marcelinka371 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja sie poprostu zakochalam w przydomku "Stawka wieksza niz zycie" ale nie juz jest hodowla :) Chcialabym cos dluzszego niz dwu wyrazowy.Macie moze jakies pomysly???? Quote
olaro1 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja mam takie :) : -Big Shih's World - Duży Shih's Świat -My Little Princess - Moja Mała Księżniczka -Eagle's Brave heart - Waleczne Serce Orła -Jump on the sky - Skok Na Niebie -Sweet Magic World - Słodki Świat Magii Mam nadzieję, że przydatne :) Możesz z nich formułować też coś nowego :) Quote
Mani2000 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Monstrous Beauty Shih-Tzu -Potworna piękność Shih-Tzu The oasis of peace-Z oazy spokoju.. Love for the Shih-Tzu-Miłość do Shih-Tzu The mysterious beauty of the breed-Tajemnicza piękność rasy The blood of the monster.-Z krwi potwora Podoba się? Quote
Kisses Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='olaro1']-My Little Princess - Moja Mała Księżniczka[/QUOTE] Ja bym takiego nie dawała, bo u samców to będzie głupio wyglądać ;) [quote name='Mani2000']The blood of the monster.-Z krwi potwora [/QUOTE] Krew potwora raczej ;) jak chcesz 'z' to powinno być 'from' i ogólnie lepiej by brzamiło 'from monster`s blood', jak dla mnie, ale z shih nijak się to nie kojarzy :D Co do długości - krótsze przydomki sa wygodniejsze, bo potem możesz mieć długą nazwę psa ;) Moja propozycja: Royal Shih Jak chcesz długie to [U]Shih`s Shih`s World[/U] (w oryginale piosenka - It`s a man`s man`s world :D) Quote
Wulkan Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Czar ( i tu imię psa). Kwiat lotosu Stokrotna stokrotka ;););) Quote
Mani2000 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Winner of the fire-Chociaż nie wiem czy to pasuje do Shih-Tzu Quote
marcelinka371 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Monstrous Beauty Shih-Tzu -Potworna piękność Shih-Tzu . Alee jak byś pozwoliła to mogła bym skrócić doo [U]Monstrous Beauty[/U] A nad resztą musimy solidnie pomyśleć :P Quote
Mani2000 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Super! Cieszę się:) oczywiście,możesz skrócić. Ja też skracałam(przydomek miałam w mojej grze):) Jak co,możemy pomyśleć na PW:) Quote
Salwa Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Sweet Touch - Słodki Dotyk Touch the Sky - Dotknąć Nieba Quote
Recommended Posts