tisane Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pies,Ares około 3 letni, łagodny nawet do dzieci , wesoły ,bardzo spragniony ruchu, cały czas trzymany na łańcuchu ,chociaz maja zamkniete podworko..a pies jest w zamknietym kojcu.. Pies jest zaniedbany, chudy,ma wystające żebra . Zjada nawet sucha kromkę.. Nie wiem jak on przetrwa zimę ,ma nie ocieplona budę.. Proszę pomóżcie mi znalezc dla niego dom.. zanim go zagłodzą lub zamarznie tam w zimie, własciciel kompletnie sie nie przejmuje psem,(alkoholik) Możliwy transport psa do nowego domku,obecnie pies przebywa w Ciężkowicach koło Tarnowa. Zdjęcia Aresa http://tablica.pl/oferta/pies-w-typie-boksera-do-adopcji-lagodny-IDjjaF.html Jeśli Ktos moze to prosze wrzucic fotki Aresa z ogloszenia tutaj na forum,Dziekuję Quote
omi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zróbcie mu więcej ogłoszeń. Gdzie się tylko da. Jeżeli nie wiecie jak, to na dogomanii są bazarki gdzie można ogłoszenia zamówić. Quote
Mayuko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 podnoszę i zrobię mu FB, szkoda psiaka. Szukajmy mu domku gdzie się da Quote
hakunamatata Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ogłoszenie na tarnowiak.pl czeka na zaakceptowanie Quote
tisane Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dzwonila do mnie kobieta zainteresowana psiekiem,mieszka w Karczewie koło warszawy,czy znacie kogos z tych rejonów do sprawdzenia domu? Quote
Recommended Posts