Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']eee...yyy.. no ten... no wiesz.... yyy... tak mi sie wydaje że to pierwszy raz :D [SIZE=1]bo zawsze jestem tak zaczytana że nie patrze na czas :D[/SIZE][/quote]Oszzzz no oczywiście, ja w to nie watpię... [SIZE=1][COLOR=RoyalBlue]sama nie raz siedzę baaardzo długo[/COLOR][/SIZE] :evil_lol:

Posted

heh :) a ja się własnie dowiedziałam ze w najbliższym czasie pojade do Krakowa...na rysia :D supcio!!! :multi: "Ryś" jest tylko do 1 marca więc musimy się śpieszyć :cool3: mama chce zostać w domu więc...:diabloti: myśle ze pojedziemy tak: ja (:p) mój brat, mój brat i tata :eviltong: hehe :diabloti:

Posted

Mój tata był na Rysiu [SIZE=1][ja wolałam iść na spacer z Gonią i Azą :evil_lol:] [SIZE=2]i uważa ze jest przereklamowany. Owszem miejscami śmieszny ale spodziewał się czegos innego :razz:
Może Tobie się spodoba, mój tata się nie zna :diabloti:
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='haska_12']Czesc :cool3: Co tam u was?[/quote]
A nawet, nawet :lol: dzięki :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Mój tata był na Rysiu [SIZE=1][ja wolałam iść na spacer z Gonią i Azą :evil_lol:] [SIZE=2]i uważa ze jest przereklamowany. Owszem miejscami śmieszny ale spodziewał się czegos innego :razz:
Może Tobie się spodoba, mój tata się nie zna :diabloti:
[/SIZE][/SIZE][/quote]
Przy moim bracie nawet horror wyda ci się śmieszny :diabloti:

[quote name='Samturia']nie jestem w temacie ale heeej :multi:[/quote]
[B][SIZE=3]Witaj znów serdecznie!!!:multi: [/SIZE][/B][SIZE=3][SIZE=1]a ja ci przypominam ze masz zaległe 2 sesje foteczek Niki :diabloti:[/SIZE][/SIZE]

Posted

haha :p trzasnęłam fotke Nikusi...mocie :)

Nikusia z moją komórką (czyt.gratem) :cool1:
[IMG]http://images20.fotosik.pl/92/a8ffca9b4d22bfcbmed.jpg[/IMG]
I moja komóra sama...8-)
[IMG]http://images20.fotosik.pl/92/37dcfdb374642219med.jpg[/IMG]

Posted

taa...dopiero co doładowałam sobie konto a ona już mi wszystko wydzwoni :diabloti: może sobie pozwolić jedynie na pare SMS-ów do koleżanek i do chłopaka :evil_lol:

Posted

[quote name='*Monia*']Dobre i to :razz: . Lepiej pilnuj komóry bo może ją zabrać. Mi Hexa czasem kradła starą komórkę i sobie podgryzała :smile:.[/quote]
Niki ma tak z ołówkami i kredkami...w jeden tydzień 3 mi zniszczyła w proch...:razz:
[quote name='::Figa::']A to koleżnaki Nikusi też komóry posiadają? :cool3:
Figa taka zacofana... :shake:[/quote]
Koleżanki Niki niee...właścicielki koleżanek taaak...:cool3:

Posted

[quote name='justys95']
Koleżanki Niki niee...właścicielki koleżanek taaak...:cool3:[/quote]Ahhh no to wszystko wyjaśnia się.. :diabloti: A ja zaczynam domyślać się co jest przyczyną znikania kasy z konta...

- Figaaa!! Chodź tu piesku... :diabloti::mad:

Posted

[quote name='Samturia']Nika małpo czemu nie zadzwoniłaś? :([/QUOTE]
Ja ci wysłałam SMS-a ale nie doszedł :placz:
[quote name='::Figa::']Ahhh no to wszystko wyjaśnia się.. :diabloti: A ja zaczynam domyślać się co jest przyczyną znikania kasy z konta...

- Figaaa!! Chodź tu piesku... :diabloti::mad:[/QUOTE]
Ano widzisz :diabloti: