phase Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='MaDi']Sara jest chora... zjadła coś i jest podtruta:( Kropka też musi dostawać dopalacze:([/QUOTE] Kurczaki!! Nie dobrze..... Quote
Elza22 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 i jak sytuacja wygląda jak dziewczynki????? Quote
phase Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Nie, nie, nie chciałyśmy takiej odpowiedzi. :( Jesteśmy wirtualnie z dziewczynkami! Quote
MaDi Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Sara ma trącona wątrobę ale jest już ok. Kropcia siedzi ciągle w DT choć to pies idealny! Quote
MaDi Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Elza22']a gdzie jest sara w schronisku?[/QUOTE] Sara jest w bardzo awaryjnym DT i pilnie szukamy dla niej innego miejsca. Quote
Elza22 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 no to bardzo nieciekawa sytuacja ciągle odnawiam dziewczyną ogłoszenia ale chyba nikt nie dzwoni jakbym mogła zabrała bym ją do siebie niestety nie mogę:-( Quote
MaDi Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Elza22']no to bardzo nieciekawa sytuacja ciągle odnawiam dziewczyną ogłoszenia ale chyba nikt nie dzwoni jakbym mogła zabrała bym ją do siebie niestety nie mogę:-([/QUOTE] Nie było nawet jednego telefonu:( Quote
Elza22 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ale telefon kiedyś zadzwoni musi takie fajne sunie szkoda że nie są kopiowane tak domek pewnie raz dwa by się znalazł. Quote
MaDi Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Elza22']Ale telefon kiedyś zadzwoni musi takie fajne sunie szkoda że nie są kopiowane tak domek pewnie raz dwa by się znalazł.[/QUOTE] Nie wiem cz to az tak istotne ale jestem niemile zaskoczona brakiem zainteresowania:( Quote
Elza22 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ja też jestem zaskoczona brakiem telefonów. Na wątku również brak zainteresowania nie mam pojęcia czemu tak jest. Quote
phase Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='MaDi']Nie wiem cz to az tak istotne[/QUOTE] O tym samym pomyślałam. Kurde... żadnego odzewu nic, eh. :( Quote
MaDi Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Nie mam pomysłu w jaki sposób je ogłaszać. Quote
phase Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A mają dziewczynki allegro?. Jak się czują?. Quote
MaDi Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='phase']A mają dziewczynki allegro?. Jak się czują?.[/QUOTE] Sara po tym podtruciu jeszcze dostaje inna karmę i coś na wzmocnienie. Kropka szaleje w DT jak szczeniak;) Pozostałe dziewczyny mają się dobrze. Sunie nie mają już allegro, będę wdzięczna za zrobienie go dla Sary i Kropki. Quote
Merys Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bardzo prosimy o oddanie głosu na przytulisko w Rachowie Starym w wewnętrznej ankiecie dogo! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad[/URL]! Quote
Elza22 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 odświeżyłam dziewczyną ogłoszenia może telefon zacznie dzwonić. Quote
MaDi Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Ja dzieje się źle to wszystko jednocześnie dwa dni temu jedna z suń Skarpeta pogryzła dotkliwie prywatną sunię osoby u której przebywa na DT. Potrzebujemy środków na opłacenie operacji:( Quote
Recommended Posts