE WIDZIANA :) to na razie tyle :) Wygląda z rozmowy na to,że to była świadoma adopcja :) ale dowody na to będą później jak chłopak się zadomowi :) Quote
Martika&Aischa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='psi']no i nie wytrzymałam :evil_lol: zadzwoniłam i pogadałam z Panią :) Lucjan biega se zadowolony z życia bawi się z psem,który został razem z nim adoptowany :) Trochę chłopak marudzi przy jedzeniu ale powiedziałam by się tym zbytnio na razie nie martwiła bo to może być wynikiem zmiany miejsca (je ale nie tyle co by chciała Pani) Powiedziałam,że chcę go odwiedzić za 2 lub 3 tyg. NIE MA PROBLEMU JESTEM MILE WIDZIANA :) to na razie tyle :) Wygląda z rozmowy na to,że to była świadoma adopcja :) ale dowody na to będą później jak chłopak się zadomowi :)[/QUOTE] Ciocia i od razu lżej na serduchu a buzia sama śmieje się do monitora :multi: Quote
Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='psi']no i nie wytrzymałam :evil_lol: zadzwoniłam i pogadałam z Panią :) Lucjan biega se zadowolony z życia bawi się z psem,który został razem z nim adoptowany :) Trochę chłopak marudzi przy jedzeniu ale powiedziałam by się tym zbytnio na razie nie martwiła bo to może być wynikiem zmiany miejsca (je ale nie tyle co by chciała Pani) Powiedziałam,że chcę go odwiedzić za 2 lub 3 tyg. NIE MA PROBLEMU JESTEM MILE WIDZIANA :) to na razie tyle :) Wygląda z rozmowy na to,że to była świadoma adopcja :) ale dowody na to będą później jak chłopak się zadomowi :)[/QUOTE] świetnie wieści :):) mam nadzieje,ze jak bedziesz na wizycie to pstrykniesz fotki dla ciotek z dogo :):):) Quote
psi Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='beatkaa']świetnie wieści :):) mam nadzieje,ze jak bedziesz na wizycie to pstrykniesz fotki dla ciotek z dogo :):):)[/quote] oczywiście :) Quote
Beatkaa Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='psi']oczywiście :)[/QUOTE] super,dziękujemy :):):) Quote
psi Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Fotki Hakerka-Lucjanka z nowego domu :D patrzcie i cieszcie oko cioteczki :D [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1253319/591646/luc.jpg[/img] [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/1253319/339916/luc1.jpg[/img] Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ciocia ależ niespodzianka no :multi: tak bardzo się cieszę nie widząc go za kratami boksu ;) :multi::multi::loveu: Quote
psi Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Został majątek po Sarze ONce 15 letniej,która już biega za TM przekazany Lucjanowi a teraz Lucjan przekaże go komuś innemu tylko komu????? Jest 217,50 zł co mam z nimi zrobić ????? Quote
Agula99 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 O jeju super wieści, ale się ciesze, kamień z serca, jakie cudne zdjęcie, jaki Lucuś zadowolony!!!! Huuuraaaa :) Lucusiu bądź tam szczęśliwy, należało ci się!!!! Ty nasze słoneczko!!! :) Quote
DONnka Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='psi']no i nie wytrzymałam :evil_lol: zadzwoniłam i pogadałam z Panią :) Lucjan biega se zadowolony z życia bawi się z psem,który został razem z nim adoptowany :) Trochę chłopak marudzi przy jedzeniu ale powiedziałam by się tym zbytnio na razie nie martwiła bo to może być wynikiem zmiany miejsca (je ale nie tyle co by chciała Pani) Powiedziałam,że chcę go odwiedzić za 2 lub 3 tyg. NIE MA PROBLEMU JESTEM MILE WIDZIANA :) to na razie tyle :) Wygląda z rozmowy na to,że to była świadoma adopcja :) ale dowody na to będą później jak chłopak się zadomowi :)[/QUOTE] No to mi ulżyło :) A fotki rozbroiły mnie całkowicie :) Quote
Recommended Posts