Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Pon Sie 22, 2011 15:04" napisał(a):
potrzebuję namiar na kogoś z Bydgoszczy, kto zajmuje się pomocą psiakom... lub podanie moich danych - numer telefonu -by ta osoba się ze mną skontaktowała... pomogłam uratować 6-tygodniową suczkę od zakopania i pomogła zorganizować jej operację przepukliny, na chwilkę obecną psina ma DT, ale tylko do 10 września... mam jej fotki, szukamy domu dla malutkiej i może trochę pomocy finansowej - powiększyłam swój dług u weta, by piesek miał zrobioną szybko operację, bo przepuklina rosła... będę wdzięczna za pomoc...

"Pon Wrz 05, 2011 10:47" napisał(a):
sprawa robi się pilniejsza, bo sunia ma złamaną łapkę i zaczynam się o nią bać...
błagam o pomoc... o DT dla malutkiej...

namiary na Matahari:
"[email protected] , telefon jednak będzie bezpieczniejszy 660 668 919 , fotkę doślę jutro, bo mam w innym kompie..."
nie wiem sama nic ponad to co Matahari napisała na Miau.

Posted

Wkleiłam na forum schroniska, bo niestety tylko tyle mogę... Można prosić o zdjęcie suni i opis jej stanu zdrowia - jak wygląda sprawa z łapką?

Posted

ja tylko przekazuję.
Awaria jest w Bydgoszczy,wszystkie informacje na tel albo mail podany w pierwszym poście,bo i ja nic nie mam na temat łapki,bo komunikuję się z Matahari za pomocą Miau.

Posted

o Awarii:

"Matahari" napisał(a):

trochę się pokomplikowało z malutką... we wtorek trafiła do mnie, bo spadł jej gips... ponownie założony wytrzymał dwa dni i dziś znowu został założony... mała dostała imię Awaria i w chwili obecnej przebywa u Madziabrau na tymczasowym tymczasie... jeżeli nic się nie znajdzie, to od 19 będzie u mnie... a ja nie mam pojęcia jak zajmować się małym pieskiem... to po pierwsze... bo jest jeszcze drugie - stadko 30 kotów u mnie... i jeszcze trzecie i czwarte - leżąca babcia i 14-letni ADHD-owiec... i po prostu nie wiem jak mam sobie z tym poradzić... Awarię zabrałąm z miejsca, gdzie była do wtorku, bo dziewczyna, która się nią zajmowała stwierdziła, że ona nie ma czasu i nie da rady... malutka jest rozkosznie ruchliwa, cieszy się i przymila do każdego człowieka, namiętnie włazi pod nogi i jest słodka... rachunek u weta rośnie, mam nadzieję, że to co ma teraz wytrzyma dłużej - mała ma dodatkowo założony kołnierz... alternatywą jest koszmarnie droga operacja zespolenia łapki, ale w tym wypadku jest ryzyko uszkodzenia chrząstki wzrostowej - złamanie jest bardzo blisko kolana...
błagam o pomoc...

z nowości:Awaria ma DT:D!

Posted

PILNIE szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla kociąt w miejscowości RYPIN. Kujawsko-pomorskie. Zwrócę za bilet, czy paliwo, ale ogromnie proszę o pomoc. Będę wdzięczna za info na priv :oops: