Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT][SIZE=3][B]Proponowana obsada sędziowska
grupa I[/B] Jerzy Olszewski
Piotr Bachurzewski[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa II[/B] Maria Bruska
[SIZE=3][B]grupa III[/B] Andrzej Pławiński[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa IV[/B] Małgorzata Lorenc [/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa V[/B] Małgorzata Lorenc
[SIZE=3][B]grupa VI[/B] Maria Bruska
Ewa Szeliga-Szeremeta[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa VII[/B] Ewa Szeliga-Szeremeta[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa VIII[/B] Krzysztof Czechowski
Ewa Szeliga-Szeremetra[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa IX[/B] Zofia Konderla
Jerzy Olszewski[/SIZE]
[SIZE=3][B]grupa X[/B] Małgorzata Lorenc[/SIZE]
[SIZE=3][B]Młody Prezenter
[/B]• Zbigniew Gilarski
[COLOR=#ff0000][B]Uwaga! Obsada sędziowska może ulec zmianie.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B]
[B]Opłaty za psy wystawców – zarejestrowane w ZKwP wnoszone do dnia 13.09.2011. wynoszą:
• pierwszy pies (z katalogiem) 80 zł
• drugi i następne psy (bez katalogu) 75 zł
• klasa szczeniąt baby(bez katalogu) 35 zł
[/B]
[B]Psy zgłoszone do klasy weteranów, psy z tytułem Interchampiona oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem wystawienia. [/B]
[/LEFT]
[B]Konkurencja „Młody Prezenter” 30 zł
• konkurencja „Najlepsza Para Hodowlana” 30 zł
(ujęte w katalogu)
• konkurencja „Najlepsza Grupa Hodowlana” 30 zł
(ujęte w katalogu)[/B]
[LEFT]
Kto się wybiera? Przy okazji zaproszę wszystkich---> [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212688-Rasowcy-kundelkom!-Handler-na-KWPR-Miastko[/URL][/LEFT]

Posted

[quote name='ATHENA']Ja chce zgłosić, tylko oddział nie ogarnięty- FORMULARZA NIE MA AKTYWNEGO . :shake::angryy::diabloti::mad::mad::mad::evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie dopiero od września będzie można zgłaszać ;)

Posted

Super wspominam zeszłoroczną wystawę w Miastku :) aż chciałoby się powtórzyć :) ale niestety nie powtarzamy... jednak za wszystkich będziemy trzymać kciuki :P

• 2 weeks later...
Posted

Gdzie dokładnie jest ta wystawa ? Czy jest tam dojazd samochodem?? Czy trzeba maszerować pieszo ,a jeśli tak ,to jak daleko? Nie ma mapy dojazdu na stronie ZKwP Słupsk.

• 3 weeks later...
Posted

Na Długiej Pokoje gościnne Monte Christo wg mapy google to ok. 1,6 km od wystawy [url]http://www.ujulii.afr.pl/index.htm[/url]
Na Kazimierza Wielkiego Zajazd u Julii wg mapy google to ok. 2,6 km :) [url]http://www.montechristo.miastko.com.pl/polska.htm[/url]
W obu przypadkach akceptują zwierzęta.
To tyle co znalazłam :D

Posted

[quote name='Yourii']Super wspominam zeszłoroczną wystawę w Miastku :) aż chciałoby się powtórzyć :) ale niestety nie powtarzamy... jednak za wszystkich będziemy trzymać kciuki :P[/QUOTE]
Również dobrze wspominam tą wystawę (dobra atmosfera i dobra organizacja). Z tego co doczytałam w tym roku będzie w innej lokalizacji. Mam nadzieję, iż będzie porównywalna do roku porzedniego

Posted

My zgłoszone ;)
Nie spodobało mi się to, że z początku było na stronce napisane "Uwaga! Termin ostateczny 13.09.2011 nie będzie przedłużony", a teraz jest "Termin przedłużony do 20.09.2011" :roll:

Wystawa w zeszłym roku mi też się bardzo spodobała :) Było to coś w rodzaju pikniku na świeżym powietrzu, a nie jakiejś wielkiej rywalizacji :lol: No i pogoda dopisała, oby w tym roku również.

Posted

Łee my niestety odpadamy na 99% .... zmienili nam sędziego i rodzice nie chca nas tam wysłać.... zważywszy że następnego dnia mamy Legionowo .... a tak bardzo chciałam....

Posted

Wiem, że nie w tym temacie, ale może ktoś jedzie następnego dnia na Krajową Myśliwców do Bydgoszczy i zabrałby mnie z okolic Chojnic za dołożeniem do kosztów paliwa? :)

A wystawa ma się odbywać w godzinach 10.00-...pewnie około 16 ;)

Posted

:) To chwalę się ,ze nasz CHART POLSKI - OGNIK Sopocka Aura - CWC, ZWYCIĘZCA , ZWYCIĘZCA RASY :) I BIS RAS POLSKICH I III BOG X :)))))))))))))))))))))))))

A odnośnie wystawy - zero medali , na BIS baaardzo skromniutkie pucharki, na III miejscu na grupie pucharek i torebka smakołyków. na I pudle był worek z karmą, chyba 3 kg. do tego zero dekoracji na BIS i innych takich.
Pogoda piękna, caly dzień słonce :)