Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety wlasciciele stwierdzili, ze oplaty za paszport i transport Archiego to za duzo.... Poza tym w miedzyczasie znalezli juz dom dla niego. Szkoda...

Posted

Oczywiście jestem bardzo rozczarowana i rozgoryczona... ale spodziewałam się, że tak się może stać, dlatego nie zakładałam, że na 100% jest już nasz.
Mam tylko ogromną nadzieję, że trafi w odpowiedzialne ręce, do kogoś, kto zapewni mu odpowiednią ilość ruchu i ćwiczeń umysłowych... i nie skończy się to tak, że za jakiś czas znowu będzie szukał domu... :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Od wlascicieli wiem tyle, ze w nastepnym tygodniu po niego przyjezdza nowy opiekun, Archiego ma wziac na 3 probne dni a potem zdecydowac... Zostal ostrzyzony, zaszczepiony... Przykro mi cholernie, ze on tak sobie pojedzie i juz go nie zobacze, duzo lepiej czulbym sie wiedzac, ze jedzie do Dagmary...

Posted

Archie jest od soboty w nowym domu.. Wyglada na to, ze sie szybko zaaklimatyzowal, je normalnie, bawi sie z psami, ma swoje ulubione miejsce do odpoczynku. Wyglada na to, ze jest ok.

• 1 month later...
Posted

Jak tam Archie? Dostałeś jeszcze jakieś wieści?
Muszę przyznać, że regularnie o nim myślę, mam nadzieję, że u niego wszystko w porządku i ten dom o niego dba :mad: