Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']JJak tu nie odwiedzać i nie wierzyć w cud dla tego kochanego psiaka!!! :)[/QUOTE]

heheheh nie ma inaczej ciocia [B]Agula99[/B] zawsze obecna i wysyła dobre fluidy :) dziekuję

Posted

[quote name='psi']heheheh nie ma inaczej ciocia [B]Agula99[/B] zawsze obecna i wysyła dobre fluidy :) dziekuję[/QUOTE]
To jeszcze z lekka podeślę małe czary mary, energię Inków, szaleństwo Azteków :) wszystko dla Lucusia byle by mu się poszczęściło :)

Posted

[quote name='psi']Ja cały czas wierzę :)
Z ogłoszeń cisza no nic kolejny pakiecik się zrobi i mam jeszcze 30 ogłoszeń w gratisie obiecanych [B]do końca jego dni będę próbowała znaleźć mu dom [/B]
Zaglądajcie i podrzucajcie proszę :)[/QUOTE]

Jesteś kochana Uleńko :loveu:
Lucuś proszony na pierwszą ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']I dźwigamy chłopaka wysokoooooooooooooooooooooooo ;)[/QUOTE]

Hop Lucjanie trzeba się pokazać

Dziękuję [B]cioteczki[/B],że jesteście :loveu:

Posted

[quote name='psi']dziś strasznie zimno mam nadzieję,że jakoś przetrzymasz Lucjanku :(

ehhh życie .....[/QUOTE]

Biedne te wszystkie psiaki które nie mają ciepłego kontka w domu u boku kochającego człowieka :( ale wierzę że Lucuś i jego nowy Pan wkrótce się odnajdą i będą szczęśliwi!!!
Nie tracę nadziei!!!!!!!!!!! Buziaki śliczny chłopaku :*

Guest monia3a
Posted

Trzymam kciuki za nowy domek dla Lucka, oby szybko się znalazł :)

Posted

[quote name='psi']dziś strasznie zimno mam nadzieję,że jakoś przetrzymasz Lucjanku :(

ehhh życie .....[/QUOTE]

Ja też o tym myślę :shake:
A na noce zapowiadają jeszcze większe spadki temperatury :(
Szkoda, ze nasze ciepłe myśli nie mogą Cie ogrzać Lucusiu :shake:

Posted

sąsiad mi dziś mówił,że -20 Nas zastanie niebawem :( aż nie chcę myśleć jak tym biedom zimno :(

Lucjan hop po ciepły kąt w sercu i domu człowieka

Posted

[quote name='psi']Lucjan czuje się dobrze rozmawiałam z osobą ze schroniska jest zdrowy i tęskni za człowiekiem.

Lucek hop na górę ;)[/QUOTE]

Dzielny psiak .....Lucusiu tak jak pisze Agula żadne mrozy nam nie straszne .......

Posted

[quote name='psi']sąsiad mi dziś mówił,że -20 Nas zastanie niebawem :( aż [B]nie chcę myśleć jak tym biedom zimno [/B]:(

Lucjan hop po ciepły kąt w sercu i domu człowieka[/QUOTE]

Też mi to nie daje spokoju :shake:
A Lucuś ma choć jakąś budę ???

Posted

[quote name='DONnka']Też mi to nie daje spokoju :shake:
A Lucuś ma choć jakąś budę ???[/QUOTE]

Nasze schronisko dba o psy i ich byt,tam każdy pies na wybiegu ma [B]swoja budę [/B]jedynie psy co stoją w budynkach z wybiegiem na zewnątrz to mają małe pomieszczenie do spania problem w tym,że te pomieszczenia nie są ogrzewane więc psiakom na pewno jest zimno :(,śpią na podwyższeniach.
Lucjan jest na wybiegu od razu przy wejściu do schroniska ma dwie koleżanki i każda ma swoje [B]cztery ściany [/B]z zasłoniętym wejściem (kawałek wykładziny by osłaniała od wiatru)
Niebawem nowe ogłoszenia Luckowi będą :)