Martika&Aischa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie wstawiam bo nadal czekam ;) Quote
brandonek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wyslalam juz zdjecia narazie tyle za jakis czas wysle jak Brandon sie troszke zmieni jast nam razem super!!!!:)))) Quote
brandonek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jestesmy po kolejnej wizycie u weta do tego zwiazku krynologicznego bedziemy dzwonic w poniedzialek bo tak maja tam otwarte biuro zmienilismy Brandonowi te palki na zeby bo tamtych nie chcial grysc i za miesiac zaszczepimy Brandona na nosowke a po za tym jest zdrowy jak bedziemy znali po tel ile dokladnie brandon ma lat podejmiemy decyzje o kastracji. Pozdrawiam:))) Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zdjęcia przesłane przez Panią Kasię :):):) Taki jestem szczęśliwy chłopak :) [IMG]http://i56.tinypic.com/2w37r83.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/jpvme8.jpg[/IMG] I taki kochany przez wszystkich :loveu: [IMG]http://i55.tinypic.com/28tkxmd.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/evc9pc.jpg[/IMG] Quote
AgusiaP Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Chłopak naprawdę szczęśliwy :lol: Super ogląda się takie zdjęcia;) Quote
Ironiaaa Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Az sie lezka w oku zakrecila! W ogole to dokladnie tak sobie wyobrazalam Pania Kasie po glosie ;) Quote
brandonek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No jestesmy bardzo szczesliwi z Brandonem mam nadzieje ze on tez!! Jest ZAJEFAJNIE i nie zalujemy ze go mamy!!:))) Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='brandonek']No jestesmy bardzo szczesliwi z Brandonem mam nadzieje ze on tez!! Jest ZAJEFAJNIE i nie zalujemy ze go mamy!!:)))[/QUOTE] To widać Pani Kasiu :) Brandonek z pycholem uśmiechniętym na każdym zdjęciu:lol: Quote
anett Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 cudny widok!!!!:loveu::loveu: nareszcie Brandon na swoim - właściwym miejscu:lol::lol::lol: Powodzenia!! i pozdrowienia dla całej Rodzinki!!:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 o raju jak nam trzeba takich wiadomości i zdjęć, przywracają wiarę w ludzi,cudowny pies i jak wpasowany w domek, oby naszemu Timowi, prawie ze klonowi Brandona się też tak udało!!! A fe Zakopane, i to ma być ten kłopotliwy pies, fe ! Quote
brandonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 witam kobitki:) mam pytanko o tego Tima , gdzie on teraz jest? bo moze bym cos zalatwila chodzi mi o dom tylko tam jest teraz remont ale po remoncie jest szansa ze chca pieska Brandon bardzo im sie podoba i opowiedzialam jego historie napiszcie cos wiecej ja ze swojej strony obiecuje ze postaram sie i nie robie nadzieji bo tez musze byc pewna ze na 100 % chca psa:)) Quote
TERESA BORCZ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Tim to psi ideał, podam link do jego wątku, bardzo piękny wygląd, gabaryty ponadprzeciętne a charakter misia puchatka, tyle że z niezwykłą mądrością, pies jest pod moją i pani wielbicielki psiaków opieką w dt i szukamy mu najwspanialszego domku( serce, ogród, kojec) bo na taki zasługuje, jest idealnie zdrowy, młody, feler z którym walczymy to malutka ranka na ogonie/ Dziś wstawiamy nowe fotki na wątek i wyniki badań , ja nie umiem więc prosiłam koleżankę, zresztą stale na bieżąco będziemy tam zamieszczać fotki i wieści tego gwiazdora/ mamy nadzieję że wszystkim się spodoba tak jak nam, weom sąsiadom i przechodniom, a remont nie trwa wiecznie, narazie jest bezpieczny/ Quote
brandonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ja dzis zadzwonie , porozmawiam co i jak mam nadzieje ze Tim tez bedzie mial dom:) napisze jak tylko sie zorientuje jak wyglada sytuacja.Dziekuje za informacje i mam nadzieje ze uda mi sie pomoc:)) Quote
TERESA BORCZ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 tego psika chcieli uśpic mimo ze ma ok 2 i pół roku, w kazdym razie poniżej 3 , podaję link z jego historią i fotkami, będą coraz lepsze bo jest w super stanie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210702-Wychudzony-i-zaniedbany-ON-ek-w-tragicznym-stanie-błagam-zerknijcie-błagam.../page30[/URL] a gdzie mieszkają ci państwo? ale mieli by piękny okaz!! Quote
brandonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 oni mieszkaja tam gdzie ja czyli w Jaworznie. Dzwonilam ale nikt nie odbiera :( Sprobuje pozniej a jak teraz czuje sie Tim? Quote
TERESA BORCZ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 fajnie bo blisko, Tim jest super, i wdzięczny za uratowanie stale wtula piękny łebek w człowieka i podaje cudownie wielką łapę, dziś bedą może nowe dobre fotki, jedziemy do niego niedługo, to taki psiak że ludzie go zaczepiają wylewnie na ulicy zdziwieni urokiem Quote
AgusiaP Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='brandonek']oni mieszkaja tam gdzie ja czyli w Jaworznie. Dzwonilam ale nikt nie odbiera :( Sprobuje pozniej a jak teraz czuje sie Tim?[/QUOTE] Są już jakieś wiadomości w sprawie tego domku? Quote
brandonek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Tak ja dzwonilam i jeszcze sie panele kladza. ja mysle ze jakby wczesniej znalazl sie ds to lepie timka dac bo wywnioskowalam z rorozmowy ze mam sobie teraz tym glowy nie zajmowac:((( Quote
brandonek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Brandon jest Super na kanapie lezy jak lord i pysk do glaskania podklada nigdy nie chce sam zostac w pokoju zaraz jak tylko ktos sie ruszy idzie i jest tam gdzie wszyscy:))) Po szczepieniu nie chcial jesc ale juz jest dobrze , tylko te paluchy na zeby mu nie smakuja zadne nawet te co kupilismy u weta:( Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='brandonek']Brandon jest Super na kanapie lezy jak lord i pysk do glaskania podklada nigdy nie chce sam zostac w pokoju zaraz jak tylko ktos sie ruszy idzie i jest tam gdzie wszyscy:))) Po szczepieniu nie chcial jesc ale juz jest dobrze , tylko te paluchy na zeby mu nie smakuja zadne nawet te co kupilismy u weta:([/QUOTE] Pani Kasiu niech mu Pani obierze surową marchewkę ....raz drugi pogardzi a potem schrupie i się przyzwyczai ;) zęby będą czyściutkie i zdrowe :) Proszę spróbować tego wynalazku ;) Quote
brandonek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dziekuje za rade:) Zobaczymy co z tego bedzie narazie marchewka lezy :))) zgubilam watek takiej suczki z ranami chyba Smolka nie wie Pani jak ona sie teraz czuje? Quote
AgusiaP Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='brandonek']Dziekuje za rade:) Zobaczymy co z tego bedzie narazie marchewka lezy :))) zgubilam watek takiej suczki z ranami chyba Smolka nie wie Pani jak ona sie teraz czuje?[/QUOTE] Wątek Smołki ;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214677-Smo%C5%82ka-rana-do-mi%C4%99sa%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21MEGA-PILNIE-POTRZEBNY-TYMCZAS-MOZE-NIE-PRZE%C5%BBY%C4%86%21%21%21?p=17638709#post17638709"]http://www.dogomania.pl/threads/214677-Smo%C5%82ka-rana-do-mi%C4%99sa!!!!!!!!!!MEGA-PILNIE-POTRZEBNY-TYMCZAS-MOZE-NIE-PRZE%C5%BBY%C4%86!!!?p=17638709#post17638709[/URL] Quote
Recommended Posts