Aysel Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mam na myśli głównie RVC. Ktoś stąd tam studiuje? Czy wiecie może, czy potrzebna jest międzynarodowa matura, czy wystarczy nasza polska + certfikat z angielskiego? Jakie są zasady rekrutacji? Od ilu mniej więcej (tak w przeliczeniu na nasze realia) przyjmują, co trzeba zdawać? Dzięki z góry jeśli ktoś będzie w stanie odpowiedzieć, Bardzo tej odpowiedzi potrzebuję, a niestety nigdzie nie mogę jej uzyskać :/ Quote
Ania i Salma Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mysle ze warto zapytać u źródła ;) [URL]http://www.rvc.ac.uk/About/Contacts.cfm[/URL] Quote
Aysel Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Tak tak, tylko ja najpierw chcę się zorientować czy w ogóle jest sens zawracać ludziom gitarę. :) Może ktoś tam studiuje? Poczekamy, może ktoś się zgłosi :) Zresztą kogokolwiek studiującego za granicą proszę o jakieś informacje. To znaczy jak wygląda rekrutacja, czy potrzebna jest matura międzynarodowa czy też moze być nasza polska + certyfikat języka? Quote
Recommended Posts