Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna Nikusia :loveu: . Czekamy na więcej zdjęć jak tylko pamięć w aparacie się zwolni.
[QUOTE]zła wiadomośc jest taka, że po 18-tce mam całe podwórko ożyg...nieładne [/QUOTE]
Ciesz się, że podwórko a nie cały dom. Na podwórku to się jakoś da przeżyć, a w domu ktoś by musiał sprzątać (napewno te osoby co to zrobiły nie byłyby w stanie więc ktoś za nich by musiał to zrobić :cool1: )

Posted

:evil_lol: . Ale nie wszyscy muszą :lol: . Hexa w wieku chyba 7 czy 8 tygodni była ze mną na 18tce mojej koleżanki i żadna z nas się nie uchlała :roll: . No ja trochę wypiłam, ale młoda nic (no trochę zupki z mojego talerza ;) ). I wszyscy ją na rękach nosili. Dzięki temu lubi na imprezki z pańcią chodzić- od dziecka przyzwyczajona ;) .

Posted

[quote name='*Monia*']:evil_lol: . Ale nie wszyscy muszą :lol: . Hexa w wieku chyba 7 czy 8 tygodni była ze mną na 18tce mojej koleżanki i żadna z nas się nie uchlała :roll: . No ja trochę wypiłam, ale młoda nic (no trochę zupki z mojego talerza ;) ). I wszyscy ją na rękach nosili. Dzięki temu lubi na imprezki z pańcią chodzić- od dziecka przyzwyczajona ;) .[/quote]
No więc zapewne jej polałaś :D tak ciut, ciut :D

Posted

Tak ciut ciut to ona mi w sobotę kufel z piwem próbowała wyrwać diablica jedna :diabloti: . A na ostatniej imprezie (chyba z miesiąc temu) to piłyśmy razem z jednej szklanki :roll: . Pociąg do alkoholu od maleńkiego (chyba mój facet ją tego nauczył :mad: bo często razem przebywali). Ona potrafiła na spacerze wyrywać chłopakom reklamówki z piwem i zwiewać :evil_lol: . Na szczęście nikt jej (ani mnie) za to nie pobił :).

[quote]hej... super tematy xD[/quote]
tak jakoś wyszło ;)

Posted

a dziękuje :p sama robiłam [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/888/lolsa2.gif[/IMG]

brakuje mu tylko tamtego bannerku z napisem "oryginalna galeria Niki" czy coś takiego

Posted

[quote name='justys95']a dziękuje :p sama robiłam [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/888/lolsa2.gif[/IMG]

brakuje mu tylko tamtego bannerku z napisem "oryginalna galeria Niki" czy coś takiego[/quote]

bez napisów też jest fajnie bo wystarczu jak jest jej przecudna mordeczka :loveu::loveu: