Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

około 3 miesięcy ma. nieduża będzie, na niskich łapach- przerosnięty jamnior.
Fajna, odważna, rezolutna, próbuje wdrapywać się na łóżko i najlepiej czuje się na czyiś rękach. Mała rozdarciucha- ale myślę, ze to wynika z tego ,że była najmniejsza i z tym ogonkiem:/
Słodka, szybko się uczy, wszędobylska. dogaduje się z psem. No i rączki rączki - nosić psa, nosić i koooochać :)

Posted

Luleczka ma bieguneczkę jak stąd do....(gdzieś daleko) Była dzisiaj u weta. Dostała jakiś delikatny antybiotyk. Ma jeść kleik:( Lekko podwyższona temperatura ale poza tym nie ma innych bardzo niepokojących objawów. I tego się trzymajmy

Posted

Podobno kupa ładniejsza;))) Uwielbiam ten temat:) Mogę o nim godzinami wręcz:) Znaczy się bardziej się kupy trzyma:)
Poza tym, dzięli Lulce, Dt docenił w końcu Lenoxa, bo przy niej Lenox, choć podrostek, to już ułożony aniołek a Lulka to mała łobuzica i do tego awanturnica:)

No i miałam tel. w jej sprawie. Ale Pani chiała szczeniaczka, który już nie będzie brudził w domu....

Posted

Widziałam Lulkę :-) I jutro też ją zobczę :-) Jest malutka. Waży tak ze 3,5 kg. Jest słodka!!!!!!!!!!!! Dziś latałam po pracy i szukałam jej domku. Efekt kiepski. Domku nie znalazłam, a mnie biorą już za wariatkę ;-) E tam, czego się nie robi dla takiej iskierki...

Posted

Lida napisał(a):
Widziałam Lulkę :-) I jutro też ją zobczę :-) Jest malutka. Waży tak ze 3,5 kg. Jest słodka!!!!!!!!!!!! Dziś latałam po pracy i szukałam jej domku. Efekt kiepski. Domku nie znalazłam, a mnie biorą już za wariatkę ;-) E tam, czego się nie robi dla takiej iskierki...

jakby to był fejs to bym kliknęła- lubię to :)