Falkaa Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Właśnie! zapomniałam dodać o jamniczku jest pieskiem córki, a córka wyjechała na studia.. Bez psiaka się nigdzie nie ruszy :) Ale będą się widywać bo córa często wpada.:) Oni nie należą do zazyłych internautów, ale może mi się uda namówić własnie ta córkę, żeby założyła tu konto :) Quote
owczarek'ab Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Tak się cieszę że Nuka ma domek :loveu: :loveu: Quote
aganela Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 i jak tam Nuka w nowym domu?? Są jakieś wieści? Quote
Falkaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Tak :) Wiemy, że Nukisia wspaniale się czuje w nowym domku, dostaje mnóstwo miłosci ze strony włascicieli :loveu: Jest na podwórku, ale do domku też wchodzi :) Raz na dwa dni jest wyprowadzana na dłuugi spacer do parku i nad rzekę :) Co jakiś czas, odwiedza ją jamniczek - psiak córki właścicieli Nuki :) Świetnie się razem dogadują ! Narazie tyle :) Wiem jeszcze, że Nuka pomagała swojej pani przekopywać ogródek :evil_lol: Quote
Recommended Posts