Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to bardzo nieciekawa sytuacja ciągle odnawiam dziewczyną ogłoszenia ale chyba nikt nie dzwoni jakbym mogła zabrała bym ją do siebie niestety nie mogę:-(

Posted

[quote name='Elza22']no to bardzo nieciekawa sytuacja ciągle odnawiam dziewczyną ogłoszenia ale chyba nikt nie dzwoni jakbym mogła zabrała bym ją do siebie niestety nie mogę:-([/QUOTE]
Nie było nawet jednego telefonu:(

Posted

[quote name='Elza22']Ale telefon kiedyś zadzwoni musi takie fajne sunie szkoda że nie są kopiowane tak domek pewnie raz dwa by się znalazł.[/QUOTE]
Nie wiem cz to az tak istotne ale jestem niemile zaskoczona brakiem zainteresowania:(

Posted

[quote name='phase']A mają dziewczynki allegro?.
Jak się czują?.[/QUOTE]
Sara po tym podtruciu jeszcze dostaje inna karmę i coś na wzmocnienie.
Kropka szaleje w DT jak szczeniak;) Pozostałe dziewczyny mają się dobrze. Sunie nie mają już allegro, będę wdzięczna za zrobienie go dla Sary i Kropki.

Posted

Bardzo prosimy o oddanie głosu na przytulisko w Rachowie Starym w wewnętrznej ankiecie dogo!
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad[/URL]!

Posted

Ja dzieje się źle to wszystko jednocześnie dwa dni temu jedna z suń Skarpeta pogryzła dotkliwie prywatną sunię osoby u której przebywa na DT. Potrzebujemy środków na opłacenie operacji:(