beam6 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zadzwoniła dzisiaj do mnie Dziewczyna. Przybłąkał się do Niej taki oto około 4/5 miesięczny Szczylek :loveu: Napisała o Nim tak: " Piesek wygląda na ok 4-5 miesięcy, jest podobny do owczarka niemieckiego. Ma sierść długą, gęstą. Umaszczenie czarne podpalane. Jest bardzo wesoły, ufny, towarzyski. Skory do zabawy, energiczny, szybko się uczy. Przybłąkał się jakieś 5 dni temu i od tamtej pory pilnuje domu i podwórka jakby było jego. Jest bardzo odważny." Obdzwoniła znajomych, obeszła sąsiadów i nic. Sama nie może Go zatrzymać bo rezydent goni Młodego zębami. Chwilowo jest możliwość odseparowania. Ale dostał tymczas tylko do 25września :shake:. Kto pomoże w ogłoszeniach ? Proszę :modla: Quote
esperanza Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Gdzie on jest? Masz więcej zdjęć? Quote
beam6 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 esperanza napisał(a):Gdzie on jest? Masz więcej zdjęć? Okolice Ostrołęki. Mam - ale są za duże a ja nie umiem zmniejszyć :shake: . Quote
beam6 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Już wysyłam pw :) Wykupiłam Młodemu pakiet ogłoszeń u Mysza1. EDIT: Wystarczyło jedno ogłoszenie na lokalnej stronie i DS już przyjechał po Młodego :multi:. Przed chwilą zadzwoniła tymczasowa opiekunka. Dziękuję za chęć pomocy :buzi: Quote
esperanza Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ale ekspresowo poszło :-) Beka dzięki za odzew. :-* Quote
Recommended Posts