Agula99 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 JJak tu nie odwiedzać i nie wierzyć w cud dla tego kochanego psiaka!!! :) Quote
psi Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='Agula99']JJak tu nie odwiedzać i nie wierzyć w cud dla tego kochanego psiaka!!! :)[/QUOTE] heheheh nie ma inaczej ciocia [B]Agula99[/B] zawsze obecna i wysyła dobre fluidy :) dziekuję Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='psi']heheheh nie ma inaczej ciocia [B]Agula99[/B] zawsze obecna i wysyła dobre fluidy :) dziekuję[/QUOTE] To jeszcze z lekka podeślę małe czary mary, energię Inków, szaleństwo Azteków :) wszystko dla Lucusia byle by mu się poszczęściło :) Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Lucjanku pokazuj się kochany psiaku ......oby telefon zaczął dzwonić ....Lucjanek czeka i na pewno się doczeka kochającego człowieka i ciepłej ręki do głaskania. Quote
DONnka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='psi']Ja cały czas wierzę :) Z ogłoszeń cisza no nic kolejny pakiecik się zrobi i mam jeszcze 30 ogłoszeń w gratisie obiecanych [B]do końca jego dni będę próbowała znaleźć mu dom [/B] Zaglądajcie i podrzucajcie proszę :)[/QUOTE] Jesteś kochana Uleńko :loveu: Lucuś proszony na pierwszą ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 I dźwigamy chłopaka wysokoooooooooooooooooooooooo ;) Quote
psi Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Martika@Aischa']I dźwigamy chłopaka wysokoooooooooooooooooooooooo ;)[/QUOTE] Hop Lucjanie trzeba się pokazać Dziękuję [B]cioteczki[/B],że jesteście :loveu: Quote
psi Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 dziś strasznie zimno mam nadzieję,że jakoś przetrzymasz Lucjanku :( ehhh życie ..... Quote
Martika&Aischa Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='psi']dziś strasznie zimno mam nadzieję,że jakoś przetrzymasz Lucjanku :( ehhh życie .....[/QUOTE] Biedne te wszystkie psiaki które nie mają ciepłego kontka w domu u boku kochającego człowieka :( ale wierzę że Lucuś i jego nowy Pan wkrótce się odnajdą i będą szczęśliwi!!! Nie tracę nadziei!!!!!!!!!!! Buziaki śliczny chłopaku :* Quote
Guest monia3a Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Trzymam kciuki za nowy domek dla Lucka, oby szybko się znalazł :) Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dzień dobry nasz kochany Lucusiu :) Quote
DONnka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='psi']dziś strasznie zimno mam nadzieję,że jakoś przetrzymasz Lucjanku :( ehhh życie .....[/QUOTE] Ja też o tym myślę :shake: A na noce zapowiadają jeszcze większe spadki temperatury :( Szkoda, ze nasze ciepłe myśli nie mogą Cie ogrzać Lucusiu :shake: Quote
Agula99 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Lucuś, ciepłe myśli i miziaki dla ciebie skarbeczku :loveu::razz: Quote
psi Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 sąsiad mi dziś mówił,że -20 Nas zastanie niebawem :( aż nie chcę myśleć jak tym biedom zimno :( Lucjan hop po ciepły kąt w sercu i domu człowieka Quote
psi Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Lucjan czuje się dobrze rozmawiałam z osobą ze schroniska jest zdrowy i tęskni za człowiekiem. Lucek hop na górę ;) Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Lucuś, nie poddajemy się:cool3: dziadek mróz nam nie da rady!!! :mad::mad: Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='psi']Lucjan czuje się dobrze rozmawiałam z osobą ze schroniska jest zdrowy i tęskni za człowiekiem. Lucek hop na górę ;)[/QUOTE] Dzielny psiak .....Lucusiu tak jak pisze Agula żadne mrozy nam nie straszne ....... Quote
DONnka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='psi']sąsiad mi dziś mówił,że -20 Nas zastanie niebawem :( aż [B]nie chcę myśleć jak tym biedom zimno [/B]:( Lucjan hop po ciepły kąt w sercu i domu człowieka[/QUOTE] Też mi to nie daje spokoju :shake: A Lucuś ma choć jakąś budę ??? Quote
psi Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='DONnka']Też mi to nie daje spokoju :shake: A Lucuś ma choć jakąś budę ???[/QUOTE] Nasze schronisko dba o psy i ich byt,tam każdy pies na wybiegu ma [B]swoja budę [/B]jedynie psy co stoją w budynkach z wybiegiem na zewnątrz to mają małe pomieszczenie do spania problem w tym,że te pomieszczenia nie są ogrzewane więc psiakom na pewno jest zimno :(,śpią na podwyższeniach. Lucjan jest na wybiegu od razu przy wejściu do schroniska ma dwie koleżanki i każda ma swoje [B]cztery ściany [/B]z zasłoniętym wejściem (kawałek wykładziny by osłaniała od wiatru) Niebawem nowe ogłoszenia Luckowi będą :) Quote
Agula99 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Lucuś, mam nadzieję, że jest ci tam ciepło, psineczko..,. Quote
Martika&Aischa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Oby ten domek juz się odezwał :( przecież Lucuś już tyle cierpliwie czeka :( Dobry człowieku odezwij się proszę .... Quote
DONnka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja też nie tracę nadziei :) Lucek, nie poddawaj się :) Quote
Recommended Posts