Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Ale super wiesc! Tosia - wielkie brawa!!!! I krawaciore - super!
Wyrwany z Krzyczek - powinien miec na mile Lucky :-)

I "moja" Wiera!!!!! Ale sie ciesze!!!

Asia - daj jeszcze info, ze ten dobek jest pod Warszawa.

Beata

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On za dwa dni idzie do schronu! Pan nie ma możliwości go dłuzej trzymać...:(
To jeszcze dzieciak!

Wiera-slicznie wygląda!
Tosia-cos ty tu wkleiła! Teraz bedzie mi się ta mordka śniła po nocach. Jaka słodycz! Taka mordunia!
A nasz Bartuś widać, że zadowolony! Alez on śliczny!

Posted

karusiap napisał(a):
Kasiu a do jakiego schronu chce oddac tego slodziaka?:(byle nie znowu do K......

Nie, powiedział, że na Paluch, ale to tak czy inaczej dla tego słodziaka koszmar:placz:

Posted

Gordon od wczoraj jest w hoteliku kolo mnie. dzis wet go zbadal, jest OK poza biegunka, ktora biedaka meczy. Dostal leki, powinno byc OK za 2-3 dni.

Gordon jedzie w sobote do nowego domku w Niemczech. Tu juz dlugo szuka nowego Pana i nic....

Beata

BeataJ napisał(a):

Posted

Mam teraz bardzo, bardzo smutne wiesci :-(:-(:-(

Kochany Gado....<*>
siedzę tutaj a łzy same spływają po policzkach
Wczoraj wieczorem zdecydowałeś, że nas opuścisz...
Poprostu zasnąłeś
Twoje malutkie i słabe ale jakże kochane serduszko nie wytrzymało..
Jest mi tak strasznie przykro, kochany gado...
Do zobaczenia za Tęczowym Mostem...

Twoja Rodzina....
:-(:-(:-(:-(
Taką wiadomośc dostałam z Niemiec...

Posted

Ale przynajmniej nie odszedł sam, był kochany, na koniec miał miłośc, ciepły kąt, przytulanie. Z tego sie cieszę, że nie zasnął samotnie w schronie...
Gado<*> Pozdrów tam moje psiaki

Posted

aisaK napisał(a):
Ale przynajmniej nie odszedł sam, był kochany, na koniec miał miłośc, ciepły kąt, przytulanie. Z tego sie cieszę, że nie zasnął samotnie w schronie...
Gado<*> Pozdrów tam moje psiaki

Kasiu-probuje byc na biezaco z losami dobermanow ale nie moge uplasowac Gado.Skad,gdzie i czy on byl w Niemczech?A co sie stalo ze odszedl za TM?Ja teraz ciagle obserwuje Nikosia bo to juz nie pierwszy jak wreszcie ma dom to odchodzi.

Posted

Przepraszam,znalazlam Gado na stronie ND.Smutno ze tak krotko zaznal dobra.Wdze ze nie tylko ja adoptowalam psinke z chora lapka,on wogole nie mial przedniej-biegaj Gado za TM i pozdrow mojego niewidomego Kresa ktory tam buszuje od 29 marca 2007

Posted

To pies z łódzkiego przytuliska... nie schroniska - identyczny koszmar, tyle ze prywatny.
Dlaczego znowu nas opuścił kolejny pies:placz::placz::placz:... NIESPRAWIEDLIWE!

Posted

Cześć
Chciałam pochwalić że jedna adopcja się wam świetnie udała! Spotkałam wczoraj w parku znajomego ( znam go jeszcze z 'zeszłego psa' też dobka ) z młodą dobermanką ( tamten był już stary i chory i przeniósł się za tęczowy most:-(). Nasze psy bawiły się i biegały jak głupie a my jak to dwóch maniaków gadaliśmy o szkoleniu. Mówił że swojego nowego psiaka adoptował i jak go wypytałam okazało się że to pies od Was z Nadziei. Sara wydana do Sosnowca. Gratuluje - facet i kocha tego psa i wie jak z dobermanami się trzeba obchodzić! Świetnie wybraliście. Oby takich adopcji było więcej!

Posted

No właśnie u Sary wybrałyśmy dobrze ale juz u Daffiego się nie udało :( że też człowiek nie ma rengena w oczach...i najgorsze, że na tym cierpi pies...