Bewarka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 zła wiadomośc jest taka, że po 18-tce mam całe podwórko ożyg...nieładne :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='justys95']zła wiadomośc jest taka, że po 18-tce mam całe podwórko ożyg...nieładne :mad:[/quote]:megagrin: Więc zabawa była przednia? :roflt: Quote
Bewarka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='::Figa::']:megagrin: Więc zabawa była przednia? :roflt:[/quote] zależy dla kogo :mad: Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Śliczna Nikusia :loveu: . Czekamy na więcej zdjęć jak tylko pamięć w aparacie się zwolni. [QUOTE]zła wiadomośc jest taka, że po 18-tce mam całe podwórko ożyg...nieładne [/QUOTE] Ciesz się, że podwórko a nie cały dom. Na podwórku to się jakoś da przeżyć, a w domu ktoś by musiał sprzątać (napewno te osoby co to zrobiły nie byłyby w stanie więc ktoś za nich by musiał to zrobić :cool1: ) Quote
Bewarka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 a no prawda :roll: ja nawet nie wiedziałam jak wielką może mieć pojemność żołądek jednego solenizanta!?! Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oj może mieć niestety :angryy: .. Ale od czego są 18stki :cool3: :lol: . Quote
Bewarka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 18-tki są od....uchlania się! :D :lol: Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :evil_lol: . Ale nie wszyscy muszą :lol: . Hexa w wieku chyba 7 czy 8 tygodni była ze mną na 18tce mojej koleżanki i żadna z nas się nie uchlała :roll: . No ja trochę wypiłam, ale młoda nic (no trochę zupki z mojego talerza ;) ). I wszyscy ją na rękach nosili. Dzięki temu lubi na imprezki z pańcią chodzić- od dziecka przyzwyczajona ;) . Quote
goldenka245 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='*Monia*']:evil_lol: . Ale nie wszyscy muszą :lol: . Hexa w wieku chyba 7 czy 8 tygodni była ze mną na 18tce mojej koleżanki i żadna z nas się nie uchlała :roll: . No ja trochę wypiłam, ale młoda nic (no trochę zupki z mojego talerza ;) ). I wszyscy ją na rękach nosili. Dzięki temu lubi na imprezki z pańcią chodzić- od dziecka przyzwyczajona ;) .[/quote] No więc zapewne jej polałaś :D tak ciut, ciut :D Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tak ciut ciut to ona mi w sobotę kufel z piwem próbowała wyrwać diablica jedna :diabloti: . A na ostatniej imprezie (chyba z miesiąc temu) to piłyśmy razem z jednej szklanki :roll: . Pociąg do alkoholu od maleńkiego (chyba mój facet ją tego nauczył :mad: bo często razem przebywali). Ona potrafiła na spacerze wyrywać chłopakom reklamówki z piwem i zwiewać :evil_lol: . Na szczęście nikt jej (ani mnie) za to nie pobił :). [quote]hej... super tematy xD[/quote] tak jakoś wyszło ;) Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 super xD Niki raz spróbowała łyka Tyskiego, ale tylko liznęła i odeszła :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dzieńdoberek :) Nooo ale mnie dawno nie było ojojoj :( Śliczne zdjecia Nikusiowej z nowego aparaciku :loveu: aaaa i banerek śliczny :) Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dzięęki :) PS: Dopiero teraz po stracie mojej isty kontaktów na gg odzyskałam twój nr. :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='justys95']Dzięęki :) PS: Dopiero teraz po stracie mojej isty kontaktów na gg odzyskałam twój nr. :lol:[/quote] Czyj numer?? Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Czyj numer??[/quote] Twój numer :) PS:Fajny mam avek :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hihihi :D no to lux :) avek masz wyśmienity :D Quote
Bewarka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 a dziękuje :p sama robiłam [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/888/lolsa2.gif[/IMG] brakuje mu tylko tamtego bannerku z napisem "oryginalna galeria Niki" czy coś takiego Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej. To od nas gorące pozdrowionka... :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='justys95']a dziękuje :p sama robiłam [IMG]http://img253.imageshack.us/img253/888/lolsa2.gif[/IMG] brakuje mu tylko tamtego bannerku z napisem "oryginalna galeria Niki" czy coś takiego[/quote] bez napisów też jest fajnie bo wystarczu jak jest jej przecudna mordeczka :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć :cool3: Swietny av :evil_lol: Co do alkoholu - mało jest takich psów co lubią, Figa nie znosi. Ale np mój poprzedni psiak popijał piwo z moim tatą :roll: Quote
Recommended Posts