andegawenka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Trochę za długo....trzeba na już składać podanie.... Quote
dagg Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Może przez ten czas dałoby się jeszcze Archiego sprawdzić z kotami? Najlepiej w takim miejscu, gdzie jest więcej niż jeden :P Quote
R-oy Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Niestety wlasciciele stwierdzili, ze oplaty za paszport i transport Archiego to za duzo.... Poza tym w miedzyczasie znalezli juz dom dla niego. Szkoda... Quote
andegawenka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dag, bardzo mi przykro...Myślę że nie spoczniesz i wybierzesz innego pudelka bez tego korowodu paszportowego... Quote
dagg Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Oczywiście jestem bardzo rozczarowana i rozgoryczona... ale spodziewałam się, że tak się może stać, dlatego nie zakładałam, że na 100% jest już nasz. Mam tylko ogromną nadzieję, że trafi w odpowiedzialne ręce, do kogoś, kto zapewni mu odpowiednią ilość ruchu i ćwiczeń umysłowych... i nie skończy się to tak, że za jakiś czas znowu będzie szukał domu... :mad: Quote
andegawenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Też bym była rozczarowana i też mam nadzieję że trafi dobrze bo chłopak jest świetny, idealny na takie wycieczki w plener. Quote
xxxx52 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 czy piesek znalazl odpowiedzialnych opiekunow ,milosnikow tej rasy? Quote
R-oy Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Od wlascicieli wiem tyle, ze w nastepnym tygodniu po niego przyjezdza nowy opiekun, Archiego ma wziac na 3 probne dni a potem zdecydowac... Zostal ostrzyzony, zaszczepiony... Przykro mi cholernie, ze on tak sobie pojedzie i juz go nie zobacze, duzo lepiej czulbym sie wiedzac, ze jedzie do Dagmary... Quote
R-oy Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Archie jest od soboty w nowym domu.. Wyglada na to, ze sie szybko zaaklimatyzowal, je normalnie, bawi sie z psami, ma swoje ulubione miejsce do odpoczynku. Wyglada na to, ze jest ok. Quote
Equus Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No to super, najważniejsze, żeby było mu dobrze! Quote
dagg Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jak tam Archie? Dostałeś jeszcze jakieś wieści? Muszę przyznać, że regularnie o nim myślę, mam nadzieję, że u niego wszystko w porządku i ten dom o niego dba :mad: Quote
Recommended Posts