Jump to content
Dogomania

Bytom- ul. Olimpijska dzika suczka uciekła, dopiero trafiła do nowego domu. POMOCY

Recommended Posts

Posted

o kurcze ale czy to bylo powiedziane w kontekscie zlosci? mozna mu ufac? kurcze szkoda ze nie ma numeru, zeby sie chociac dowiedziec czy to ona. nie mialabym nic przeciwko zeby zostala u kogos inego ale zeby miala dobrze. mialam przypadek psa ktory zwial, w sumie zostal drugi raz wyrzucony :( pol warszawy go szukalo, az po tygodniu zadzwonila pani i powiedziala ze ten pies jest u niej ale go nie odda, i bala sie zaadzownic zebysmy jej go nie zabierali. pies sam znalazl sobie wlasciciela

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume napisał(a):
O matko, mam nadzieję,że ot nie był głupi kawał albo nawiedzony gościu i sunia rzeczywiście znalazła dom. A skąd Pan miał twój tel?

czyżby wisiały jeszcze gdzieś ogłoszenia ?

Posted

Witam Wszystkich!!!Jest potrzebna pomoc z terenow parku w Swirklancu.Tydzien albo dwa temu ktos albo tam zostawil albo komus sie zagubil piesio srednia wielkosc z lancuszkiem na szyi masc jasna biegal i szulal kogos caly dzien.Zostal zabrany do Bytomia i oddany jako znaleziony w Bytomiu-Osoba ktora by poszukiwala to w schronie musiala by powiedziec ze zostal przywieziony przez pania Zosie to beda wiedziec o ktorego psiaka chodzi.Bardzo prosze jesli ktos mieszka w poblizu Swierklanca o zamieszczenie w poblizu parku takiego ktotkiego ogloszenia z zamieszczeniem nr tel 502537615.Bylabym bardzo wdzieczna bo niestety nie bywam w tym terenach a kto wie moze ktos szuka psiaka.

Posted

Wątpię aby to było złośliwe.Osoba w podeszłym wieku tak nie postąpi.Suczkę była na działkach MALWA przy ul Strzelców Bytomskich,to niedaleko ul Olimpijskiej! te działki są połączone z sobą ! i pasuje ze sunia jest płochliwa i dzika. Wszystko pasuje ze to Mika ;)
Ogłoszenia z moim nr były w lecznicy na ul Mickiewicza i Powstańców Warszawskich,w Sklepie ZOO

Posted

szkoda ze zastrzezony numer:( chociaz ksiazeczke bysmy im przekazali, a oni maja tam dzialke? moze tam moznaby jakas karte zostawic zeby jednak sie odezwali i nie bali ze ja odbierzemy

Posted

vega17 napisał(a):
szkoda ze zastrzezony numer:( chociaz ksiazeczke bysmy im przekazali, a oni maja tam dzialke? moze tam moznaby jakas karte zostawic zeby jednak sie odezwali i nie bali ze ja odbierzemy
albo w tej lecznicy i sklepie..

Posted

mshume napisał(a):
Słuchaj, może zacznij używać polskiej interpunkcji, bo to jest kompletnie niezrozumiały bełkot, co napisałaś...

Potrzebna pomoc.Jesli ktos mieszka w poblizu parku Swierklaniec bede wdzieczna o przywieszenie kilku ogloszen w tym terenie o takiej tresci:Znaleziono psa masc jasna,lancuszek na szyi blakal sie po parku.Trafil do schroniska w Bytom-Miechowice jako piesek znaleziony w Bytomiu.Kont.tel502537615 Niestety nie mieszkam w poblizu i nie mam mozliwosci w najblizszych dniach podjechac tam z ogloszeniami dlatego prosze o pomoc osoby mieszkajace w okolicy.Bede wdzieczna.Aha z tego co mi wiadomo piesio byl sredniej wielkosci.

Posted

przepraszam za offa ale pilnie potrzebuję kogoś z okolic Chorzowa...chodzi o kontrol po adopcji dokładnie na ulicy Racławickiej....coś mi tam nie gra i trzeba zrobić nalot choćby dziś....proszę o kontakt 694132231

Posted

danavas napisał(a):
przepraszam za offa ale pilnie potrzebuję kogoś z okolic Chorzowa...chodzi o kontrol po adopcji dokładnie na ulicy Racławickiej....coś mi tam nie gra i trzeba zrobić nalot choćby dziś....proszę o kontakt 694132231

hej wejdz na katowicki watek ale ciezko tam kogos znalezc

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

zapisałam malenką ostatnio często przeglądam ogłoszenia psów znalezionych. Szukamy suni, którą mam w podpisie i lecę na psach zaginionych już całą Polske. Ślad po niej zaginął tak jak po tym aniołeczku... Wczoraj znalazłam ogłoszenie podobnej suni, ale to daleko...
Nie mogę skopiować strony więc proszę wpiszcie na psy zaginione.pl miejscowość Boguchwała - znaleziony

• 4 months later...
Posted

witam, mam nowe dziwne wiesci, dzownila do mnie wczoraj kobieta z bytomia, widziala ponoc mike, kobieta twierdzila ze czesto zajmuje sie psami dlatege postanowila poszukac wlasciciela psa. unie widziala na granicy bytomia z zabrzem, pod jakims wiaduktem stelażowice. mowila ze jest bojazliwa, malenka i ze ma chore oko. nie daje do sibei podejsc, ale powiedziala ze po 3 dniach ja polizala(?) mowila ze bedzie tam chodzic i ja przyzwyczajac do siebie, kobietka mieszka w zabrzu ale do tego miesjca ma ok kilometra. mam ogromna prosbe czy ktos moze to sprawdzic, zostawila mi do siebie numer telefonu. prosze Was o pomoc.